FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos da preuzme klub,pa da budemo Bosanski Dinamo 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- invincible1921
- Kontakt:
A sta ako vam uradi stvari ko i kardifu,npr promijeni vam boje kluba,promijeni vam grb ili kao sto je njima promijenio slogan koji je tu stajao od postojanja kluba,jos pored plave ptice sad zmajemir18 je napisao/la:Jos da preuzme klub,pa da budemo Bosanski Dinamo
=\_1921_/=
Bio Plavi grb sad Crveni,sve je jasnoinvincible1921 je napisao/la:A sta ako vam uradi stvari ko i kardifu,npr promijeni vam boje kluba,promijeni vam grb ili kao sto je njima promijenio slogan koji je tu stajao od postojanja kluba,jos pored plave ptice sad zmajemir18 je napisao/la:Jos da preuzme klub,pa da budemo Bosanski Dinamo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Pozdrav za one sto su dok je Jovic bio trener govorili kako se ne mice sa klupe,kako su mu ruke prekrstene i kako presuti cijelu tekmu, one koji su molili boga da se Husref vrati i malo im "hebe majke" ne bili se uozbiljili
a sad govore sasvim suprotno

Licemjerne Bošnje.samosarajvo je napisao/la:Pozdrav za one sto su dok je Jovic bio trener govorili kako se ne mice sa klupe,kako su mu ruke prekrstene i kako presuti cijelu tekmu, one koji su molili boga da se Husref vrati i malo im "hebe majke" ne bili se uozbiljili

- moustapha
- Kontakt:
Otprilike, ovako nesto.samosarajvo je napisao/la:Pozdrav za one sto su dok je Jovic bio trener govorili kako se ne mice sa klupe,kako su mu ruke prekrstene i kako presuti cijelu tekmu, one koji su molili boga da se Husref vrati i malo im "hebe majke" ne bili se uozbiljili

#divovi
Husref im treba psovati ali na mjestu gdje je to primjerno a ne na fudbalskim utakmicama gdje je to jako tuzno za gledati da svoje igrace nazivas pi.ckama. Sto je najgore svaku akciju im prica kao da vodi pjetlice a ne prvi tim.Ugusi lik nije ni cudo sto pasa sastaviti ne mozemo, dokaz je Radovac kojem je pricao cijelu utakmicu i lik se poceo gubiti ne moze da doda prvom do sebe jer odmah sa klupe ide seljacka prica.
Ako je ovo autoritet sto je jucer radio Husref onda se svi kolektivno bacite sa zgrade.
Ako je ovo autoritet sto je jucer radio Husref onda se svi kolektivno bacite sa zgrade.
- PeteDunham
- Kontakt:
Šaban.Head je napisao/la:
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
cuj saban
nemas blage kolko je liku bitno sta ti pises o njemu 

Željeznicar za život cijeli !
- PeteDunham
- Kontakt:
Kad je neko šaban u duši, đaba ti milioni avioni...likusa je napisao/la:cuj sabannemas blage kolko je liku bitno sta ti pises o njemu

Govorim to zbog njegovog stila oblačenja i njegovog iritantnog izraza lica, a i zato što sumnjam da je ovo sa njegovim ulaganjem u Sarajevo šuplja i da će brzo da digne ruke od svega.
Ovaj stil oblacenja je sasvim normalan u zemlji iz koje on dolazi.
Bas on iz Malezije treba da gleda sta mi u Bosni nosimo i hocemo li ga smatrati sabanom ili ne.
Bas on iz Malezije treba da gleda sta mi u Bosni nosimo i hocemo li ga smatrati sabanom ili ne.

1946
- PeteDunham
- Kontakt:
Ovako se nosi samo kod nas na GoriciHead je napisao/la:Ovaj stil oblacenja je sasvim normalan u zemlji iz koje on dolazi.

Nemam ništa protiv vašeg kluba, ali me samo on kao individua nervira i to je to

-
- Kontakt:
Ma ja eto ti znas jel saban u dusi a nikad nisi ni progovorio dvije sa covjekomPeteDunham je napisao/la:Kad je neko šaban u duši, đaba ti milioni avioni...likusa je napisao/la:cuj sabannemas blage kolko je liku bitno sta ti pises o njemu
![]()
Govorim to zbog njegovog stila oblačenja i njegovog iritantnog izraza lica, a i zato što sumnjam da je ovo sa njegovim ulaganjem u Sarajevo šuplja i da će brzo da digne ruke od svega.

- molotovljev
Pitar u dusi.. Bit ce tata Tan sampion starog kontinenta..

Head je napisao/la:
F.K.SARAJEVO
BABO!!BABUKA!!molotovljev je napisao/la:Pitar u dusi.. Bit ce tata Tan sampion starog kontinenta..
Head je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Travancic zasluzuje mjesto u prvih 11.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Naredno kolo u Gradaccu izvesti isti sastav....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u zadnjih 6 utakmica Zvijezda ima samo 1 poraz. Protiv Leotara u Trebinju, gledao sam tu utakmicu i cak ni tu nisu zasluzili poraz. U velikom su naletu, puni su samopouzdanja, nece biti ni malo lahko.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobro će biti ako mi i bod u Gradačcu osvojimo. Mi tamo nikad nismo pobijedili, a imali smo možda i bolje ekipe od ove trenutne, tako da je i bod dosta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Napad im je los ali je odbrana beton. Sumnjam da ce Sarajevo izgubit. Jedino se prekida trebate pazit imaju Dikembe Pehilja u ekipi. Skace lik 3,5 metraHigh je napisao/la:Dobro će biti ako mi i bod u Gradačcu osvojimo. Mi tamo nikad nismo pobijedili, a imali smo možda i bolje ekipe od ove trenutne, tako da je i bod dosta.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, riki46, Rule_hz, ŠTA_JE i 99 gostiju.