da je bar jos tacna statistika pa hajZeka je napisao/la:jest al' fali ti ono ključno,a to je je broj odigranih utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Fino je vidjeti napokon Higuaina sretnog i nasmijanog, godi mu Napoli izgleda.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
RealMoudrid je napisao/la:
Sine,uozbilji se"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
RickBlaine je napisao/la:![]()
![]()
Tako ti je to, dobri stari @Portillo.RickBlaine je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi lobotomculesi koji nakon nekog komentara "neturalca" obavezno stave jedan-dva-tri "lola" jer za nesto vise nisu sposobni![]()
- RickBlaine
- Kontakt:
Jesi ti kao jedan od standardne lobotomacke garde ikada u svome zivotu cuo za ironiju ili sarkazam?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Mah, svoj ti pos'o drug.RickBlaine je napisao/la:Jesi ti kao jedan od standardne lobotomacke garde ikada u svome zivotu cuo za ironiju ili sarkazam?
Cesc na svojoj prirodnoj poziciji nevidljiv kao i uvijek, najebali smo ako on bude igrao protiv jačih ekipa umjesto Xavija.
Prvo poluvrijeme Ajax je nadtrčao Barcu ali bilo je jasno da ne mogu održati taj tempo do kraja i da ce klonuti, mada da Valdes nije spasio onu situaciju gledali bi nešto sasvim drugo u nastavku.
Mascherana redovno hvalim pa je red da spomenem i kad nije sve tako dobro, par puta je pravio greške koje nisu tipične za njega.
Prvo poluvrijeme Ajax je nadtrčao Barcu ali bilo je jasno da ne mogu održati taj tempo do kraja i da ce klonuti, mada da Valdes nije spasio onu situaciju gledali bi nešto sasvim drugo u nastavku.
Mascherana redovno hvalim pa je red da spomenem i kad nije sve tako dobro, par puta je pravio greške koje nisu tipične za njega.
Don't hate what you don't understand.
A i onaj Neymar i dalje sa punim gacama igra , nikako da se malo odvazi.xaviesta je napisao/la:Cesc na svojoj prirodnoj poziciji nevidljiv kao i uvijek, najebali smo ako on bude igrao protiv jačih ekipa umjesto Xavija.
usput , sta ima
kako si
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jesi ti profulo temuxaviesta je napisao/la:Cesc na svojoj prirodnoj poziciji nevidljiv kao i uvijek, najebali smo ako on bude igrao protiv jačih ekipa umjesto Xavija.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Varane konacno trenira sa timom 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Taman ce ugatat formu do utakmice za ponovno lobotomiziranje nedojebanih lobotomaca.emir18 je napisao/la:Varane konacno trenira sa timom

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ozile,gledaj i uci se 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Consigliere
- Kontakt:
Ozil bi ovo gurnuo u for Ronaldu koji moli za loptu i atmosfera bi u timu bila bolja....L-Train je napisao/la:Ozile,gledaj i uci se
Salim se, ekstra gol.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- HazardEden
- Kontakt:
Ozil ovo ne bi ni primio kako trebaL-Train je napisao/la:Ozile,gledaj i uci se
morate bit presretni sto imate Isca...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.