Neznam sta bih smo im mogli vratiti... Imamo omjer 3-2-5 protiv njih. Lani ili preklani su nas pobjedili 4-1 u Vrapcicima.TvBHT je napisao/la:Moje misljenje, mozda cu lupit, mozda ce biti glupost ali sam misljenja da sad vracate bodove Zvijezdi (zasto, od kad, blage veze nemam, predpostavljam), a vi koji pratite Velez probajte povezati. Eh sad "bivsi" trener nije bio u tom filmu pa se.dogovorio da je najbolje da odemo. Opet kazem "lupam", nije nista povjereno, ali mi je ovo logicno. Vidjet cemo sutra ako bude dvojka na Zvijezdu.
Alem C85 kakav upravni odbor postoji samo na papiru u A. Č. ti je kako N.N. kaže.AlemC85 je napisao/la:YEBO LUD ZBUNJENA!
Pa imamo li mi predsjednika kluba? Gdje je Adis Čevra? Da li se on išta pita u Veležu?
Zašto se ovo moralo baš sada desiti?
Naš UO liči na putujući cirkus koji se sastaje u putu i bez dnevnog reda....
Ovo stvarno nema smisla...
P.S. IBRO želim ti puno sreće u budućem radu....
Ako iko dodje nekom bodove onda je to tvoj ham zeljo nama i daj decko zar ti nije dosta sto te ismijavaju na tvom forumu pa hoces da te i mi ovde. Velez igra posteno i ako izgubi danas to ce biti ili boljom igrom ili vecom srecom Zvijezde. Idi uci imas u ponedeljak test iz geografijeTvBHT je napisao/la:Moje misljenje, mozda cu lupit, mozda ce biti glupost ali sam misljenja da sad vracate bodove Zvijezdi (zasto, od kad, blage veze nemam, predpostavljam), a vi koji pratite Velez probajte povezati. Eh sad "bivsi" trener nije bio u tom filmu pa se.dogovorio da je najbolje da odemo. Opet kazem "lupam", nije nista povjereno, ali mi je ovo logicno. Vidjet cemo sutra ako bude dvojka na Zvijezdu.
 ukradu nam stadion izbace nas u drugu  ligu krenemo s nule svaku godinu se borimo za opstanak i neki bubuljicar mi doce pricat da je Velez lopovski klub
 ukradu nam stadion izbace nas u drugu  ligu krenemo s nule svaku godinu se borimo za opstanak i neki bubuljicar mi doce pricat da je Velez lopovski klub   stidi se
 stidi sePopisujem!!!!!!!!!!!Al na kraju prvog dijela pritisnuti upravu,koliko god mo je NN bio drag zbog pomoći klubu juče me je totalno iznenadio sa smjenom Ibre.Nikakvog opravdanja nema za Ibrinu smjenu!!!!!!!!!!!!mostar0606 je napisao/la:Hodam jutros oko 9 po Razvitku i vidm Tanu. Da vidis, pa on je isto isprepadana kokos, sve gleda hoce li iko izletit odnekle da ga lupi. A 'ta ce!
Nista, idemo svi dati podrsku igracima, jer su sad oni zadnji koji bi trebali osjetiti ove velike promjene u klubu i losu atmosferu jer ce to odraziti na igru. Treba mlatnut Zvijezdu, sredit' situaciju koliko je moguce, iako nece ni RA tako lahko odustati od Ibre, jer je ovo prevrsilo svaku mjeru, onda dobit i Travnika, napunit stadion protiv novajlije Viteza i lagano otici na Grbavicu da se iznenadi klecajuci aktuelni sampion. treba uzeti svih 9 bodova u naredna tri kola, a i ostal irezultati ce nam sigurno ici u korist, jer evo sad igraju SB-susjedi, Čelik-Željo, naredno kolo igraju Željo-Olimpik, 12. kolo Čelik-susjedi, Borac-ŠB, 13. kolo kad mi igramo na Grbavici igraju susjedi-Olimpik, a naredno je Sarajevsk iderbi. Po nekim racunicama mozemo i prije Grbavice zasjesti na 1. mjesto. Ali polahko, idemo utakmicu po utakmicu, dat' momcima podrsku pa sta bude. Ali ovoga ne smije vise biti, taman sve krene kako treba onda oni nesto zeznu. Idemo sad do kraja sezone jako i samo jako, pa ako ne bude Evropa nista, naredne ce biti 100%
Javlja se navijač poštenog Želje čiji je golman to isto kolo dobio padavicu u TrebinjuEngland je napisao/la:Ti znas kako velez igra, a kada su prodali Gosk-u ?
Jedan od najlopovskijih klubova od kako postoji ove lige, vjeruj. Evo postenje rodjenih...
[youtube][/youtube]
mostar0606 je napisao/la:Hodam jutros oko 9 po Razvitku i vidm Tanu. Da vidis, pa on je isto isprepadana kokos, sve gleda hoce li iko izletit odnekle da ga lupi. A 'ta ce!
Nista, idemo svi dati podrsku igracima, jer su sad oni zadnji koji bi trebali osjetiti ove velike promjene u klubu i losu atmosferu jer ce to odraziti na igru. Treba mlatnut Zvijezdu, sredit' situaciju koliko je moguce, iako nece ni RA tako lahko odustati od Ibre, jer je ovo prevrsilo svaku mjeru, onda dobit i Travnika, napunit stadion protiv novajlije Viteza i lagano otici na Grbavicu da se iznenadi klecajuci aktuelni sampion. treba uzeti svih 9 bodova u naredna tri kola, a i ostal irezultati ce nam sigurno ici u korist, jer evo sad igraju SB-susjedi, Čelik-Željo, naredno kolo igraju Željo-Olimpik, 12. kolo Čelik-susjedi, Borac-ŠB, 13. kolo kad mi igramo na Grbavici igraju susjedi-Olimpik, a naredno je Sarajevsk iderbi. Po nekim racunicama mozemo i prije Grbavice zasjesti na 1. mjesto. Ali polahko, idemo utakmicu po utakmicu, dat' momcima podrsku pa sta bude. Ali ovoga ne smije vise biti, taman sve krene kako treba onda oni nesto zeznu. Idemo sad do kraja sezone jako i samo jako, pa ako ne bude Evropa nista, naredne ce biti 100%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.