FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mikeaziz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mikeaziz » 27 sep 2013, 18:48

Prijedor je napisao/la:Kaze Gavran da ce Vas oderati sutra junacki :lol:
obradovala ga je vijest o Kolasincu pa se malo okurazio

slika
:mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 sep 2013, 18:57

Meni je smijesni procitati da su neki za preventivno lupanje. Moze, ali svi na svim stranama da dobiju po koju vaspitnu.
Celik!3,2,2.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 sep 2013, 19:52

exbabilon je napisao/la:Ne mogu da se ne sjetim reakcije policije u BL kad su huligani uletili u teren i kamenjem gađali nase navijace. Pa drotovi im pomagali da se popnu na ogradu da se mogu vratit na tribinu, bez trunke upotrjebljene sile ili bilo kakve reakcije. Prvo sto je organizacijski fula bila sto je premalo drotova bilo tu, a drugo sto ni ti koji su bili nisu napravili nista znacajno. I onda uporedim sa onim od neki dan i pitam se jel ovdje ista normalno? Onakvim huliganima koji se kriju iza navijackih skupina treba stati u kraj, dat im se do znanja da ne mogu radit sta im padne na um, ali isto tako to treba biti ujednaceno na svim terenima, a ne da se negdje huligane pomaze u onom sto rade, a drugi umalo da zivotom plate. S tim sto su prvi ugrozili zivot desetinama navijaca Zelje, a u drugom slucaju onaj jedan lik nije imao kud dalje svakako.
Pa sta se cudis,kad im je dozvoljeno da sa svoje tribine gadjaju 90 minuta kamenjem a ti njima nesmijes uzvratiti!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 sep 2013, 19:58

NeshaFCB je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da postoje jos uvijek likovi koji pravdaju one djecacice. Ja se nadam da ce ovo biti neki presedan kako trebaju i drugi klubovi da reaguju nakon ovakvih i slicnih ispada.
Sve ti je to povezano. ;) Na svakom forumu najviše je maloljetnika i onda djeci zanimljivo vidjeti tuču, skandal, ispad, zapaljenu baklju, to je u njihovim godinama poduhvat gdje idoli nastaju... S godinama počinju misliti i bit realniji.

Kako god da se isto desilo u BL utakmica takođe nebi bila nastavljena i bila bi registrovana sa 0:3.

Ocito si u zabludi.Pa u Banja-Luci udari navijac Borca, igraca Sarajeva šakom u glavu,posle je trazeno od igraca Sarajeva da nastave utakmicu.Posto nisu izasli ,Sarajevo je kaznjeno nesto novcano,a tri boda prepisana Borcu.Imas bruku slucajeva u nasoj ligi,gdje par navijaca uleti u teren, i nikom nista.Pa u Kup utakmici u Zenici je navijac Celika uletio u teren,udario je igraca Zelje, i jel se prekinulo. :idea:Od cetiri navijaca koja su uletjela u terne,jedan se uspio probiti sa bakljom do juzne tribina, ostali su odmah uhvaceni.Ni jedan jedini nije napao igraca Borca,niti je bilo ko na terenu,ni u jednom momentu bio ugrozen.Nisu za sve isti kriteriji,sjeti se ljiljana na Kosevu kad delegat trazi da se zastava ukloni,te izaziva Horde Zla da tim potezom dodje do ekcesa sa policijom.U Istocnom Sarajevu je zastava sa 4 s i nikom nista.
Neka smo kaznjeni,ali da je za sve klubove isto,ali na zalost nije.[/quote]

To su bila drugačija vremena ili te trebam podsjećati na šta su ličila tada gostovanja?! Lijepo si se toga sjetio ali si nekako slučajno zaboravio bacanje bombe u Trebinju?! Ili možda tada karakterističnih transparenata? I tako bi mogli u nedogled.

Govorimo o 2013oj, Borac je kažnjen još većom kaznom za ulazak navijača i jurišanje ka gostujućoj tribini, ni tada nije krenula čitava grupa i tada je 20-ak momaka krenulo.... I krajnje je nebitno jel se radi o 4orici ili 20orici. Namjera je jasna, a priča kako su pojedinci izgrednici ne pije vodu, bar u ozbiljnim navijačkim grupama na ovom našem području. Vođa je taj koji je upoznat sa svime, ima svoje pokusne kuniće i oni će odraditi neke stvari za njega....

