Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Pa ovome smo mi krivi jer je Dzeko toboze dijamant i ko njemu sta smije da kaze? 

-
- Kontakt:
ako ko treba fino sa hajrovicem to je rahimic , on treba prvi da pridje covjeku da pricaju da mu olaksa pripreme , a ne da ga i on ignore j ebem ga stara , on treba da smiri situaciju , iskusan je ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
A mi kao znamo ko s kim priča i ne priča u reprezentaciji
Šuplje priče, nije školarac.

Šuplje priče, nije školarac.
Meni je cudno vidjeti da neko moze povjerovati u te gluposti . Neb' da vrijeđam nikoga , al' stvarno mislite da bi ga Pape pozvao da se to sve nije unaprijed rijesilo . Dobar igrac, mozda je vec i sad zreo za prve ekipe al' treba ga isprobavati na nekim prijateljskim utakmicama prvo . Inace te gluposti da ga ignorisu , to je fkt tesko za povjerovati . Pa nisu djeca , ljudi su , valjda imaju obraza .
-
- Kontakt:
iste takve slike imas kad je medo prvi put dosao na okupljanje, svi stoje jedan uz drugog samo on 3-4 metra odaljen sam stoji. polahko sa izjavamaGreivis je napisao/la:Ja jos nisam vidio sliku sa priprema ovih na kojoj Hajrovic prica sa nekim. Uvijek sam i izoliran. Ocigledno da su price tacne.
Dzeko stidi se!

-
- Kontakt:
treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012
Bice da mu Dzeki nije oprostio.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
lucif3R666 je napisao/la:treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012

4-IN-A-ROW
Fakat ne kontam sto je Dzeko pristao da radi ovaj intervju fol u stilu Oprah Winfrey. Kao da bi to radio da je kojim slucajem bio kakav problem u Citiju. Mislim sutra bi dobio nogu. I sta ima da proziva miseve, moze im samo pokazati srednji prst i nastaviti dalje. Njegov posao je da igra sa maksimumom koji moze pokazati. Ako mu nije stalo da se zalaze zbog kakvih sujeta onda i nezasluzuje da ode u Brazil koji, realno gledajuci, bi mu trebao biti san i najveci uspjeh u karijeri svakog igraca. Bez toga koraka karijera ce ostati tamo gdje je sada. Cak se i slavnom Messiju zamjera sto u reprezentaciji ne pruza istu kvalitetu kao u timskim utakmicama i ako se to ne promjeni nikad i nece biti na historijsoj razini Maradone ili Pelea. Cak se i Pape sam moze pohvaliti da je imao bolju karijeru od Dzeke. Nadam se da ce Dzeko traziti odobravanje u pravim primjerima a ne u mahalaskim trac ignoramusima.
Mislim, da mu i uvali jezik da neke nece razuvjeriti . Podcjenjujes moc mahalanjajuznjak> je napisao/la:Valjda kada neko novi dodje u svlacionicu obaveza ostalih igraca je da ucine sve da ga prime na najbolji nacin i da mu olaksaju na sve nacine sto brze privikavanje na nove drugare. Ne vjerujem da su Dzeko i kompanija toliko nezreli da ne urade tako nesto . Dobro bi bilo da padne neki gol tako sto se Hajra asistirati Dzeki pa da docekamo neki zagrljaj i slicno

