Pogledajte tog Đedovića, kakav fanatican pristup
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Po prvi put da se borimo
i onda covjek im ne može zamjeriti, pa makar i izgubili na kraju.
kao da mu je zadnja utakmica u životu....da hoce svi igrati požrtvovano kao Nihad, mnogo bolje bi sve izgledalo
Nastaviti ovu strasnu odbranu i samo malo popraivti napad i pobjeda je nasa..Mirza konacno umjeren u sutevima za 3,danas jako dobar..Zeko se ko malo trznuo,ali u napadu je tanak..Nihad je nas najbolji igrac na ovom EP..
Idemo momci..Borite se,pa i ako izgubimo manje ce boljeti..
Idemo momci..Borite se,pa i ako izgubimo manje ce boljeti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- MajklRounder
- Kontakt:
Zeko nas i izvlaci sa svojim vala skokovima samo da malo sut ga krene **** , ali prvi put vidimo odlicnu timsku igru nasih momaka pobjedili ili izgubili a sumnjam da mogu izgubiti sa ovakvom igrom nece otici kuci kao najvece picke makar su pokazali malo muda kojih im je nedostajalo prve dvije tekme 
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Pa dokle ce im kompenzirat za onu prvu utakmicu, svaka cast momcima i naklon nasem brki za cijelo prvenstvo 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Nikad nisam shvatao igrače koji vole da glume i da ciganišu po terenima, jbm svakom igraču koji nije fer i sportski nastrojen nanu u poprdenjak.
Odlicno poluvrijeme, hljeb ti dragi napokon timska igra. Kako bude odmicala tekma sve vise ce im uslje namjestati, ali dobro su momci odigrali samo hard samo tvrdo!
Steta za Zackove napadacke sposobnosti, ali u odbrani je vise nego dobar.
Steta za Zackove napadacke sposobnosti, ali u odbrani je vise nego dobar.
-
Madridista18
- Kontakt:
To sam i ja primjetio, dok recimo u drugoj dvorani ( mislim da je Celje u pitanju ) ima naša zastavaNimla_RZ je napisao/la:Jel se meni čini ili naše zastave nema u ovoj dvorani u Jesenicama (ove zastave svih učesnika)?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj bog za svaki poen uhvati 5 skokova. Strasno se osjeti manjak samopouzdanja.
Dobra utakmica. Odlicna!!!! odbrana, ne pamtim kad smo igrali bolju. U napadu fali ideje, tipa ona akcija kad Djedovic na pocetku nije dao Wrightu loptu, pojma nisu imali ni jedan sta zele uradit.
Da sudije ne stele za njih imali bi pofino vodstvo, al jbg.
Dobra utakmica. Odlicna!!!! odbrana, ne pamtim kad smo igrali bolju. U napadu fali ideje, tipa ona akcija kad Djedovic na pocetku nije dao Wrightu loptu, pojma nisu imali ni jedan sta zele uradit.
Da sudije ne stele za njih imali bi pofino vodstvo, al jbg.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 08 sep 2013, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko smo imali asistencija 
- legenda reala
- Kontakt:
Odlično je ovo, samo ovako nastaviti, izgleda da su ona 3-4 sata više odmora veliki plus za nas
Kako meč bude odmicao Makedonci će sve više padati
Odbrana maestralna
Mirza,Nihad u ofanzivi dobri
Nihad i Zeko jedu malu djecu u odbrani
PS:
nabijem na k... sve trenere koji su trenirali Nihada, kakav potencijal su jbali, samo nebo bi bila granica da nije ovog jbnog izbačaja
Odbrana maestralna
Nihad i Zeko jedu malu djecu u odbrani
PS:
nabijem na k... sve trenere koji su trenirali Nihada, kakav potencijal su jbali, samo nebo bi bila granica da nije ovog jbnog izbačaja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sudije vratise makedonce,tj drze ih u mecu.
Kako mi je odvratan onaj ilijevski,hinja ona prava ruzna
Kako mi je odvratan onaj ilijevski,hinja ona prava ruzna
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Mi 5 makedonci 7Goalgetter je napisao/la:Koliko smo imali asistencija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Goalgetter je napisao/la:Koliko smo imali asistencija
5
Naši hrabri, odvažni, pravi bosanski, ma bosanskohercegovački junaci.