Tačno nije napao, ali šta bi bilo da je napao?! Njegov idiotizam se ne smije pravdati kako je eto želio trčati kros i mislio da mu je u ruci zmaj umjesto baklje... A otkud ijedan igrač zna šta je budala spremna uraditi, jer se ne radi o satima,već o momentu gdje možeš život izgubiti.

Mješaš teze. Ratnim zastavama kao što sam rekao nije mjesto na tribinama, ni jednoj ni drugoj ni trećoj! I nije zbog zastave isključivo prekinuta pomenuta utakmica nego zbog transparenta, proguglaj i naći ćeš sliku.

A da zaboravio si ono maltretiranje sarajevske murije Lešinara kada je bio onaj transparent ".... argentinci", krajnje idiotski, tada su igrači trebali izaći sa terena i utakmica biti prekinuta, jer je to jedan od rijetkih slučajeva gdje je obezbjeđenje i policija prešli svoja ovlašćenja i bez ikakve potrebe fizički napali navijače.[/quote]
Cuj prekoracenje ovlasti,pa nasa murija to redovno radi pogledaj klipove,poslije Sirokog kad je 5 drotova ugazilo momka koji nije bio na tekmi,ubili ga ja onako dusmana nebi mogao da prebijem,udarali redom na koga su naisli od zena,cura djece! Nasa murija kad krene ubije te da ni svjestan nisi,a ne ko vasa da vas mazi i pazi! Sto se vasih tice pred ulaz u BL obavezna kontrola i tortura,udaranje bez razloga,provociraju na nacionalnoj osnovi,psuju sve zivo,udaraju te ako nemozes noge dovoljno da rasiris,u tvoju pricu bi povjerovao samo onaj koji nikad u BL nije gostovao,gledaju da nas gadjate sa tribine kamenjem 90 minuta,a mi od njih nesmijemo da uzvratimo,jer su napomenuli ako i jedan kamen sa nase tribine poleti ubice nas ko zeceve!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 sep 2013, 20:01

Ja ne kontam ove sto prosipaju kurcev moral,I pominju brutalnost policije.
Takav debilcic ,I slicni njemu,kad urade ovako newto I to prodje uz blagu intervenciju I kaznu od strane policije I tuzilastva,dignu mu se muda do nebesa I onda se stvara podloga,za dalje kurcenje,I situacije tipa mrnjavac,mistric,I brojne druge.
Sta filozofirate koje pm vise,da vam napadne nekog od familije,ili da vas obesteti ukrade ili provali nesto,ubili bi ga 3 puta gore vi sami ili bi isto od policije zahtijevali.a sad ovdije seru o prekoracenju ovlasti.
Ovo je ona seljacka politika I prica.
Pravi belaj ne smije ti niko nista,hocete pravnu drzavu,a sami anarhiju pravite.samo je kod nas normalno,da huligani dobro prolaze.
**** ih eupm I njihove ovlasti,lomi vikicu ruke ti se pozlatile.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 sep 2013, 20:55

Kakve si gluposti maloprije napisao.Svi moraju poštovati zakone samo policajci nemoraju?!A zna lažni ministar MUP-a govoriti kako im nije lahko.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 sep 2013, 21:03

sad prosipaju moral i i vaze o brutalnosti isti oni koji su ovako regovali na slicnu stvar
[youtube][/youtube]
ili su obje situacije opravdane ili su brutalne

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 sep 2013, 21:17

@ciza Isti slučaj i isti postuptci samo je raja navijala za miliciju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 27 sep 2013, 21:17

bistrikboy je napisao/la:Mah reakcija ona dva debilna drota je pretjerana,posebno udaranje momka u glavu koji se ne odupire i koji se vec predao,ali sta da ocekujes od ovih debila u uniformama koji nemaju muda da zaustave lika sto po Ferhadiji autom između raje prolazi jer je on dokazani kriminalac pa se valjda boje ili sta je.Ovo je samo za njih fin ventil da svoje frustracije ispolje na djeci.

