Safet Sušić - Pape

Hase10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hase10 » 12 sep 2013, 11:30

Kakva je situacija sa Hodzicem? I Kolisincom??
Ja mislim da je Hodzic dobio papire?
G BUSSA BUSS

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 sep 2013, 11:32

Hodžic :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 12 sep 2013, 15:43

Hase10 je napisao/la:Kakva je situacija sa Hodzicem? I Kolisincom??
Kolašinca očekujemo već u predstojećim mečevima protiv Lihtenštajna, odnosno Litvanije. A što se tiče Hadžića, on već odavno ima spremljene BH papire i sve je do Šefa. Da l' mu je potreban il' ne, vidjećemo. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 sep 2013, 15:46

nije hodžić nego hadžić , i nije kolišinac nego kolašinac ..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 sep 2013, 16:12

Lennon je napisao/la:
Kolašinca očekujemo već u predstojećim mečevima protiv Lihtenštajna, odnosno Litvanije. A što se tiče Hadžića, on već odavno ima spremljene BH papire i sve je do Šefa. Da l' mu je potreban il' ne, vidjećemo. ;)
Nije tacno da je do Papeta,momak je zavrsio nase papire,ali ceka se dozvola fife o promjeni sportskog drzavljanstva.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 sep 2013, 16:16

nema prepreka za poziv Kolasincu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 sep 2013, 16:18

Ma smiješno je sad uvoditi neke nove igrače za dvije preostale utakmice, postojeći kadar to može iznijeti bez problema, uz eventualni dodatak Kolašinca. Ali za SP akobogda se mora najozbiljnije razmišljati o novim imenima, mora se tu završiti priča oko još par igrača. Mi smo i kroz ove kvalifikacije imali sreće koliko - toliko sa povredama i kartonima ali se ne možemo uvijek uzdati u sreću nego moramo okupiti dovoljan fond igrača i odabrati ono najkvalitetnije.

Svi mi znamo na kojim pozicijama škripi, realno do sada i nije bilo nekih rješenja, ali će se dolaskom Kolašinca, koji je polivalentan igrač, mnogo toga promjeniti. Mali Hajrović i Bičakčić su već tu, tako da smo sigurno već dobili na širini.

Ovi komentari da se ne pozivaju novi igrači za SP nemaju smisla. Pa i Hajrović je novi igrač, koji će nas izgleda svojim golom odvesti na SP i šta sad, ne treba ga voditi? Svaki novi igrač je dobrodošao, ako je kvalitet.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 12 sep 2013, 16:19

Denizmare je napisao/la:
Lennon je napisao/la:
Nije tacno da je do Papeta,momak je zavrsio nase papire,ali ceka se dozvola fife o promjeni sportskog drzavljanstva.
Onda moja greška, ispričavam se. Čitao sam o tome kako je sve gotovo. Ybg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 sep 2013, 16:40

Denizmare je napisao/la:
Lennon je napisao/la:
Jest do Papeta, pa bilo je u svim medijima da on moze nastupati za nas :?

Sve i da ga Pape zove pitanje je koliko nas taj momak uopste moze pojacati i da li je kalibar za prvih 11.
Nemam nista protiv da se njega zove, makar bi nam klupa trebala biti jaca s njim (?).
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 sep 2013, 18:05

http://rt.com/sport/football/advocaat-p ... tball-313/" onclick="window.open(this.href);return false;

I onda dodje Pape sa svojim 30000 :mrgreen:

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 12 sep 2013, 18:29

Pape ne smije da zbog svoje tvrdoglavosti dovede u pitanje ukupni kvalitet i rezultate ove reprezentacije.
Može nas odvesti 100 puta na Svjetsko prvenstvo, al' ako nastavi praviti taktičke greške kao protiv Slovačke, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo selektora.

