Bi to odlicno biloJHam je napisao/la:Ma pozvati Nate-a Robinson-a
Hajmo slati Spancima da nam mailove da nam WC dadnu
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Bi to odlicno biloJHam je napisao/la:Ma pozvati Nate-a Robinson-a
nemoj biti k'o Srbi, majke ti .. smeta im Cleo, smeta im Ljajić jer je musliman, itd .. uglavnom, neće nikog osim Srbamerdanovic je napisao/la: Ja bih volio gledati reprezentaciju samo sa našim igračima bez amerikanca.
Neka nam proslijede Ibaku, za skoka.Unofficialpage je napisao/la:Bi to odlicno biloJHam je napisao/la:Ma pozvati Nate-a Robinson-a
Hajmo slati Spancima da nam mailove da nam WC dadnu
JTS je napisao/la:nemoj biti k'o Srbi, majke ti .. smeta im Cleo, smeta im Ljajić jer je musliman, itd .. uglavnom, neće nikog osim Srbamerdanovic je napisao/la: Ja bih volio gledati reprezentaciju samo sa našim igračima bez amerikanca.
Imaju ih previse, Paul, Rose, Deron, Westbrook i jos nekoliko pa vala mogu nama dati jednogronweasley je napisao/la:Neka nam proslijede Ibaku, za skoka.Unofficialpage je napisao/la:Bi to odlicno biloJHam je napisao/la:Ma pozvati Nate-a Robinson-a
Hajmo slati Spancima da nam mailove da nam WC dadnuSvakako kuburimo s tim.
A mogu i Ameri nekog pleja kojeg ne misle koristiti. Možda C.J. Watsona?
haha,koje rekao da mi smeta?JTS je napisao/la:nemoj biti k'o Srbi, majke ti .. smeta im Cleo, smeta im Ljajić jer je musliman, itd .. uglavnom, neće nikog osim Srbamerdanovic je napisao/la: Ja bih volio gledati reprezentaciju samo sa našim igračima bez amerikanca.
Lawson, Holiday, Wall, Conley, Walker, Chalmers(ronweasley je napisao/la:A dobro, ove koriste.Ima li kakav dobar u NBA, al' da nije dovoljno dobar za njihovu repku?
Ne pratim toliko NBA, više sam skoncentrisan na europsku košarku. Real, Pao, Olympiakos, Barca, CSKa klubovi gdje igraju naši.
Moj izbor, top tri među tim igračima:Chalmers, Rondo, Wall.JHam je napisao/la:Lawson, Holiday, Wall, Conley, Walker, Chalmers(ronweasley je napisao/la:A dobro, ove koriste.Ima li kakav dobar u NBA, al' da nije dovoljno dobar za njihovu repku?
Ne pratim toliko NBA, više sam skoncentrisan na europsku košarku. Real, Pao, Olympiakos, Barca, CSKa klubovi gdje igraju naši.),Rondo...
Iz Cedevite?neno#4 je napisao/la:Nanisanili smo jednog dobrog sutera![]()
ja još ne mogu zaboraviti ono izofiranje sa 24tim imenom na spisku pa se ko biva izjalovio posao..Neutral je napisao/la:Iz Cedevite?neno#4 je napisao/la:Nanisanili smo jednog dobrog sutera![]()
![]()
Neno, jedan si mi od dražih forumaša ali nemoj spominjati ove insajder informacije bez konkretnih imena. Zbog tebe pola foruma sa pdf-košarke ne spava.
ma pusti to .. ako može doprinijeti kvaliteti repke, svako je dobrodošao .. neovisno o nacionalnosti, vjeri, boji kože, itdmerdanovic je napisao/la:haha,koje rekao da mi smeta?JTS je napisao/la:nemoj biti k'o Srbi, majke ti .. smeta im Cleo, smeta im Ljajić jer je musliman, itd .. uglavnom, neće nikog osim Srbamerdanovic je napisao/la: Ja bih volio gledati reprezentaciju samo sa našim igračima bez amerikanca.
Samo kažem,treba pokrenuti pitanje da li nam je potreban?
Ne zove nam se valjda Država/Reprezentacija Bosna i Hercegovina da bi za nju igrali oni koji nikakve veze sa njom nemaju?Valjda bi za reprezentaciju našu trebali da igraju oni koji su rođeni ili nekim porijeklom vezani.
Ni ja ne mogu zaboraviti glupave komentare i bedastoce koje su se ovdje pisale danima...Ali, dobro momci i Aco su ih sve demantovali..Ovo je bila cisto prica da se nikada u KS BIH ne spava i da se uvijek radi punom parom...zgembo89 je napisao/la:ja još ne mogu zaboraviti ono izofiranje sa 24tim imenom na spisku pa se ko biva izjalovio posao..Neutral je napisao/la:Iz Cedevite?neno#4 je napisao/la:Nanisanili smo jednog dobrog sutera![]()
![]()
Neno, jedan si mi od dražih forumaša ali nemoj spominjati ove insajder informacije bez konkretnih imena. Zbog tebe pola foruma sa pdf-košarke ne spava.
To opet znaci da je Zeko outneno#4 je napisao/la:Nanisanili smo jednog dobrog sutera![]()
Doveden je da napravi razliku, probije i razigra ekipu. Na zajednicku zalost, on to nije uspio. Doduse, uvijek je bio nespreman, uvijek imao problema ili sa koljenom ili sa kukom. Ali, ovo je cisti biznis. Nema sentimentalnosti. Pasos koji je dobio od nas vrijedi puno vise nego sto je on nama dao na Eurobasketu. Da se razumijemo, on ce meni uvijek ostati super drag, ali kad odbijes da udjes u igru u Jesenicama nakon Nihadove pete licne, tj. kad mislis da nisi spreman, a mi hocemo da pravimo ekipu da se nekada tucemo ak o Bog da za medalju, onda ti jednostavno ne trebaju takve kukavice.LenBias je napisao/la:zeko se ne smije pustiti tek tako pa vi pricajte sta hocete, pogotovo radi nekog sutera kojeg mi imamo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.