BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

RedLondon
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la RedLondon » 08 sep 2013, 14:10

pape napolje!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 08 sep 2013, 14:18

Ovde samo fali prica da su Dzeko i Amra bili od Slovaka kidnapovani. Safetu dali ultimatum na koji je morao pristati tako da su Dzeku pustili poslije dva dana a Amra ostala taoc. Stoga izjave Safeta da cemo pobijediti i zabiti 2,3 gola. Inace uvijek prica s respekom o bilo kojem protivniku. Reko mi Slovak ciji se rodjak druzi sa ovim sto zna ove koji su to sve organizovali. Eto vjerujem ja a vi kako hocete
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 08 sep 2013, 14:19

Sudi Borbalan
Komentarise Marjan
Igra Mujdža
Dobitna kombinacija

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 sep 2013, 14:28

RedLondon je napisao/la:pape napolje!
Sto? Sta ima vani?

loki
Kontakt:

Post Postao/la loki » 08 sep 2013, 14:32

Muslimovicu ako ikad ovo procitas a jako bih to volio,neznam kako ih mozes braniti pogotovo safeta kad znas da si nas treci najkvalitetniji napadac a ostajes be poziva.Cuj Visca aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa majko draga kako sam ljut.I jos igrati bez klasicnog zadnjeg veznog protiv ovako eksplozivne Slovacke.Lulic prije gola napravio faul ko neki sivonja se zaletio bez potrebe i obori covjeka naravno primamo go a mogao samo pratiti slovak bio okrenut ledjima znaci nije nista mogao.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2013, 14:34

Meni je uvijek bio drazi Muslimovic od Dzeke i Vede. Ne znam jel zbog njegovog izgaranja na terenu,ali jednostavno mislim da je imao kvaliteta da napravi vise u klupskoj karijeri .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 08 sep 2013, 14:45

Ljudi moji, ja vjerujem u nase momke..

Slovacka 0 : 5 Bosna i Hercegovina

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 15:16

juznjak> je napisao/la:Meni je uvijek bio drazi Muslimovic od Dzeke i Vede. Ne znam jel zbog njegovog izgaranja na terenu,ali jednostavno mislim da je imao kvaliteta da napravi vise u klupskoj karijeri .
On je nakon PAOK-a pao u karijeri, koliko se sjecam nisu htjetli da produze ugovor sa njime a tad je i klub bio u krizi.
Puno je on dao za reprezentaciju a mislim da moze jos, barem kao treci napadac.

Pobjeti cemo u Slovackoj !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 08 sep 2013, 15:21

Elegant je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Meni je uvijek bio drazi Muslimovic od Dzeke i Vede. Ne znam jel zbog njegovog izgaranja na terenu,ali jednostavno mislim da je imao kvaliteta da napravi vise u klupskoj karijeri .
On je nakon PAOK-a pao u karijeri, koliko se sjecam nisu htjetli da produze ugovor sa njime a tad je i klub bio u krizi.
Puno je on dao za reprezentaciju a mislim da moze jos, barem kao treci napadac.

Pobjeti cemo u Slovackoj !
Nema mjesta za Zlatana a ima za Visce,Vrsajevice,Svrake FUJ

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 08 sep 2013, 15:24

Raja ne vrijedi ispravljati krivu Drinu nego se dobro pripremti za utorak.Nego malo bih skrenuo sa teme jer upravo gledam na rs kosarku izmedju BiH i Makedonije i imaju gosta iz Mrkonjica koji komentarise igru.I vjerujte na sitnicama se vidi kako je Bosna komplikovana i slozena drzava.On vidi se ipak navija za nas,ali ne smije ili ne moze da ga mozda iz neke partije ne cuju,da to otvoreno kaze nego govori "ONI" a misli na Bosnu.Pa Boze moj hocel ga neko ubiti ako kaze volio bih da MI prodjemo,isto tako voditelji.Jbt zivot koji supci!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 sep 2013, 16:11

Krenulo je kosarkase sad je red i na Vas

Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
1946

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 08 sep 2013, 16:20

Bio je sok za sistem ali idemo dalje. Ocekujem pravi ODGOVOR na terenu u Slovackoj i pobjedu naravno 8-)

2-1 (Vedo i Dzeko)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 16:22

Ako ih nije ujedinila i nabrijala ova pobjeda protiv Makedonije, onda ne znas sta hoce. Probudit ce se i u njima inat u utorak sto miliona posto :!:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2013, 16:23

Stvarno ovaj Pape nije normalan ako fakat krene sa istom ekipom (plus Mujdza).

