Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hvala Bogu pa je Enrique na klupi, patnja je ga bilo gledat kako je počela sezona.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ličit će na Kineski zid kod nas u ZeIlPrincipe je napisao/la:4 stoperana sta li ce to licit ..

Enrique vjerovatno neku laganu povredu zaradio na treningu pa nije 100% spreman, vjerujem da ce Sakho na bek.Bertrand je napisao/la:The Reds XI in full: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge.
Subs: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto.
Mignolet
Toure-Skrtel-Agger-Sakho
Lucas-Gerrard
Hendo
Aspas Moses
Sturridge
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako primimo gol, sve ih treba istjerat iz kluba

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Opet Aspas , iskreno se nadam da ce nakon ove utakmice Rodgers shvatiti da Aspas ne moze igrati za Bihacko Jedinstvo, a ne klub kao Liverpool.
Koga si ti gledao dosad ? Covjek standardno dobar od početka sezoneneurofunk je napisao/la:Hvala Bogu pa je Enrique na klupi, patnja je ga bilo gledat kako je počela sezona.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jest, jest. U prosloj utakmici kada je usao donio je prevagu na terenu svojim potezima i zalaganjemgaston je napisao/la:Koga si ti gledao dosad ? Covjek standardno dobar od početka sezoneneurofunk je napisao/la:Hvala Bogu pa je Enrique na klupi, patnja je ga bilo gledat kako je počela sezona.

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Slažem se bio je sasvim solidan.moj uzor-S.G je napisao/la:Jest, jest. U prosloj utakmici kada je usao donio je prevagu na terenu svojim potezima i zalaganjemgaston je napisao/la:Koga si ti gledao dosad ? Covjek standardno dobar od početka sezoneneurofunk je napisao/la:Hvala Bogu pa je Enrique na klupi, patnja je ga bilo gledat kako je počela sezona.
Čovjek igrao od početka svaku tekmu dosad, o čemu pričaš timoj uzor-S.G je napisao/la:Jest, jest. U prosloj utakmici kada je usao donio je prevagu na terenu svojim potezima i zalaganjemgaston je napisao/la:Koga si ti gledao dosad ? Covjek standardno dobar od početka sezoneneurofunk je napisao/la:Hvala Bogu pa je Enrique na klupi, patnja je ga bilo gledat kako je počela sezona.

Ja mislim da je on igrač sa najviše nekompletiranih pasova od početka sezone, a o bespotrebnim peglanjima lopte i nemogućim duplim pasovima da ne pričam.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
@Gaston, de zahebavam se. Nesto mi smijesna postava, svega mi ovo nije normalno 
Da sam znao ranije da odem u kladionicu i odigram x, ne mozemo primit gol a nema ko dat'

Da sam znao ranije da odem u kladionicu i odigram x, ne mozemo primit gol a nema ko dat'

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Enrique je bek koji nam je prijeko potreban.Uz Mosesa na toj strani ce da pravi dar mar.Samo eto izjalovilo se to ovim ozljedama a mozda je i razlog nasih losih igrih u drugom dijelu nedovoljna fizicka sprema.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- the scouser
- Kontakt:
Ma neki od stopera ce korner iskoristiti, tu leze nase sanse
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Jel i jedan igrac u Liverpoolu postigao 5 golova u prvih 5 utakmnica EPL?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mislim da nije.Otelo je napisao/la:Jel i jedan igrac u Liverpoolu postigao 5 golova u prvih 5 utakmnica EPL?
- peppo_owen
- Kontakt:
po mogucnosti sopcastBelieve je napisao/la:Postavljajte što više linkova

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Tek sad uđoh u kuću. Šta je ovo, kakav je ovo bunker?
Ako ništa ar nećemo gol primiti. Imamo bar bod iz ove utakmice
. Možda je samo Sterling trebao početi umjesto Aspasa, ali možda nas Iago danas ugodno iznenadi.

Ako ništa ar nećemo gol primiti. Imamo bar bod iz ove utakmice

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ja sam ubijeđen da cemo primiti gol,al nadam se pobjedi 2-1.Desmond je napisao/la:Tek sad uđoh u kuću. Šta je ovo, kakav je ovo bunker?![]()
![]()
![]()
Ako ništa ar nećemo gol primiti. Imamo bar bod iz ove utakmice. Možda je samo Sterling trebao početi umjesto Aspasa, ali možda nas Iago danas ugodno iznenadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.