Kovacevic vec vise od 2 mjeseca trenira sa ekipom Sarajeva,samo nije im'o pravo nastupa do ove utakmice zadnjeg kola.zizu1991 je napisao/la:Znaš li ti šta je pojam primarne pozicije, i ne igranja utakmica, odnosno individualnog treniranja, odnosno, ne treniranja niti sa klubom ?
Ovi momci u veznom redu znaju igrat' lopte, samo ih je syebala nespremnost. Kada su oni stali gonjat' igrače, tek tada se pokazalo koliko slabu obranu imamo.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
I da li on po tebi treba igrati u prvoj postavi reprezentacije?Head je napisao/la:Kovacevic vec vise od 2 mjeseca trenira sa ekipom Sarajeva,samo nije im'o pravo nastupa do ove utakmice zadnjeg kola.zizu1991 je napisao/la:Znaš li ti šta je pojam primarne pozicije, i ne igranja utakmica, odnosno individualnog treniranja, odnosno, ne treniranja niti sa klubom ?
Ovi momci u veznom redu znaju igrat' lopte, samo ih je syebala nespremnost. Kada su oni stali gonjat' igrače, tek tada se pokazalo koliko slabu obranu imamo.
Nemoj mi odgovarati kontra pitanjem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Vlado Jagodić uzima pare većini za nastup i to nemože izdobriti.To mi je nedavno rekao jedan igrač iz PL i to je javna tajna.
Daj, sta kukate?
Ko god se iole kladi, zna da je ovo namjestena utakmica. 2/1.. e pa ne ide 2/1 tako lako druze, pogotovo jer smo u prvom poluvremenu bili bolji od njih, u drugom poluvremenu smo kao naglo zaboravili igrati lopte, a Madjari za 15 minuta odmora naucili ccc.
Shvatili ovi nasi, imamo previse izostanaka, poraz dosta izvjestan, daj da mi dogovorimo ovo sa supercasnim madjarima i uzmemo pare.
I ja da gubim zivce zbog njih???
Ko se kladi, razumjece
Ko god se iole kladi, zna da je ovo namjestena utakmica. 2/1.. e pa ne ide 2/1 tako lako druze, pogotovo jer smo u prvom poluvremenu bili bolji od njih, u drugom poluvremenu smo kao naglo zaboravili igrati lopte, a Madjari za 15 minuta odmora naucili ccc.
Shvatili ovi nasi, imamo previse izostanaka, poraz dosta izvjestan, daj da mi dogovorimo ovo sa supercasnim madjarima i uzmemo pare.
I ja da gubim zivce zbog njih???
Ko se kladi, razumjece
Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam
Treba jer i takav je bolji od svakog stopera koji je danas igrao.samo_lijevo je napisao/la:I da li on po tebi treba igrati u prvoj postavi reprezentacije?Head je napisao/la:Kovacevic vec vise od 2 mjeseca trenira sa ekipom Sarajeva,samo nije im'o pravo nastupa do ove utakmice zadnjeg kola.zizu1991 je napisao/la:Znaš li ti šta je pojam primarne pozicije, i ne igranja utakmica, odnosno individualnog treniranja, odnosno, ne treniranja niti sa klubom ?
Nemoj mi odgovarati kontra pitanjem.
1946
Hoćeš da kažeš da je njega Jagodić prekrižio sa spiska čisto radi njegovog neriješenog igračkog statusa ?
Ne budi smješan. Koji mozak moraš biti da bi dovodio u upitnost znanje nekoga ko se bavi nogometom kao trener, nauštrb svoga znanja koje spada u domenu gledaoca utakmica.
Samo da se ogradim odmah, da ne pišem sa nekim priznatim stručnjakom za nogomet, ako jesam, izvinjavam se.
Ne budi smješan. Koji mozak moraš biti da bi dovodio u upitnost znanje nekoga ko se bavi nogometom kao trener, nauštrb svoga znanja koje spada u domenu gledaoca utakmica.
Samo da se ogradim odmah, da ne pišem sa nekim priznatim stručnjakom za nogomet, ako jesam, izvinjavam se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.
I ja se slazem da treba jer je najbolji stoper,ali samo uz igranje u svom klubu.
I ja se slazem da treba jer je najbolji stoper,ali samo uz igranje u svom klubu.

Limvo Likce
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nekako mi ne ide to, on bolji stoper od Hajrovica, ovaj igrao u Travniku ovaj u Arsenalu. Sigurno je i Husejinovic bolji od Artete, samo to jos svijet fudbala nije vidio.
Celik!3,2,2.
Ja sam rek'o da je bolji od onih koji su u kadru.Hajrovica nije bilo u kadru,il' sam ja sta propustioAllGunsBlazing je napisao/la:Nekako mi ne ide to, on bolji stoper od Hajrovica, ovaj igrao u Travniku ovaj u Arsenalu. Sigurno je i Husejinovic bolji od Artete, samo to jos svijet fudbala nije vidio.

