SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Kad nam otvore da mozemo otvoriti novu sezonu bit ce poslani pozivi proslogodisnjim clanovima koji ce ovdje morati pokazati interes. Liga ce opet imati 16 ekipa sa dvije divizije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Je l' zadržavaju svi po jednog igrača ili samo Leite?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Samo on, a vala nezz ni imam li kakvog da bi zadrzao osim Lawsona ako ga nisam bio trejdovaojose je napisao/la:Je l' zadržavaju svi po jednog igrača ili samo Leite?
P.S I ja bi da predlozim da ove godine igramo na one fantasy poene a ne na ove rubrike, nekako fino izgleda kad se zavrsi sedmica npr. 120-110
Ja sam zadnji dan iz FA uzeo Rose-a i Bynum-a, za svaki slučaj.JHam je napisao/la:Samo on, a vala nezz ni imam li kakvog da bi zadrzao osim Lawsona ako ga nisam bio trejdovaojose je napisao/la:Je l' zadržavaju svi po jednog igrača ili samo Leite?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo Leite ce imati Irvinga (sto i nije neka prednost
) a svi ostali ce imati normalan draft, e sad me zanima da li neko zna kad ce se uraditi update za slijedecu sezonu, ja trazim ali nikako da na naletim na tacan datum, pa mozda jose, dema, leite ili neklo treci mozda zna pa da mogu slati pozivnice ovim aktivnim i ovim sto zele igrati slijedecu sezonu?!
Anfernee "Penny" Hardaway #1
mora da je podmitio tracuja i ja bih da jednog imam:P iz moje ekipe na kraju kad sam uzeo od darka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
vjerovatno kad pocnu kampovi ovi i pripremne utakmice, to im valjda dodje kao "pocetak" nba sezone..Tracy3McGrady je napisao/la:Samo Leite ce imati Irvinga (sto i nije neka prednost) a svi ostali ce imati normalan draft, e sad me zanima da li neko zna kad ce se uraditi update za slijedecu sezonu, ja trazim ali nikako da na naletim na tacan datum, pa mozda jose, dema, leite ili neklo treci mozda zna pa da mogu slati pozivnice ovim aktivnim i ovim sto zele igrati slijedecu sezonu?!
može li meni ostat Hibert, dvije noci nisam spavao misleci da ce ga neko drugi uzeti

nema potpisa
Pa ne vjerujem da će iko uzeti Hiberta u prvom krugu drafta, tako da ti je on siguran.Admir_Sa je napisao/la:može li meni ostat Hibert, dvije noci nisam spavao misleci da ce ga neko drugi uzeti![]()
kad ce to draft
Ako mogu ostali onda hoću i ja da zadržim Jamesa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Samo adriano zadrzava Kyrie-aCarlo je napisao/la:Ako mogu ostali onda hoću i ja da zadržim Jamesa.
Glupo...JHam je napisao/la:Samo adriano zadrzava Kyrie-aCarlo je napisao/la:Ako mogu ostali onda hoću i ja da zadržim Jamesa.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije bilo glupo onom sto mu je uzeo Duranta za povrijedjenog Kyrie-a..LBJ MVP je napisao/la:Glupo...JHam je napisao/la:Samo adriano zadrzava Kyrie-aCarlo je napisao/la:Ako mogu ostali onda hoću i ja da zadržim Jamesa.![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Zasto je glupo ako je dogovor bio da se igrac ostavlja naredne sezone (tj. ove) i ja dao dosta igraca za Irvinga (cak i Duranta), da bih ga sebi ostavio, zbog toga propustio i PO. Nisam ja kriv sto se nije citalo da ce se ostavljati igrac i da je to najavljeno. Tek nakon toga je zbog tih sto nisu citali receno da se ne ostavlja igrac, ali posto je vecina uzela igrace draftom (koje bi ostavila), a ja sam za svog dao mnogo kvalitetnih igraca, komesar je rekao da mogu imati pravo na izbor Irvinga jer sam dosta dao za njega i jer je prvobitno receno da ce se ostavljati igrac, jer drugacije ne bih ni uradio taj trejd sa Monologom da je receno da se igrac ne ostavlja za narednu sezonu. Glupo je sto se to pravilo uopste moralo promijeniti na pola sezone jer raja nije citala kako cemo igrati ovu igru.LBJ MVP je napisao/la:Glupo...JHam je napisao/la:Samo adriano zadrzava Kyrie-aCarlo je napisao/la:Ako mogu ostali onda hoću i ja da zadržim Jamesa.![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
I ja bi da zadrzim Duranta i Hardena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma nema veze glasnje je bilo, ja nemam nista protiv da zadrzi irvinga a mi neg idemo na draft 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dogovor koji ne želite poštovati iz nekog razloga.I ja sam možda radio na tome da ostavim nekog...adriano_leite je napisao/la: Zasto je glupo ako je dogovor bio da se igrac ostavlja naredne sezone (tj. ove) i ja dao dosta igraca za Irvinga (cak i Duranta), da bih ga sebi ostavio, zbog toga propustio i PO. Nisam ja kriv sto se nije citalo da ce se ostavljati igrac i da je to najavljeno. Tek nakon toga je zbog tih sto nisu citali receno da se ne ostavlja igrac, ali posto je vecina uzela igrace draftom (koje bi ostavila), a ja sam za svog dao mnogo kvalitetnih igraca, komesar je rekao da mogu imati pravo na izbor Irvinga jer sam dosta dao za njega i jer je prvobitno receno da ce se ostavljati igrac, jer drugacije ne bih ni uradio taj trejd sa Monologom da je receno da se igrac ne ostavlja za narednu sezonu. Glupo je sto se to pravilo uopste moralo promijeniti na pola sezone jer raja nije citala kako cemo igrati ovu igru.
Slažem se s tobom ovo drugo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam zelio da se dogovor ispostuje, zbog toga sam i uzeo povrijedjenog Irvinga i halalio sezonu, jer ocekujem od njega eksploziju naredne sezone. Da se to pravilo nije mijenjalo naknadno, da se mijenjalo prije, ja ga sigurno ne bih uzeo povrijedjenog.LBJ MVP je napisao/la:Dogovor koji ne želite poštovati iz nekog razloga.I ja sam možda radio na tome da ostavim nekog...adriano_leite je napisao/la: Zasto je glupo ako je dogovor bio da se igrac ostavlja naredne sezone (tj. ove) i ja dao dosta igraca za Irvinga (cak i Duranta), da bih ga sebi ostavio, zbog toga propustio i PO. Nisam ja kriv sto se nije citalo da ce se ostavljati igrac i da je to najavljeno. Tek nakon toga je zbog tih sto nisu citali receno da se ne ostavlja igrac, ali posto je vecina uzela igrace draftom (koje bi ostavila), a ja sam za svog dao mnogo kvalitetnih igraca, komesar je rekao da mogu imati pravo na izbor Irvinga jer sam dosta dao za njega i jer je prvobitno receno da ce se ostavljati igrac, jer drugacije ne bih ni uradio taj trejd sa Monologom da je receno da se igrac ne ostavlja za narednu sezonu. Glupo je sto se to pravilo uopste moralo promijeniti na pola sezone jer raja nije citala kako cemo igrati ovu igru.
Slažem se s tobom ovo drugo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ako se bude ostavjalo ja ostavljam cris paula:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.