NK Zvijezda Gradačac

desetkamarakane
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la desetkamarakane » 09 okt 2013, 22:38

danas na 3- satnom sastanku ovlasteni clanovi udruzenja gradjana-zmajevi i delegacija u.o.nk zvijezda pokusali su svim naporima da izbalansiraju stanje relacija navijaci-uprava,navijaci su imali stav da im se obezbjede uslovi za aktivnost ,istraga organa po slucaju konflikta lica iz udruzenja -clan uprave,nikakav drugi zahtjev nije bio .dobijena je uputa da lica ucesnici izglade stvar mimo vec gore navedenih.u.o nk zvijezda je donio svoju odluku zabrane bez obzira na ishod tuzbi i sudskog rjesenja,zabrana se nece ukinuti.dobili smo informacije o stanju u klubu i narednim aktivnostima,moram vam priznati da nije na dobro.udruzenje zmajevi u suradnji sa 10-tak registrovanih udruzenja gradjana naseg grada ce organizovati javni skup da se gradjani informisu,radit ce se na peticiji da trazimo skupstinu n.k.zvijezda jer je oni nikad nece organizovat,klub je gradski i stadion je gradski i imamo pravo na to,dokazni materijali ce biti izneseni na skupstini da upravni odbor ne radi za dobrobit nase zajednice i samog grada,za sve klevete,prozivke,odricanja,povezivanja sa huliganstvom ,povezivanja sa nacionalistickim ispadima,opstrukcije i stvaranje loseg ambijenta sa nama bliskim navijackim udruzenjima,nemarnost i nerazumjevanje prema drugim registrovanim udruzenjima ,oglusenost na humanitarne akcije u vidu utakmica i organizovanja koncerata na stadionu za nase gradjane koji su bolesni jer im zao trave koju moraju odrzavati jer su tu obavezu preuzeli,davanje prostora restorana i teretane sebi bliskim ljudima na koristenje i ostalih prostora koji su u izgradnji a vec podjeljeni izmedju njih,dali imaju razumjevanje za udruzenja koja nemaju ni prostor svoj,nemaju naravno jer smatraju to svojim.bit ce lijepo tuzeni ali sa mogucnoscu odbrane i mi cemo postovati sudsku odluku za razliku od nekih.spremaju im se i pojedinacne tuzbe fizickih lica,lijepo bogami ......pozdrav i izvinite ako je tko prozvan i nasao se u textu

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 09 okt 2013, 22:41

desetkamarakane je napisao/la:danas na 3- satnom sastanku ovlasteni clanovi udruzenja gradjana-zmajevi i delegacija u.o.nk zvijezda pokusali su svim naporima da izbalansiraju stanje relacija navijaci-uprava,navijaci su imali stav da im se obezbjede uslovi za aktivnost ,istraga organa po slucaju konflikta lica iz udruzenja -clan uprave,nikakav drugi zahtjev nije bio .dobijena je uputa da lica ucesnici izglade stvar mimo vec gore navedenih.u.o nk zvijezda je donio svoju odluku zabrane bez obzira na ishod tuzbi i sudskog rjesenja,zabrana se nece ukinuti.dobili smo informacije o stanju u klubu i narednim aktivnostima,moram vam priznati da nije na dobro.udruzenje zmajevi u suradnji sa 10-tak registrovanih udruzenja gradjana naseg grada ce organizovati javni skup da se gradjani informisu,radit ce se na peticiji da trazimo skupstinu n.k.zvijezda jer je oni nikad nece organizovat,klub je gradski i stadion je gradski i imamo pravo na to,dokazni materijali ce biti izneseni na skupstini da upravni odbor ne radi za dobrobit nase zajednice i samog grada,za sve klevete,prozivke,odricanja,povezivanja sa huliganstvom ,povezivanja sa nacionalistickim ispadima,opstrukcije i stvaranje loseg ambijenta sa nama bliskim navijackim udruzenjima,nemarnost i nerazumjevanje prema drugim registrovanim udruzenjima ,oglusenost na humanitarne akcije u vidu utakmica i organizovanja koncerata na stadionu za nase gradjane koji su bolesni jer im zao trave koju moraju odrzavati jer su tu obavezu preuzeli,davanje prostora restorana i teretane sebi bliskim ljudima na koristenje i ostalih prostora koji su u izgradnji a vec podjeljeni izmedju njih,dali imaju razumjevanje za udruzenja koja nemaju ni prostor svoj,nemaju naravno jer smatraju to svojim.bit ce lijepo tuzeni ali sa mogucnoscu odbrane i mi cemo postovati sudsku odluku za razliku od nekih.spremaju im se i pojedinacne tuzbe fizickih lica,lijepo bogami ......pozdrav i izvinite ako je tko prozvan i nasao se u textu
Ma u redu je,samo da uze malo vazduha kad ovo sve izbifla :D