Zadnja izmjena: Head, dana/u 05 sep 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja Hajrovica nisam gledao i ne mogu suditi o njemu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nekako mi ne ide to, on bolji stoper od Hajrovica, ovaj igrao u Travniku ovaj u Arsenalu. Sigurno je i Husejinovic bolji od Artete, samo to jos svijet fudbala nije vidio.
Koliko znam Hajrovica nema na spisku.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne ti govoris kako je on nas najbolji stoper. Dzaba i sto je najbolji od svih pozvanih akd nema utakmica, to ti treba biti jasno, a nije ti vidim. Trenira on, ali trening nije utakmica niti moze zamjeniti utakmice.
Bice to bolje dok se vrate svi igraci.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ne ti govoris kako je on nas najbolji stoper. Dzaba i sto je najbolji od svih pozvanih akd nema utakmica, to ti treba biti jasno, a nije ti vidim. Trenira on, ali trening nije utakmica niti moze zamjeniti utakmice.

Il' si corav il' se pravis,u svakom slucaju posjeti oftamologa.
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam da li se meni obracas ali nije ni bitno.Za mene jeste najbolji ne uzimajuci igrace sa strane.Opet kazem ne mogu suditi Hajrovica,Atajica ... jer ne gledam njihove utakmice.Nisam ja taj tip da cim vidim prezime na "ic" da odmah prizivam poziv u repku.Ono sto vidim svojim ocima to i sudim.
Vlado odlazibagra je napisao/la:Prvi poraz i odma Jagodicu odlazi jesmo i nacija u p.m, ocito da previse ocekujete od ove generacije. Spanija ce biti ubjedljivo prva u grupi, a mi cemo se mozda boriti za drugu poziciju, najbitnije je da neko od ovih igraca za godinu dvije bude u a repki

Ma niđe veze, čovjek toliko dobrih rezultata napravio, jedan poraz i odmah napolje. Fatat smo da Allah dragi sačuva.
Poraz, pa....Idemo dalje na Austrijance da njih dobijemo...A kad ih dobijemo Vlado će opet biti najbolji stručnjak na Balkanu

no sikiriki..poraz pa sta. mlada je svakako filijala za A tim. Ovi klinci da igraju ko zmajevi dok je ovaj sistem takmicenja tesko da ce ikad zaigrati ne Euru..Prosle kvalifikacije sa Svabama egal..sad ne ide,Boze moj bice bolje!
Bice utakmica na youtube za par sati.
Dulja najbolji na terenu danas.
Dulja najbolji na terenu danas.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
bez ljutnje i zajebancije.... a koji su to rezultati?hilmo je napisao/la:Vlado odlazibagra je napisao/la:Prvi poraz i odma Jagodicu odlazi jesmo i nacija u p.m, ocito da previse ocekujete od ove generacije. Spanija ce biti ubjedljivo prva u grupi, a mi cemo se mozda boriti za drugu poziciju, najbitnije je da neko od ovih igraca za godinu dvije bude u a repki
![]()
![]()
![]()
Ma niđe veze, čovjek toliko dobrih rezultata napravio, jedan poraz i odmah napolje. Fatat smo da Allah dragi sačuva.
Poraz, pa....Idemo dalje na Austrijance da njih dobijemo...A kad ih dobijemo Vlado će opet biti najbolji stručnjak na Balkanu![]()
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Kod VLade je dobro sto je bolja selekcija igraca u odnosu na prije i sakupljaju se koliko-toliko talenti rasuti po svijetu prosli put smo se borili za baraz,sad tesko malo je i atmosfera u rep. zbog BEsica postala usijana ne znam nek izgura ove kvalifikacije grupa je jaka,a sljed,god trazit neko novo rjesenje..
nebih rekao da je bola selekcija nego je primoran zbog javnosti i dobrih igara mlade repke da zove sve sto valja, al ima dosta tu "zalutalih" igračazgembo89 je napisao/la:Kod VLade je dobro sto je bolja selekcija igraca u odnosu na prije i sakupljaju se koliko-toliko talenti rasuti po svijetu prosli put smo se borili za baraz,sad tesko malo je i atmosfera u rep. zbog BEsica postala usijana ne znam nek izgura ove kvalifikacije grupa je jaka,a sljed,god trazit neko novo rjesenje..
rezultata nemamo, a koliko znam i vidim, ni jedan igrač nije presao u A selekciju (?)
ovakav poraz nije dopustiv, i steti ugledu reprezentacije, a ove price "jakoj" grupi i td ne pije vode, jer osim spanaca NIKO nebi smio biti ispred nas...
klub i reprezentaciju ne treba mjesati, vlado jednostavno nista nije uradio da bi imali razlogg da ga zadrzimo, makar baraz il sl. ali je realnost da ni to necemo izvući..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.