Ma igrao proslu sezoni u nekoj x diviziji u ovoj je preseljen u seriu B (Trapani)...xavi26 je napisao/la:Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva, a o Kvržiću bi se već dalo pričati..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
upravu si, ja sam to nesto u svojoj glavi pobrk'o..gringobih je napisao/la:Ma igrao proslu sezoni u nekoj x diviziji u ovoj je preseljen u seriu B (Trapani)...xavi26 je napisao/la:Đurić je igrac koji trenutno igra na posudbi u 4. talijanskoj ligi, stvarno nema smisla da ga se iz te lige poziva, a o Kvržiću bi se već dalo pričati..
Provjeri malo Scuk igra za Maldu Boleslav u Ceskoj ligi, pozicija zadnji vezni a u 9 odigranih tekmi postigao je 4 gola.Elegant je napisao/la:Do kraja ovih kvalfikacija ce mozda jedino jos biti pozvan Hazdic niko vise to je sigurno.
- Hadzic i Kolasinac ce sigurno biti novi, vec u Brazilu.
- Cocalic, Djuric, Mahmutovic, Kvrzic, Scuk (ko je ovaj?) ... + mnogo ostalih ostaje da se vidi.
Od odbranbenih kod nas u repci su fiksni: Mujdza, Vranjes, Bicakcic, Spahic, Zukanovic i Kolasinac (to je 6 igraca), a abd na SP treba voditi najmanje 7 tako da su tu jos u konkurenciji Pandza i Cocalic jer vidjeli smo protiv SAD-a da na Vrsajevica i Sunica nemozemo ozbiljno racunati. A sto se tice zadnjih vezni trebalo bi dati sansu Hadzicu i Scuku da se mozda nametnu umjesto Zahirovica jer je po meni Rahimic siguran putnik u Brazil.
- Consigliere
- Kontakt:
Evo ja cu ti odgovoriti: zato sto nam vec mjesecima pakuju Hadzica kao da se radi o Xabi Alonsu, u najmanju ruku! Ozbiljni se marketing radi za, po svemu sudeci, prosjecnog igraca. Zasto je to tako? Jos jedna u nizu misterija oko tih pozivanja za reprezentaciju...TMovac je napisao/la: Mozes li mi samo odgovoriti kako si tako siguran u kvalitete Hadzica,a nisi u kvalitete Cocalica?Austrijska liga nije nimalo jaca od Izraelske.Cak bi se usudio reci i da je slabija.Austrijski klubovi se redovno brukaju u europi.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
kako bez back-uo-aTMovac je napisao/la:Znaci ti bi defanzivu bez back-up-a na klupi?????Aferimjasmin10 je napisao/la:pa kazem da ne treba plakati za cocalicem, ionako ne bi upisao ni minute u ove dvije utakmice. gringonja ne ulazi u moj privatni zivot, ako se tebi zivot svodi na hejtanje papeta, na svadjanje na forumu, moj nije.
sunjic i pandza ionako ne trebaju da budu pozivani, a i tao sj tvoj celigurno nece biti pozvan, jer realno i nije potreban.
mujdza-------bicakcic------spahic------seo---
(dilaver)-------(vranjes)----(zukanovic)---(sejo)
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja ipak mislim da nisu
nisu braca, to je samo proizvod profesionalnog novinarstva u BIH. Moguce da su neki rod, posto je seadov otac iz sandzaka, ali braca nisuzgembo89 je napisao/la:Nisam znao da je Sead Kolasinac brat Asmiru KOlasincu koji je bacac kugle nastupa za Srbijansku drzavu,skoro je bio belaj kad je u Svedskoj osvojio zlatnu medalju i sliko se sa zastavama Sandzaka i Srbije..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Oj novinara Boze sacuvaj..
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ustvari to su srpska novinarska Rovna napisla nemogu podnjeti da će igrati za nas .Mislim da su rođaci a ne braćadino-92 je napisao/la:nisu braca, to je samo proizvod profesionalnog novinarstva u BIH. Moguce da su neki rod, posto je seadov otac iz sandzaka, ali braca nisuzgembo89 je napisao/la:Nisam znao da je Sead Kolasinac brat Asmiru KOlasincu koji je bacac kugle nastupa za Srbijansku drzavu,skoro je bio belaj kad je u Svedskoj osvojio zlatnu medalju i sliko se sa zastavama Sandzaka i Srbije..
,a zar KOlasinac nece moci igrati protiv Argentine?????
Haris Tabakovic zaigrao za U21 Svicarske,napadac Jang Bojsa samo 19g
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma kakvi bracaBayern@heart je napisao/la:ustvari to su srpska novinarska Rovna napisla nemogu podnjeti da će igrati za nas .Mislim da su rođaci a ne braćadino-92 je napisao/la:nisu braca, to je samo proizvod profesionalnog novinarstva u BIH. Moguce da su neki rod, posto je seadov otac iz sandzaka, ali braca nisuzgembo89 je napisao/la:Nisam znao da je Sead Kolasinac brat Asmiru KOlasincu koji je bacac kugle nastupa za Srbijansku drzavu,skoro je bio belaj kad je u Svedskoj osvojio zlatnu medalju i sliko se sa zastavama Sandzaka i Srbije..
neki kvazi novinari najverovatije namjerno pokusavaju da naprave pricu od toga
moguce je samo da su neki rod
" ? (/, СФРЈ, 15. & 1984) је " & ?. " се на ? " у " 2008, " " ? $ на ' $ 20,50 ', " је " у ' $ 4. јуна . Отац Спахо , & $. " & ? је & ? " његова је $ & /. Тренер " ? је ? " . " $ ? за спорт " " ? у Сарајеву
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, addebisi, adrenaline323, alemsa, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, antibot, ArmandoMarenzi, bh22, BIHpatriota, Burberry46, Confiance, DeeWa, dena24, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, emir79, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Futbol, GIBRA, Goalgetter, Google [Bot], guillermo, Halix131, harko35, Hashanaga, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, James1987, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, ludilompredozirani, maho_sa, Matterhorn22, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, Nebeski, Principatus, resko1, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, Sheyi, Sveti, TripleThreat, ugursuz, UnitedWA, Varta, Venom, Wolffire, Yucca i 360 gostiju.