Nesto kontam igraju protiv Stokea, mozda proradi.. Ali problem, Begovic mi na golu, a rezerva Friedel.. Moram svasta kombinovat.hanniz je napisao/la:Berbatov katastrofa ove sezone, vrijeme bi bilo više da postigne gol. I ja sam kontao da ubacim RvPa umjesto Rooneya, al Rooney odlično igra u zadnje vrijeme, tako da će mu cijena rasti, a RvP samo 1 bod u zadnje dvije utakmice, što bi trebalo značiti da će mu cijena bar malo pasti. Sačekat ću do subote, pa ću skontat' nešto.trxel je napisao/la:Za sljedece kolo Berba i RVP u spicu...
Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
torpedo1946 je ispred mene za 4 boda, drugi sam, IDEMO BEN ARFA da me odvede do prvog mjesta, ondje gdje i pripadam 
a head to head, odlican imam ucinak, prvi trenutno, dobijam noname fca sa 10 razlike
a head to head, odlican imam ucinak, prvi trenutno, dobijam noname fca sa 10 razlike
50 bodova za ovo kolo + Barkley i Coleman
Suarez 26 Bodova
ramseya nisam ga stigao da ubacim na klupi ostao

Suarez 26 Bodova
ramseya nisam ga stigao da ubacim na klupi ostao
-
nedimisback
- Kontakt:
aj logike i qrca, samo jedan lik od mene ima više za 3 boda na čitavoj listi a padam na ljestvici
wtf
A Yanga-Mbiwa ce mi donjeti -1 bod...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Mozda si ti pogledao ovamo pod tabom "Points" svoje bodove a tamo u "League" nije ti ucitalo josnedimisback je napisao/la:aj logike i qrca, samo jedan lik od mene ima više za 3 boda na čitavoj listi a padam na ljestviciwtf
U mene stoji npr 37 a veceras ce biti oko 60
ma ide Barkley pješke
,ocekujem bar jos jednu asistenciju od njeg.
A jbg, ja kad god ubacim Bainesa, lik maximalno dobije 1 poen. Al zato vezni red mi je strašan, Ramsey, Brady, Barkley. 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
IGram vamo neku ligu s jaranima ima nas 6 uglavnom, i sad me zanima,za ovaj kup u 18.kolu sto krece,jel tu npr kad pobjedim jednu osobu dobivam jos bonus bodova na ove sto sam osvojio u kolu ?
Ovo kolo 61 bod, not bad, not bad. Polako nakon loseg starta se dizem. 25-o mjesto. 40 bodova od prvog.
?
Sta na kraju bi? Vjerovatno si dobio ovo kolo bez duplih bodovahuthut je napisao/la:Zna li neko ako vam ne igra ni kapiten ni zamjenik kapitena kome se duplaju poeni?
Sox, jesi mi spremio nagradu?
Malo sam ispitiv'o snage, sad je vrijeme da krenem dominirati, 9 bodova mi prvi bjezi, od iduceg kola mi gledate u ledja
Malo sam ispitiv'o snage, sad je vrijeme da krenem dominirati, 9 bodova mi prvi bjezi, od iduceg kola mi gledate u ledja
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
a kako bih volio da ne budeš prvi haha,nešto si se previše digao,previše samopouzdanja 
Izvrsio sam 2 transfera proslo kolo,al jos mi se nisu oduzeli bodovi,znal neko kad se oduzimaju ?
Bodovi ti se oduzimaju na ukupnoj tabeli, a ne na tabeli za ovaj gameweek, dakle uracunali su ti -4 ne sekiraj seamer991 je napisao/la:Izvrsio sam 2 transfera proslo kolo,al jos mi se nisu oduzeli bodovi,znal neko kad se oduzimaju ?
Roger Federer the greatest of all time!
Na Zabaleti napravljen penal,a nije mi upisana asistencija,a npr na Sterlingu napravljen a upisana :S
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dovedes igrace, napravis izmjene i opet 9 bodova osvojis. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ono nije gol Agueru nego autogol Howardu pripisanamer991 je napisao/la:Na Zabaleti napravljen penal,a nije mi upisana asistencija,a npr na Sterlingu napravljen a upisana :S
a vidio sam ... glupost .
31 bod 5 igraca
Ovo kolo sam pogodio koga staviti na klupu : Dzeko , Zabaleta i Naismith . 
Ovo kolo katastrofa, Baines, Rafael, Rooney, Wilson, Ben Arfa svi po 1 bod, Barkley, Mignolet i Toure čak 2 boda. Jedino me Suarez progurao sa 12 poena (C). Još sutra Giroud i Ramsey. 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.