Jedno mi nikad nece biti jasno. Kako je uspio onako Francusku u sred Pariza da nadyebe a pogledaj katastrofalne postavke protiv Slovačke. :roll:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 sep 2013, 21:10

Kod Sušića je problem što čovjek hoće da igra ko da vodi Barcu, Bayern ili ko da vodi špansku ili njemačku reprezentaciju. On toliko ofanzivno ekipu postavi, a i pored svega, što mi i imamo kvaliteta da zabijemo i više golova, opet nismo tolika velesila, nemamo toliki izbor, toliku širinu da svakog protivnika možeš nakantat golovima, pa onda logično da ako koji primiš da možeš pobijedit. Preofanzivne su to postavke za nas, koje on forsira. Jednostavno kocka se i ostaje pozada šupljina.
Treba malo više sigurnosti uvesti u igru, a ne sve samo napadački rješavat. U prvoj utakmici protiv Slovačke nije bilo potrebe za srljanjem nekim, moglo se zatvorenije igrat. A i pored toga što je bila ofanzivna postavka naprijed smo bili loši, a pozada šuplji...

Sušić ima dobrih strana, ofanzivnim fudbalom nas je znao zadivit, ali jednostavno čovjek neće neke stvari da prilagodi protivniku, te tvrdoglavo se drži nekih svojih stavova.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 sep 2013, 22:07

PIKE je napisao/la:Pape ne smije da zbog svoje tvrdoglavosti dovede u pitanje ukupni kvalitet i rezultate ove reprezentacije.
Može nas odvesti 100 puta na Svjetsko prvenstvo, al' ako nastavi praviti taktičke greške kao protiv Slovačke, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo selektora.

Jedno mi nikad nece biti jasno. Kako je uspio onako Francusku u sred Pariza da nadyebe a pogledaj katastrofalne postavke protiv Slovačke. :roll:
Pa upravo zbog postavke na terenu. Igrao je u sistemu 4-2-3-1. Igrači su iskontrolisali sredinu terena, zatvorenija varijanta i uz to sa igračima koji su i destrktivci (Rahimić). Evo ti formacije i sastava:

-----------------------------------Hasagić---------------------------

Mujdža-------------Spahić----------------Pandža-----------Papac

---------------Medunjanin--------------------Rahimić--------------

Pjanić--------------------------Misimović--------------------Lulić

--------------------------------Džeko---------------------------------

Umjesto Pandže, Papca i Rahimića, sada su mu igrali Bičakčić, Salihović i Ibišević. Na golu umjesto Hasagića Begović. Mora se priznati da su Pandža, Papac i Rahimić mnogo sposobniji odbraniti svoj gol od Bičakčića, Salihovića i Ibiševića. Fudbal se igra glavom. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 sep 2013, 22:39

slika
1946

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 sep 2013, 22:46

Teske rijeci u naslovu :?

Pretpostavljam da misli na to da nam je tanka klupa. Vidjecemo sutra o cem se radi :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 sep 2013, 22:56

Amar Dzeko je napisao/la:Teske rijeci u naslovu :?

Pretpostavljam da misli na to da nam je tanka klupa. Vidjecemo sutra o cem se radi :)
Poznavajuci Sport kao novinu, moguce da je naslov izvucen iz konteksta.

A, sto se Papeta tice, ovo je on nesto u zadnje vrijeme poceo eksperimentisati. Npr. prosle kvalifikacije protiv Luksemburga kuci, Rahimic poceo utakmicu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 sep 2013, 22:59

Interesantan intervju, pogodio je sa Misketom, kao i sa naslovom ;)

Hoce li ko biti u mogucnosti da uslika i da postavi na forum :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2013, 23:11

Hvala Bodu da i on vidi da Miske ovakav ne moze u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 sep 2013, 23:26

Consigliere je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Teske rijeci u naslovu :?

Poznavajuci Sport kao novinu, moguce da je naslov izvucen iz konteksta.

A, sto se Papeta tice, ovo je on nesto u zadnje vrijeme poceo eksperimentisati. Npr. prosle kvalifikacije protiv Luksemburga kuci, Rahimic poceo utakmicu
tacno nema vecih amatera od nasih novinara .procitas neki bombastican naslov kada procitas tekst nema veze s vezom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 sep 2013, 23:28

Ne znam za tog Hadzica,mozda nista impresivno..
Sto se tice Slovacke i te dvije tekme,kad san vidio sastav s Medom ,Pjanketom i Misketom velim jaranima primit cemo 3-4 komada i et sreca nije.tako...
Ne mogu oni trcat,nisu igraci tipa Rahimage il Zahirovica...
Problem je sto Safet ide svima na volju,zna on kao i mi gdje skripi..
Jwdnom rece da ne moze zamislit repku bez Medunjanina a nema muda Misketa na klupu metnut ili Pjanica..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 13 gostiju.