Makedonci veliki glumci, totalno sam razočaran da ekipa i narod koju odlikuje borba, koja je imala časti ovako glumi. Pa oni padaju ko pokošeni, onakve padove i glumu samo možete vidjeti od Portugalaca i drugih južnjaka u fudbalu.
Sudije kriminalne......Đonlagiću, Đonlagiću, gdje je je LOBIII, gdje je lobi u odboru sjediš tamo u FIBA-i, lobiraj, lobiraj, lobiraj.....Trebamo li da drugog čovjeka tamo šaljemo......
Aco gigant i mangup ko uvijek.
Samo sudijskom krađom utakmicu možemo izgubit....
I samo da Zack proradi, Bože, Bože kako malo samopouzdanja ima.....Ovo je bilo borbeno i odvažno.....SVAKA ČAST MOMCI, samo tako dalje.....Doduše Zack se bori i skače, samo još da ga poeni krenu....
Makedonci veliki glumci, totalno sam razočaran da ekipa i narod koju odlikuje borba, koja je imala časti ovako glumi. Pa oni padaju ko pokošeni, onakve padove i glumu samo možete vidjeti od Portugalaca i drugih južnjaka u fudbalu.
Sudije kriminalne......Đonlagiću, Đonlagiću, gdje je je LOBIII, gdje je lobi u odboru sjediš tamo u FIBA-i, lobiraj, lobiraj, lobiraj.....Trebamo li da drugog čovjeka tamo šaljemo......
Aco gigant i mangup ko uvijek.
Samo sudijskom krađom utakmicu možemo izgubit....
I samo da Zack proradi, Bože, Bože kako malo samopouzdanja ima.....Ovo je bilo borbeno i odvažno.....SVAKA ČAST MOMCI, samo tako dalje.....Doduše Zack se bori i skače, samo još da ga poeni krenu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
lucif3R666
- Kontakt:
Perisic se bori ko lav 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Sada igra nasa utakmica i nasa zastava i zastava Makedonije nema gore jer su one smjestene tamo iznad zapisnickog stola gdje igraci gledaju tokom intoniranja himniMadridista18 je napisao/la:To sam i ja primjetio, dok recimo u drugoj dvorani ( mislim da je Celje u pitanju ) ima naša zastavaNimla_RZ je napisao/la:Jel se meni čini ili naše zastave nema u ovoj dvorani u Jesenicama (ove zastave svih učesnika)?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
skok kontrolisemo i to se odmah vidi na rezultatu...odbrana odlicna, ali u napadu to mora malo bolje. Jednostavno Vrajt mora nesto pogoditi, ostali daju svoj doprinos. Za promjenu ima tu dosta otvorenih suteva, donekle i izradjenih pozicija i to ne smijemo fulati.
ne svidja mi se sto tekma na jednu loptu i na malo poena protiv Makedonaca, to su njihove tekme...samo zadrzati ovaj nivo odbrane i skoka , a u napadu pogadjati bacanja i ono sto se mora pogoditi te svesti greske na minimum i bice to dobro.
ne svidja mi se sto tekma na jednu loptu i na malo poena protiv Makedonaca, to su njihove tekme...samo zadrzati ovaj nivo odbrane i skoka , a u napadu pogadjati bacanja i ono sto se mora pogoditi te svesti greske na minimum i bice to dobro.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
5 lopti nam je izašlo iz obruča.4 lopte sudije su dodjelile Makedoncima.To je razlog što Makedonci imaju egal.Samo hrabro do kraja!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
legenda reala je napisao/la:Odlično je ovo, samo ovako nastaviti, izgleda da su ona 3-4 sata više odmora veliki plus za nasKako meč bude odmicao Makedonci će sve više padati
Odbrana maestralna![]()
Nihad i Zeko jedu malu djecu u odbrani![]()
PS:
Nihad je i sada jedan od najboljih u Europi od svoje generacije.Bolje biti prodoran ,nego zivjeti samo od suta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.