1312
Nigdje na svijetu ono nema,ne zelim ni ovu djecu da pravdam,al brate sta ga imas sutati kad je vec legao na zemlju sa licem okrenutim prema zemlji.Ovo sto uprava Sarajeva kao sad hoce da tuzi navijace,sto nije tuzila sama sebe kad je pustala najbolje igrace i propustala priliku da napravi vecu finansijasku dobit u evropi,pa onda razni talovi sa Irfanom i njemu slicnim,da ne pricamo o brukanju sa Obarskom i ovim gigantima naseg fudbala.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 sep 2013, 21:20

Ma kakva tuzba i zabrana njima da ulaze na stadion. To je samo suplja da se malo oci zamazu. Nema od toga nista.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 sep 2013, 22:08

kupus army je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Mah reakcija ona dva debilna drota je pretjerana,posebno udaranje momka u glavu koji se ne odupire i koji se vec predao,ali sta da ocekujes od ovih debila u uniformama koji nemaju muda da zaustave lika sto po Ferhadiji autom između raje prolazi jer je on dokazani kriminalac pa se valjda boje ili sta je.Ovo je samo za njih fin ventil da svoje frustracije ispolje na djeci.

1312
Nigdje na svijetu ono nema,ne zelim ni ovu djecu da pravdam,al brate sta ga imas sutati kad je vec legao na zemlju sa licem okrenutim prema zemlji.Ovo sto uprava Sarajeva kao sad hoce da tuzi navijace,sto nije tuzila sama sebe kad je pustala najbolje igrace i propustala priliku da napravi vecu finansijasku dobit u evropi,pa onda razni talovi sa Irfanom i njemu slicnim,da ne pricamo o brukanju sa Obarskom i ovim gigantima naseg fudbala.

sta on ima kojeg vraga upropastavati kasu Fs Sasrajevo, sta on ima kog vraga upropastavati rezultat Fk Sarajevo, sta on ima kog vraga pokvarit cejf svakom ko je taj dan pozurio sa posla i zakasnio skoro poluvrijeme da gleda svoje Fk Sarajevo, obzirom da je bio radni dan, sta on ima pravo poslati sliku u region kako smo najgori, kako smo huligani, obzirom da je regionalna Tv prenosila utakmicu. sta to on ima pravo? a pravo policije je da marise, pogotovo jedinice za podrsku KS, to je njihovo pravo i preblago su postupali.

i kako samo imas obraza, sekundicu braniti one zlocince koji donesose Borcu 3 boda, Borcu svaka cast da bude jasno! kako imas obraza!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 sep 2013, 22:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ovako nam i treba. Još fino da i onaj Tan odusta od nas i sve će nam biti udure. Ko god da su oni "navijači" koji su upali u teren na lijep način su iskazali ljubav prema FK Sarajevu. Još jednom svaka ima čast ! :roll:
90% likova na sjeveru ne zna ni sta radi tamo
Eto ti znas doktore.

Cuo sam sad na zapadu da je bilo svega pogotovo detalj kad jedan gospodin sa kapom na glavi psuje sjeveru, a onda dobija iznad porciju verbalnog duela i receno mu je da skine kapu pa da se vidi ko psuje kad je vec mangup, sto naravno nije urado. Upravo ova prica vazi i za tebe i tebi slicne sto jedino na forumu smijete prditi dok ste na sjeveru ko bubice. Predlazem vam da pokrenete forum revoluciju ali prije toga treba da znate da nas i sve zaboli sta mislite ti i slicni. Ne palim baklje niti me to zanima ne opravadam nikoga ali ti nasao da pametujes a utakmice nisi vidio godinama.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 sep 2013, 22:23

Sta je bilo na zapadu ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 27 sep 2013, 22:40

@ 1L8F9C2 Smaraš!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 sep 2013, 22:41

Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 27 sep 2013, 22:44

sekula je napisao/la:Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav

Biće horde tu,nemoj da brineš :twisted:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 27 sep 2013, 22:48

Alpacino je napisao/la:
sekula je napisao/la:Pitari, s obzirom da igrate 2 utakmice pred praznim stadionom, mozda ce nekog zanimati......imate prenos na MojaTV u nedjelju....

Pozdrav

Biće horde tu,nemoj da brineš :twisted:
Ma ne brinem, libo me taki, samo kazem ako koga interesuje... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2013, 23:13

Pozdrav
Otkud to,imal neka zvanicna potvrda toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 27 sep 2013, 23:36

Jel se ova zabrana odnosi samo na domaće utakmice ili i na gostujuće ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

hordas1946
Kontakt:

Post Postao/la hordas1946 » 28 sep 2013, 00:39

FKSinfo su promijenili svoju fotografiju naslovnice.
prije 8 min.

Sviđa mi se · · Razmjena
Dino Selimović i 96 ostalih se ovo sviđa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, napoleon72, nedimmmm1337 i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []