Prejaka stvar,stvarno..Old schooooool! :ugeek:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta, to ostavio Hamdija Sadetu? Pa kako to majku mu?? Eee, da sam ja bogdo od dvije sestre izabrao Sadetu.pride_of_merseyside je napisao/la:Hamdija misli da smo Sadeta i ja krive što Sadika nije htjela njega. I sad pokušava da nas zavadi.Ne slušaj ti njega. I čuvaj Sadetu, ona je zlatna žena. Kako ti pada na pamet da je rastaviš od djece? Zamisli samo šta bi ti babo Atif i majka Šerifa rekli na to. ccc
A znaš da ne razlikujem Hamdiju i Šukriju jbg.pride_of_merseyside je napisao/la:Zbunio si se.![]()
Slusao sam i ja sa rajom malo rap kad sam tek dosao u Ameriku, po meni je ovo old school i stvari kao NWA (i oni koji su sami nastavili) i sl.Narin je napisao/la:Jaooo,kad se sjetim ove pjesme..
Odlicna stvar Nedime.nedim1993 je napisao/la:
da se podsjetimo
Po jedan profil na svakom.Samo 3 foruma aktivno posjećujem.nedim1993 je napisao/la:stvarno vas ne razumijem, kako mozete imat 100 profila na 100 foruma. kako vam nije mrsko
Ma Hamdija (@nedim) ti je Sadikin bivši. A Nusro je Sadetin čo'ek, tako da Hamdija nema veze sa Sadetom.ronweasley je napisao/la:A znaš da ne razlikujem Hamdiju i Šukriju jbg.pride_of_merseyside je napisao/la:Zbunio si se.![]()
Onako mali, zdepasti, ružni, kao da su od dva brata djeca.
![]()
Nego, deder mi još jednom pojasni Allahati.![]()
A pa jest. Izvini malo sam popio, ljepša mi Sadika kad popijem.pride_of_merseyside je napisao/la:Ma Hamdija (@nedim) ti je Sadikin bivši. A Nusro je Sadetin čo'ek, tako da Hamdija nema veze sa Sadetom.ronweasley je napisao/la:A znaš da ne razlikujem Hamdiju i Šukriju jbg.pride_of_merseyside je napisao/la:Zbunio si se.![]()
Onako mali, zdepasti, ružni, kao da su od dva brata djeca.
![]()
Nego, deder mi još jednom pojasni Allahati.![]()
![]()
Nema mi AVde, bojim se da mu se nije šta desilo.
Facebook je dosadan.Glupost ljudi tamo prevazilazi optimalan nivo.Murga je napisao/la:Ma daj ba, ja se ne furam ni na glupi FB. Doduse moram priznati da sam dosta vremena proveo na IRC-u (Bolchat) nekad davno.
tako ce i po tebi mace padati na masinstvuNarin je napisao/la:Jaooo,kad se sjetim ove pjesme..
Ma nemoguće, nije on pio nikad. Nadam se da će AVdo to demantovati.ronweasley je napisao/la:A tvoj Avdo me maloprije zvao, kaže zglajzo negdje sa onom ofajlom Munirom. Govorio sam mu da se kani ćorava posla ali pijana budala me ne sluša.