Danas je vrijeme za prvu pobjedu Kamešnice, očekujem 4-5 komada u mreži Brotnja.
Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnjabadblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.
Ovo natjecanje, kao i većina u BiH, nema nikakvog smisla. Tragedija je da se liga ovako osipa i da klubovi propadaju. U našoj županijskoj ligi prije tri godine bilo 10 klubova, danas startala četiri.![]()
Kamešnica me razočarala. Očekivao sam uvjerljiv trijumf nad Brotnjom, a ne spašavanje boda.
Mora da su plaću dobili.Grdan je napisao/la:Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnjabadblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.
Ovo natjecanje, kao i većina u BiH, nema nikakvog smisla. Tragedija je da se liga ovako osipa i da klubovi propadaju. U našoj županijskoj ligi prije tri godine bilo 10 klubova, danas startala četiri.![]()
Kamešnica me razočarala. Očekivao sam uvjerljiv trijumf nad Brotnjom, a ne spašavanje boda..
Ma brajo i ja sam vječni optimista evo već 8 god vjerujem da cemo u ligu,ali svaki put se zajebemAragorn98 je napisao/la:Mora da su plaću dobili.Grdan je napisao/la:Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnjabadblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.
Kamešnica me razočarala. Očekivao sam uvjerljiv trijumf nad Brotnjom, a ne spašavanje boda..
![]()
Nadam se da ćemo nastavit igrat dobro,tko zna,možda budemo prvi na kraju.(vječni optimist)
Upoznat sam sa svim.Grdan je napisao/la:Brotnjo je imalo 4 prilike jedan na jedan s golmanom tako da je Kamešnica dobro i prošla a do boda su došli greškama golmana Brotnjabadblueboylivno je napisao/la:Istupite iz lige, igrajte samo za sebe. Ja bih to uradio odmah.
Ne triba šahovnica i pleter, al sa grbom im se šprda cili Ljubuški. Ili mi Ljubušaci nismo umjetničke duše pa ne znamo šta valja?badblueboylivno je napisao/la:Meni je grb odličan, pravo osvježenje u moru istih grbova. Ili ti misliš da mora imati šahovnicu i pleter?![]()
Ove činjenice su odavno već poznate svima onima koji i ole su u sportu:Sve lige igraju se radi saveza,sudija,delegata .Veliki su nameti na klubove i treba nahraniti Savez kojem nikad nije dosta.To se pokazuje ove godine .Prvo niko iz nižih liga ne želi da se takmiči u većem rangu,a sada se i ligaši pomalo osipaju.hnkvisici je napisao/la:Potvrđuju se glasine da će i Posušje možda odustati od natjecanja, uz Lokomotivu i gotovo sigurnu Ramu. A u kontekstu odustajanja spominje se i Kupres. Apsolutni raspad natjecanja ove sezone, svi problemi su izašli na vidjelo, a ustvari odavno se zna da se liga igra radi sudaca, odnosno da isti mogu dobro zaraditi. Svaki klub ima troška preko 10.000 maraka samo na suđenje, plus kotizacija, pa ispada da klubovi u ovoj ligi postoje samo da financiraju savez (koji ne radi svoj posao) i njihove zaposlenike, suce i delegate.
Za slijedeći tjedan dogovoren je sastanak predstavnika klubova na kojem bi trebali riješiti neka pitanja o smislu ovog cirkusa od lige.
Kupres,Sloga Ljubuški,Iskra i Klis su sljedeći protivnici a i uprava će doći do 7-8 kola i onda teško da će itko dobiti Brotnjo kad plaće budu redovnetorcida medugorje je napisao/la:
Ma brajo i ja sam vječni optimista evo već 8 god vjerujem da cemo u ligu,ali svaki put se zajebem![]()
Šalu na stranu dobri su danas bili, vjerovatno su place legle, sad treba dobiti sljedeceg protivnika na Barama. Ps.Sa kim uopce igramo 5 koli
Pa kakvi to smećari igraju u tom Brotnju kad navodno gube jer nisu dobili plaće, pa šta bi trebali mi u ostalim klubovima, ne igrati nikako? U 9 od 10 klubova u ovoj ligi uopće nema plaća, momci igraju iz gušta, iz ljubavi, ovo je čisti amaterizam, ne znam tko si umišlja da u ovoj ligi uopće zaslužuje plaću. Da išta vrijedi niti bi igrao ovu ligu, a ne glumiti zvijezdicu i igrati preko one stvari jer nije plaćen. Sramota.Grdan je napisao/la:
Kupres,Sloga Ljubuški,Iskra i Klis su sljedeći protivnici a i uprava će doći do 7-8 kola i onda teško da će itko dobiti Brotnjo kad plaće budu redovne.
Sve bi ja to potjerao.Grdan je napisao/la:Da igraju iz ljubavi prema klubu ne bi bili u ovoj ligi ovoliko dugo .
Ma ne pustaju oni nikom eto vi ste 1 kolo jednostavno bili bolji i pobjedili ste, ali momke treba shvatiti jer ako im uprava nije u stanju svaki mjesec bar gorivo pokriti ,dat im 200-300 maraka, jer ima njih par sto su iz Mostara i treba doci na trenige i na utakmice. Svi ovi sto igraju , igraju zato sto vole nogomet i Brotnjo, samo se nadam kad dode nova uprava da ce to krenuti nabolje i da ce im place redovite biti jer su to zasluzilihnkvisici je napisao/la:Sve bi ja to potjerao.Grdan je napisao/la:Da igraju iz ljubavi prema klubu ne bi bili u ovoj ligi ovoliko dugo .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.