"Definicija ludosti je raditi jedno te isto, a istovremeno očekivati različite rezultate" - by Albert Einstein.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 16:23

Nadam se da su gledali kosarkase. Donedavno smo se smijali kosarkasima i govorili kako se trebaju ugledati na nogometase, sad je obrnuto ;) .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2013, 16:27

adriano_leite je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Susic je vec izjavio da ce jedina promjena biti Mujdza, sta ces covjek u nekom svom svijetu.
Safet sigurno nece otkriti sve karte 3 dana prije utakmice.Greska mu je bila i sto je na tom treningu podijelio igrace u dvije ekipe, gdje je jasno bilo ko ce istrcati na Bilinom polju.
Nadam se da je iz toga naucio i da su ove izjave upravo iz trog razloga, sto zeli da zavara Slovake.
mora da se šališ ;)

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 sep 2013, 16:36

Znate šta, kontam nekako da mi imamo dobre igrače kad ih staviš pod gas..
Zavisi jel taj "gas" motivirajući ili disciplina..
Ćiro je znao ovo prvo...Drugo do sad nije niko...
Eh sad, sjetite se kako su igrali Džeko i Miske pod palicom Magatha :) Evo i Spaha u njemačkoj igra disciplinovano....KO god je bio kod Njemaca bio je dobar, sjetite se i Barbareza ;)

Ovi naši ne znaju to (mislim na trenere)

Sjetite se onog "Bola, Bolaaaa, reci Balji da se ne zaje*aje" i Balja ga dade poslije toga ;)

Što mi ne bi mogli imati trenera stranca, tipa Magath? Zar je tol'ko teško dat' plaću čovjeku barem za jedan ciklus ;)
Evo dukat ako ne bi napravio malu spartu u reprezentaciji
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 sep 2013, 16:36

Gledam Acu na ovoj utakmici i vidim kako se covjek doslovne dere na nase igrace, daje im motivaciju malo ih ohrabruhe i onda pogledam naseg Safeta i vidim da on isto ko nekakvo dijete kad mu zaprijetis pa se nekako povuce u sebi, ne ispusta glas is sebe.

Ne budemo li prosli, Safet ce biti jedini krivac za to.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 sep 2013, 16:49

Cartman je napisao/la:Stvarno ovaj Pape nije normalan ako fakat krene sa istom ekipom (plus Mujdza).

"Definicija ludosti je raditi jedno te isto, a istovremeno očekivati različite rezultate" - by Albert Einstein.
Dobar ti je citat, svaka cast. Potrefio si sa istim u "sridu". Ta ludost njega krasi vec odugo jer je tvrdoglav covijek, dobar je ovako, ali je i tvrdoglav u isti mah i to nije valjana osobina za selektora koji mora mirne glave da donosi kljucne odluke.

Mi moramo imati def. veznog, koji ce kontre zatvarati u utorak, nemoj da se zavaramo, mi cemo opet krenuti naprijed, jer tako uvijek igramo, ostace prostor iza nas, a neko te kontre mora suzbiti, ne desi li se to, primicemo mozda mi prvi gol i onda je pobjediti jako, jako tesko.

Selektor se sluzi principu Misimovic i Pjanic moraju igrati, Dzeki treba Vedo a Medunjanin je bolji od Rahimica i Zahirovica, i tako donosi odluke. Ako tako razmisljas, dobijes tri ofanzivna vezna koja jedni druge guse i koce, tu Pjanic najvise ispasta i gotovo da se uopste ne vidi na terenu, a rupe iza nas ostaju ogromne.

Ako izvede isti sastav kao u Zenici, ne mogu igraci tu biti krivi za eventualni kiks, jer to je formacija dje jedan igrac drugog gusi, tako da mislim da sa istom formacijom i istim igracima najvise mozemo izvuci X. Mada nadam se nekom cudu i dalje...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 08 sep 2013, 16:53

po mom misljenju mi smo odigrali isto kao I protiv grcke samo sto smo protiv grka dali golove iz prekida
I iz penala a toga nije bilo protiv slovaka
ja sam gledo utakmicu dva puta I mislim da smo bili bolji od slovaka posebno prvo poluvrjeme
nas je problem bio samo sto nismo stvarali prilike za go al smo igrali dobar nogomet zamo je realizacija izostala nisa mi bolje nismo odigrali ni protiv grcke
mozemo mi I da pobjedimo a I da izgubimo u slovackoj sve je do igraca ako se budu borili I trcali ko da je zadnja tekma pobjedit ce mo
da su se borili u zenici I da su dali svoj maksimum pobjedili bi sigurno a ovako ko zna to je taj nas balkanski mentalitet

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.