francobaresi je napisao/la:Keisuke + Matri i niko se ne bi bunio
Ja bih. To jednostavno nije dovoljno. Treba još jedan veznjak i štoper. Bez toga, nema šanse za bolju igru. Curva Sud je poslala jasnu poruku. Pristao bih jedino da dva od tri igrača dovedu sad, a trećeg u januaru.
meho-medo je napisao/la:Barbara Berlusconi: "The transfer market? I think that we need a striker."
Evo jedan od osnovnih razloga zašto se žene ne bi trebale petljati u nogomet.
Bez obzira na pobjedu (svaka čast momcima, zasluženo, PSV je u potpunosti nadigran), žao mi je što su se Allegri šalio o ostavci. Da je bogdom bio ozbiljan.
On je nula od trenera, da nema toliko sreće i par WC igrača u timu vraga bi dočekao ovoliko na klupi Milana. Noćas su mu Abbiati, Balotelli, KPB i El Shaarawy spasili guzicu.
Mislim da je on jedini trener u Ligama petice koji igra s dva destruktivca u veznom redu, koji traži da svi igrači stoje iza lopte kad je protivnik posjeduje, dakle samo da se brane i da ne vrše pritisak, i kojem tim jedino može šansu napraviti preko krila. Tragikomedija.
Evo zašto sam govorio da bih radije žrtvovao CL da ovi napuste klub. A pojedinci opet slijepo povjerovaše da će biti pojačanja u slučaju prolaza.
Što se tiče žrijeba, po običaju dobivamo najjaču i najzayebaniju grupu. Ne pamtim kad je Milan ima sreće kod izvlačenja parova, bilo grupnih bilo za knock-out fazu.