15 bodova.RealMoudrid je napisao/la:7. kolo Real Madrid - Atletico Madrid
9. kolo Real Madrid - Malaga
10. kolo Barcelona - Real Madrid
11. kolo Real Madrid - Sevilla
13. kolo Real Madrid - Real Sociedad
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma ja sma siguran u samo 6 bodova - protiv Patetica i cigana.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
da li ce bale moc igrat protiv Athletica 1. septembra ?
Lik se jos uvijek fura po Tottenhamovom trening centru,nije jos gotovo.mirzatele je napisao/la:da li ce bale moc igrat protiv Athletica 1. septembra ?
moze se on furat avb-u po kuci on je igrac Realadarker10 je napisao/la:Lik se jos uvijek fura po Tottenhamovom trening centru,nije jos gotovo.mirzatele je napisao/la:da li ce bale moc igrat protiv Athletica 1. septembra ?
- RealMoudrid
- Kontakt:
Zavisi kad će preći.
Ali 90% neće igrati protiv Bilbaa.
Ali 90% neće igrati protiv Bilbaa.
2012/2013
Tek 7 kolo prilika za debi Balea
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- KapioFootball
- Kontakt:
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... d-stumbles" onclick="window.open(this.href);return false;
HALA MADRID!!!
Je.bo lud zbunjenog
Jel Bale presao vise u real ?
Jel Bale presao vise u real ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
naravno da jeste, iduce sedmice ga aplauzom docekuje pun stadion
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma gotovo je sve, sutra zvanicno predstavljanje, 11 na ledjima, i gazenje. Pravi igrac, za pravi klub.
Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
juveboy je napisao/la:Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
Skuplji i od Ronalda i Messija
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nabroj 20!juveboy je napisao/la:Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
prvi MarchisioL_blancos je napisao/la:Nabroj 20!juveboy je napisao/la:Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- KapioFootball
- Kontakt:
Odakle ti to ?BigBang je napisao/la:Ma gotovo je sve, sutra zvanicno predstavljanje, 11 na ledjima, i gazenje. Pravi igrac, za pravi klub.
HALA MADRID!!!
hahahahahahahahahahahaDamian je napisao/la:prvi MarchisioL_blancos je napisao/la:Nabroj 20!juveboy je napisao/la:Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mesi,ronaldo,falkao,kavani,van persi,suarez,ibrahimovicL_blancos je napisao/la:Nabroj 20!juveboy je napisao/la:Ova cifra od 99 mil evra za Bale je enormno prenapuhana ? Je li tako realovci ? Ne vrijedi vise od 60 milki ? Mislim na svijetu je 20 - 30 igraca koji su kvalitetniji i popularniji od Bale, tako da ne vjerujem da ce Real dati vise od 60, a o 99 mil necu da pisem jer to ako urade nisu ozbiljan klub. . .
- RealMoudrid
- Kontakt:
Haj što te zajebava matematika, ali reći da su neki Falcao i Cavani bolji od balea, pa i neki Suarez ili Robin van Offside, pa to je smiješno...
2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.