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 09 okt 2013, 23:30

desetkamarakane je napisao/la:danas na 3- satnom sastanku ovlasteni clanovi udruzenja gradjana-zmajevi i delegacija u.o.nk zvijezda pokusali su svim naporima da izbalansiraju stanje relacija navijaci-uprava,navijaci su imali stav da im se obezbjede uslovi za aktivnost ,istraga organa po slucaju konflikta lica iz udruzenja -clan uprave,nikakav drugi zahtjev nije bio .dobijena je uputa da lica ucesnici izglade stvar mimo vec gore navedenih.u.o nk zvijezda je donio svoju odluku zabrane bez obzira na ishod tuzbi i sudskog rjesenja,zabrana se nece ukinuti.dobili smo informacije o stanju u klubu i narednim aktivnostima,moram vam priznati da nije na dobro.udruzenje zmajevi u suradnji sa 10-tak registrovanih udruzenja gradjana naseg grada ce organizovati javni skup da se gradjani informisu,radit ce se na peticiji da trazimo skupstinu n.k.zvijezda jer je oni nikad nece organizovat,klub je gradski i stadion je gradski i imamo pravo na to,dokazni materijali ce biti izneseni na skupstini da upravni odbor ne radi za dobrobit nase zajednice i samog grada,za sve klevete,prozivke,odricanja,povezivanja sa huliganstvom ,povezivanja sa nacionalistickim ispadima,opstrukcije i stvaranje loseg ambijenta sa nama bliskim navijackim udruzenjima,nemarnost i nerazumjevanje prema drugim registrovanim udruzenjima ,oglusenost na humanitarne akcije u vidu utakmica i organizovanja koncerata na stadionu za nase gradjane koji su bolesni jer im zao trave koju moraju odrzavati jer su tu obavezu preuzeli,davanje prostora restorana i teretane sebi bliskim ljudima na koristenje i ostalih prostora koji su u izgradnji a vec podjeljeni izmedju njih,dali imaju razumjevanje za udruzenja koja nemaju ni prostor svoj,nemaju naravno jer smatraju to svojim.bit ce lijepo tuzeni ali sa mogucnoscu odbrane i mi cemo postovati sudsku odluku za razliku od nekih.spremaju im se i pojedinacne tuzbe fizickih lica,lijepo bogami ......pozdrav i izvinite ako je tko prozvan i nasao se u textu
Ja ne znam stvarno sta vas navijace sprecava da navijate, Red Dragonsi mogu navijat slobodno, zabrana je cetvorici navijaca. sami su sebi krivi..CITAV U.O NK.Zvijezda STOJI IZA OVOG.
Napravite peticiju slobodno da vidimo koliko vas je protiv ovog sadasnjeg U.O NK.Zvijezda.

Uz tu peticiju dodaj jos da vidis ko tamo ulaže u Zvijezdu,kako izlazimo na kraj sa platama igracima, pogledaj izvOde, pogledaj malo pomcni stadion, ko vrsi radove, nisu tamo kamioni na baterije, nesto se radi NE TO VAS NE INTERSUJE, SAMO SE TRAZI RUPA U ZVIJEZDI
OTKRIVA SE POLAKO KO POTIČE NA OVO SVE (TACNIJE KO NAVRACA NAVIJACE)

ovako ce bit na kraju ako Bog da..
http://www.google.ba/imgres?sa=X&rlz=1C ... x=22&ty=52" onclick="window.open(this.href);return false;

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 00:18

zvijezdacom je napisao/la:
Ja ne znam stvarno sta vas navijace sprecava da navijate, Red Dragonsi mogu navijat slobodno, zabrana je cetvorici navijaca. sami su sebi krivi..CITAV U.O NK.Zvijezda STOJI IZA OVOG.
Napravite peticiju slobodno da vidimo koliko vas je protiv ovog sadasnjeg U.O NK.Zvijezda.

