La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Samo da Costa ne bude imao sudbinu kao Elber,sto se tice reprezentacije,doduse znamo svi ko je tad igrao za Brazil,ali eto sad kad skontas Fred,Jo...
Pa dobro to se podrazumjeva.RickBlaine je napisao/la:Mislim da si se pogresno izrazio. Pravo bi bilo da si rekao "bolji od svih napadaca iz Premiershipa". Ovako nije zanimljivoJohny je napisao/la:Sto se tice Coste i repke.Pa realno ako uzmemo u obzir drugi dio prosle sezone i pocetak ove sezone Costa je najbolji napadac na Svijetu !

Aduriz je bolji nego i jedan napadac u Premiserhipu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RickBlaine
- Kontakt:
http://futbol.as.com/futbol/imagenes/20 ... grande.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva su ovo sranja sa Ramijem u Valenciji?
Kakva su ovo sranja sa Ramijem u Valenciji?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nazalost , ne bi da ispadnem da nesto pametujem,ali pisao sam u toku prijelaznog roka da im je hitno potreban jedan stoper sa iskustvom igranja u LP pored Iniga ukoliko misle da odigraju pristojnu ligu ,a da u LP prodju bar grupnu fazu . Ali , lose odrađen ljetni prijelazni rok mogao bi ih kostati ispadanja iz LP ,pa i iz Evrope jer ni treca pozicija nije losa u onakvoj grupi ,dok je u ligi dosta vazno kakav ces zalet napraviti u prvih 10-tak kola ,onda ce ti rezultati diktirati daljnu sezonu i dati dovoljnu zalihu bodova da nesto napravis vise ,jer je to liga u kojoj svak svakog moze dobiti, mala je razlika između klubova ukoliko izuzmemo Real i Barcu ,hajde sada i Atletico,soxx je napisao/la:Kakve slabe reakcije odbrambenih igraca Sociedada kod prva dva gola.. Pogotovo kod prvog, pogubili se.

Raduju me dobre igre Espanyola prije svega, to je odlicno poslozio Aguire. Napad im je dosta jak. Mali Thievy je nevjerovatan potencijal,vec je mislim postigao dva gola i to nakon sto je ulazio s klupe. Tu su jos Sergio Garcia,Stuani reprezentativac Uruguvaja . Pizi za sada odlicno mijenja Verdua. Cini se da je Victor Sanchez konacno sazrio kao igrac .Takođe,drago mi je sto se Malaga lagano budi . Ocekujem da ovo bude sezona u kojoj ce se Portiljo u potpunosti afirmirati kao igrac. Vjerujem da ce oni i Valencia vremenom igrati sve bolje. Sevilla za sada najvece razocarenje. Jeste da su imali najtezi raspored,ali opet vise sam ocekivao od ekipe koja po imenima je tu negdje cetvrta ili peta najkvalitetnija

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Cadamuro je najsmjesniji stoper u primeri i direktni je krivac za najmanje dva gola sinoc. Estrada je ofanzivno sterilan a ispred njega je igrao debitant tako da je desna strana bila apsolutno neupotrebljiva.
Previse rotacija, velika steta je povreda Granera. Pogotovo ako se uzme u obzir da je Zurutuza sklon povredama.
Rami budala, ne znam sta bih rekao.
A i doimaju se nekako pi*kasto ovi igraci Valencie, tesko da ce ostati na Mestalli nakon ovih izjava.
Previse rotacija, velika steta je povreda Granera. Pogotovo ako se uzme u obzir da je Zurutuza sklon povredama.
Rami budala, ne znam sta bih rekao.
A i doimaju se nekako pi*kasto ovi igraci Valencie, tesko da ce ostati na Mestalli nakon ovih izjava.
- Bayern@heart
- Kontakt:
hahaha kakva krađa Elchea zaista nemogu vjerovati ovo se nebi sudilo ni u drugoj kantonalnoj ligi, a penal bio na Pepeu nek sam i to doživo da penal bude nad njim 

Pique poslije vecerasnje kradje muniza
"Viendo una película de humor por el Canal + Liga.. Siempre va bien a estas horas de la noche"

"Viendo una película de humor por el Canal + Liga.. Siempre va bien a estas horas de la noche"

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Uvlači se navijačima u pakaš i skreće pažnju sa važnijih stvari. Idiot.barca_87 je napisao/la:Pique poslije vecerasnje kradje muniza
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neću se pravit da razumijem šta je rekao, ali on je zadnja, bukvalno zadnja osoba koja treba komentarisati suđenje.barca_87 je napisao/la:Pique poslije vecerasnje kradje muniza
Ma kakav Pike.
ovdje se samo ceka @juznjak il eventualno @adi , da ponove gradivo
i gotovo
i gotovo

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma kakav južnjakRaul_64 je napisao/la:Ma kakav Pike.
i gotovo

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sramota, poklonjeni bodovi Realu. sudija samo cekao neki kontakt da bi svirao.
kako se nakon ovakvih "pobjeda" motivisati da covjek prati prvenstvo kada zna da manji klubovi nemaju sanse i da je sve uzalud?
kako se nakon ovakvih "pobjeda" motivisati da covjek prati prvenstvo kada zna da manji klubovi nemaju sanse i da je sve uzalud?
Evo sad gledam taj penal.
Razumio bi ja sve da je makar lopta isla na tog igraca al nije bilo opasnosti po gol nikako! Poklonjena 2 boda al sta je tu je ide se dalje. Zao mi Elchea bgm.
Razumio bi ja sve da je makar lopta isla na tog igraca al nije bilo opasnosti po gol nikako! Poklonjena 2 boda al sta je tu je ide se dalje. Zao mi Elchea bgm.

danasnje izdanje madridske marce,e nek su i oni jednom priznali kradju
i as i marca su me iznenadili pozitivno poslije ove utakmice napisali su bas kako je i bilo .tako i treba pisat kako i jest a ne nesto pravdat sudiju ,izmisljat... ko sto obicno bude
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- ronweasley
- Kontakt:
@barca87
A vidjet ćeš kad sutra bude na RMTV ta utakmica kako će onaj komentator da se pokida objašnjavajući i pravdajući sučevu odluku.
Biće:"Penalti claro
" 
A vidjet ćeš kad sutra bude na RMTV ta utakmica kako će onaj komentator da se pokida objašnjavajući i pravdajući sučevu odluku.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Donnie Darko je napisao/la:Ma kakav južnjakRaul_64 je napisao/la:Ma kakav Pike.
i gotovoOn je dobar kada treba pisati o Barci, Realu ovo ono, a onda kada bi Diego Costa hraknuo siročetu u supu, nazivao bi ga kraljem je mu je simpatičan i jer je siroče to zaslužilo jer je par sedmica ranije opsovalo boga.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Vidi Pepea kralja, jest se usavrsio, nije ni pao a vec prema sudiji ruka gore, halo sudija penal.Koji talent 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
EnzoFerrari je napisao/la:Vidi Pepea kralja, jest se usavrsio, nije ni pao a vec prema sudiji ruka gore, halo sudija penal.Koji talent

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ne znam zasto se zalite, ako je nepravda bila onda bi vise sile pomogle golmanu da odbrani penal, ronaldo je to rutinski zabio i tri boda u madrid, pravda cista drugovi moji, idemo dalje, real po naslov prvaka, elche nazad u drugu ligu i dosta nepotrebne price 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.