-
- Kontakt:
Ko su ti misevi, u nas se sve neke zamjenice i nadimci koriste, samo ne imena.
HAjrovic izbori faul smao Ibisevic ga pozdravio,a evo svaki put slike trening,ispred hotela,opustanje neko,na aerodromu covjek sve sam mislim da ce u sebi reci e jesam se s*ebao..nadam se da nije tako
- tyler durden
- Kontakt:
Ma kakvo to. Bice dobar Hajro, treba malo vremena da prodje.zgembo89 je napisao/la:HAjrovic izbori faul smao Ibisevic ga pozdravio,a evo svaki put slike trening,ispred hotela,opustanje neko,na aerodromu covjek sve sam mislim da ce u sebi reci e jesam se s*ebao..nadam se da nije tako
Kazem ako je se to desilo, licno ne vjerujem u te price.bhsport je napisao/la:Cartmane kako tako, nije on pokvario atmosferu, njega su pozvali da dodje, pa nisu djeca bolan da zbog jednog novog igraca prospes sve sto se gradilo godinama.Cartman je napisao/la:Ako je ovaj smrad pokvario atmosferu u ekipi onda ga treba odyebat iste sekunde.dadnan je napisao/la:NE DAJ SE HAJROVICU UZ TEBE SMO.
Nemoj da te sjebu pojedina ponasanja suigraca. Dobro ti nama dosao i pokazi sta znas.
Pa kad mu vidim samo ono lice zao mi ga bude.
Ne daj se, bolji si od mnogih koji nam griju klupu ako ne i najbolji i uskoro aBd u pocetnu.
I ne vidim nikakav razlog da on igra od pocetka u Slovackoj.
Ti si bar dugo ovdje, ne mogu da vjerujem sta pises.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Isto se dogadja kao i sa Medunjaninom. Kad se sjetim samo koliko je taj mrznje dobio protiv prvog baraza. Vise sigurno i od Cire i od Misimovica i ostalih.
Vjerujem da ni sa Begovicem nije bilo drugacije. Doci ce sve na svoje, ako i ima nekih tenzija sigurno nece potrajati.
Vjerujem da ni sa Begovicem nije bilo drugacije. Doci ce sve na svoje, ako i ima nekih tenzija sigurno nece potrajati.
Za Begovica to nije bilo, jer iako je pricao gluposti na radiu, ipak nikada nije odbio BiH. Mudonja i Izet jesu, i zasluzili su sve kritike i ne bas odlican docek. Medunjanin je nakon mnogo utakmica postao pravi clan ekipe, Izet jos nije ni blizu toga.Donnie Darko je napisao/la:Isto se dogadja kao i sa Medunjaninom. Kad se sjetim samo koliko je taj mrznje dobio protiv prvog baraza. Vise sigurno i od Cire i od Misimovica i ostalih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nije, jos. Jednog dana ce biti. I slazem se da su zasluzili kritike, apsolutno.Cartman je napisao/la:Za Begovica to nije bilo, jer iako je pricao gluposti na radiu, ipak nikada nije odbio BiH. Mudonja i Izet jesu, i zasluzili su sve kritike i ne bas odlican docek. Medunjanin je nakon mnogo utakmica postao pravi clan ekipe, Izet jos nije ni blizu toga.Donnie Darko je napisao/la:Isto se dogadja kao i sa Medunjaninom. Kad se sjetim samo koliko je taj mrznje dobio protiv prvog baraza. Vise sigurno i od Cire i od Misimovica i ostalih.
Begovic je bio omrazen kada je odbio biti zamjena Hasagicu. Mislim da je i to bas pred baraz bilo, tacnije pred Francusku. Sigurno ni ekipi nije bilo svejedno. Koliko je pritiska bilo na njemu, samo se cekao kiks pa da ga se razapne u medijima.
Ibra čim okači kopače o klin, treba ga dovesti za selektora.lucif3R666 je napisao/la:treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012

Kako je stigao na okupljanje Izet je progovorio samo sa novinarima klixa i SS-a 

4-IN-A-ROW
Nesto najbolje sto bi moglo da se desi jeste, da ovom momku uglas skandira ime nasa publika, kad bude ulazio na teren, kako bi mu dali moralnu podrsku, da zna da se cijeni njegova odluka da igra za BIH i da nije usamljen. volio bi da ga ovaj decko odluci pa barem sa 0:1 za nas, nego ista stvarno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
kako da muskandira kad ga je uveo Susic u 80min kad je sve kod nas bilo u raspadu nije se znalo ni ko sta igra,a do tad SUsic moga ga zamjeniti i umjesto Salihovica i umjesto Vrsajevica i umjesto MIsimovica ne znam kako Susic nije vidio na treningu da je momak puno spremniji od Visce i Stevanovica..