Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mirzatele
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mirzatele » 01 sep 2013, 15:02

jel sutra zavrsava prelazni rok ? ocel oni dovodit bale-a

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 sep 2013, 15:08

Sutra u ponoć završava prelazni rok.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2013, 16:27

L-Train je napisao/la: a jesi ti gledao prethodnih sezona?Divljak najobicnij,moze posluziti kao back up stoper,ali nikako ne moze biti ispred Ramosa i Varanea.Ustvari najprije ispred Varanea ne moze biti,jer i ovaj drug Ramo mu nije Bog zna sta pokazivao u ovoj sezoni,momak koji je dosao za deset zvaka u Betis ga voza kako hoce :mrgreen:
Pepe je sve do povrede prošle sezone bio među najboljim stoperima na svijetu.EP je bez greške naprimjer odradio.

Vi očigledno samo Borusiju pamtite.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 sep 2013, 16:33

do skoro ste se svi zeliti sto prije otarasiti pepea :evil:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 sep 2013, 16:34

LBJ MVP je napisao/la:
L-Train je napisao/la: a jesi ti gledao prethodnih sezona?Divljak najobicnij,moze posluziti kao back up stoper,ali nikako ne moze biti ispred Ramosa i Varanea.Ustvari najprije ispred Varanea ne moze biti,jer i ovaj drug Ramo mu nije Bog zna sta pokazivao u ovoj sezoni,momak koji je dosao za deset zvaka u Betis ga voza kako hoce :mrgreen:
Pepe je sve do povrede prošle sezone bio među najboljim stoperima na svijetu.EP je bez greške naprimjer odradio.

a sta,trebao bi da pamtim Levante,Almeriu,Rayo??? :roll: pamtim ja i Barcu i njegove crvene kartone,gazenje igraca po travi i mnoge kikseve koje je znao da napravi,ako ces biti realan(a vidim da nisi)Pepe nije igrac za prvih 11 Reala,ali za back up igraca je svakako dobro dosao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2013, 16:42

L-Train je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

a sta,trebao bi da pamtim Levante,Almeriu,Rayo??? :roll: pamtim ja i Barcu i njegove crvene kartone,gazenje igraca po travi i mnoge kikseve koje je znao da napravi,ako ces biti realan(a vidim da nisi)Pepe nije igrac za prvih 11 Reala,ali za back up igraca je svakako dobro dosao.
Na tim Levante,Almeria,Rayo i sličnim smo izgubili ligu prošle sezone.Svaka utakmica je podjednako važna.
Pepe je osvojio dvije lige kao i igrao dva polufinala LP(treće je bio rezerva)i bio je u prvih 11.Pamtiš Barcu?Očigledno ne.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 sep 2013, 16:50

eto vidis,ni male utakmice ne zna igrati,mora da sam zaboravio kako se blamirao i protiv malih :lol: i sta zelis reci sa tim njegovim uspijesima???i Valdes nema sta nema u svojoj riznici trofeja,po opet je los golman,sta cemo s tim :?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2013, 16:59

Koja hrpa gluposti

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Edukuj se neuki covjece

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 sep 2013, 17:13

klipovi su najrelevantnija stvar za diskutovanje,od budale mozes majstora napraviti :roll: dosta je! Pepe je dobar,al za klupe,zavrsena rasprava :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2013, 17:24

Povlacis se iz rasprave jer nemas nikakvog dokaza protiv Pepea osim utakmice protiv Dortmunda.
Klipovi su pravljeni jer je bio nas najjaci adut godinama u svim klasicima, bio je jedini igrac koji je u stanju pojesti citavu sredinu Barce i Messija.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 sep 2013, 17:28

jedino ko je uspio pojesti Messia je Varane,sve dok je gospodin Pepe igrao na stoperu Messi nam je redovno zabijao.Nemoj da i ja sad trazim klipove od Valdesa po YT,sjeb.aces se o kakvom golmanu se radi :lol:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 01 sep 2013, 17:34

@L-Train nisi u pravu. Mozes mrziti Pepea zbog prljave naravi ali nikako zbog sposobnosti jednog defanzivca.
Kao sto @L_blancos rece jedini igrac koji je dostojno mogao cuvati Messija i koji je pruzao vrhunske partije protiv Barcelone. Bio je kljucni covjek pod Mourinhom u tim Clasicima kada je znao igrati i stopera i zadnjeg veznog.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 sep 2013, 17:54

samo malo vi hocete da kazete da je Pepe bolje cuvao Messija nego Varane?? a Messi nam tada redovno trpao!!! ne sporim ja da je Pepe imao nekih i dobrih utakmica,ali nije za prvih 11 Reala,klupa da,prva postava ne.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 01 sep 2013, 17:59

L-Train je napisao/la:samo malo vi hocete da kazete da je Pepe bolje cuvao Messija nego Varane?? a Messi nam tada redovno trpao!!! ne sporim ja da je Pepe imao nekih i dobrih utakmica,ali nije za prvih 11 Reala,klupa da,prva postava ne.
Messija svakako nikada nije cuvao jedan covjek, u zadnjoj sezoni Mourinho je koristio tkz. kavez da bi ga zaustavio. Ja se sjecam samo jedne greske Pepea iz koje je Leo postigao gol, uglavnom bolje on nego Ramos koji redovno ispada od argentinca. Mourinho ga je koristio i sada Ancelloti, meni dovoljno.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 sep 2013, 18:02

Varane ima 19 godina i moze se ocekivati njegove greske u buducnosti, kao npr protiv Galate, hocel i on biti tad vatale?

Malo je igraca koji su uspjeli ustopat Ibrahimovica, Messija, Ronaldinha...
Varane je najtalentovaniji stoper na dunjaluku, ali Pepe je trenutno za mrvu ispred.

Pepe je izdominirao citav vezni red Barce a ne samo Messija, a Varane je njegov nasljednik sto se toga tice.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 sep 2013, 18:03

ebo vas i varane i pepe..Varane je povrijedjen i do tad ce igrat' pepe..poslije toga prema formi i jednog i drugog odredjivat ce se ko ce igrati..Bolje pisite imal kakvih informacija za GARETHA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 sep 2013, 19:57

L_blancos je napisao/la:Varane ima 19 godina i moze se ocekivati njegove greske u buducnosti, kao npr protiv Galate, hocel i on biti tad vatale?

Malo je igraca koji su uspjeli ustopat Ibrahimovica, Messija, Ronaldinha...
Varane je najtalentovaniji stoper na dunjaluku, ali Pepe je trenutno za mrvu ispred.

Pepe je izdominirao citav vezni red Barce a ne samo Messija, a Varane je njegov nasljednik sto se toga tice.
Čovjek objasnio.
Inače da završimo transfer sagu:

http://www1.skysports.com/football/news ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 01 sep 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2013, 20:01

mirzatele je napisao/la:ebo vas i varane i pepe..Varane je povrijedjen i do tad ce igrat' pepe..poslije toga prema formi i jednog i drugog odredjivat ce se ko ce igrati..Bolje pisite imal kakvih informacija za GARETHA
Gareth je već 2 mjeseca igrač Madrida.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 01 sep 2013, 20:02

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... me_ES2.htm" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 sep 2013, 20:05

slika
Cakani :oops:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.