Uz tu peticiju dodaj jos da vidis ko tamo ulaže u Zvijezdu,kako izlazimo na kraj sa platama igracima, pogledaj izvOde, pogledaj malo pomcni stadion, ko vrsi radove, nisu tamo kamioni na baterije, nesto se radi NE TO VAS NE INTERSUJE, SAMO SE TRAZI RUPA U ZVIJEZDI
OTKRIVA SE POLAKO KO POTIČE NA OVO SVE (TACNIJE KO NAVRACA NAVIJACE)

ovako ce bit na kraju ako Bog da..
http://www.google.ba/imgres?sa=X&rlz=1C ... x=22&ty=52" onclick="window.open(this.href);return false;
sta navijace sprecava da navijaju,stoje iza svojih clanova kao sto u.o.nk zvijezda stoji iza svog clana predsjednistva,opravdano,dali su krivi organi moraju ustanovit nije u.o.-kadija te tuzi kadija ti sudi,peticija se pravi za sazivv skupstine jer u.o.odbor nezeli da je sazove,financijski izvjestaj treba da podnese u.o. na skupstini a ne gradjani u.o.-program narednih aktivnosti naravno-da se dotaknemo predaje nekim azerbejdzancima ,da svoj klub i svoj stadion damo njima ,vidjecemo i za tu temu sa gradjanima nije u.o. dobio nase povjerenje da bi izigrao grad i zajednicu zbog licnog interesa ,ako su gradjani za to to neka im.tko navraca navijace ,demokratsko smo mi drustvo to vam je gospodine svako dodje sa idejom i glasa se i kad se izglasa provode se te odluke nista licne prirode ,stojimo iza grada i nasih gradjana,ponosno,ZAUZIMAMO GARD I BRANIMO SVOJ GRAD

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 01:27

KUNTIĆEVA IZJAVA VEZANA ZA NAVIJAČE NAKON SUKOBA, KAD JE ČOVJEK VIDIO KO JE KRIV
Kuntić, ovrnuvši se na ekces s navijačima:

Red Dragonsima desetka

"Ekces s naviačima je otišao po mojim leđima. Bio sam arogantan više nego što su oni (navijači) jer sam htio zaštiti igrače, nisam htio da oni budu dio svega toga. Ako me neko prijatno iznenadio i ako je neko zaslužio desetku, to nismo mi, to su navijači. Njima zaista kapa dole. Oni su jedini koji zaslužuju maksimalnu ocjenu, dok se to za nas ne može reći. Nisu mi skandirali ni nakon toga, nisu tražili moju ostavku i veliko im hvala za sve."

"Proljetos sam bio ekstra dok je bilo rezultata, a sada odjednom sam kao neko ko ne zna ništa. Zvijezda ne može da ispadne, toga navijači moraju da budu svjesni. U gradu nemam nikakav problem, ali jasno da ada imate dobre rezultate onda ste dobrodošli, kada nemate onda vas drugačije posmatraju. Imam sina koji živi u Budimpešti i koji obožava da dođe u Gradačac. Ovaj klub je odličan, grad je prelijep i ovdje je sve dobro", dodaje Kuntić za kraj našeg razgovora.

SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 okt 2013, 08:43

ciro_ciro je napisao/la:SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE!
na ovaj nacin tako ce se stici opet do onih seoskih liga, to mi ne zvuci kao nesto sto bi uradila osoba koja voli svoj klub toliko i koja to ponavlja na svakom koraku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 10 okt 2013, 09:53

Klasicni primjer "bosanskog lonca".
"Ovaj" ubacio pare u NK pa poceo haman muljat,"ovom" ide na racku sto je "ovaj"poceo muljat,a da "ovaj" nije ubacio pare "ovom" ne bi ni islo na racku jer nebi ni postojao.
A sve to da se zapitas zbog cega,jer u okruzenju u kojem se sve to desava je jedan veliki "bosanski cuspajz", u kojem se ne znaju pravila igre,u kojem nastaje sapunica kada neko uleti sa bakljom u igraliste,ili uleti pa udari igraca,ili sudija dobije po glavi,ili navijaci jedni druge kamenuju...
Zasto???
I nemoj ko da mi kaze da sam iz kluba otice u neku stvar....

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 10 okt 2013, 11:05

peticija za saziv skupstine je u punom jeku,hvala gradjanima na razumjevanju i volji da svojim potpisom zele dobro ovom gradu

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 10 okt 2013, 11:55

Zvijezda će dobit novog šefa stručnog štaba a on se zove Denis Taletović.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 10 okt 2013, 12:05

Ciru Piskica za sportskog direktora i svi problemi ce biti rijeseni :oops:

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 15:36

Brezovac je napisao/la:Ciru Piskica za sportskog direktora i svi problemi ce biti rijeseni :oops:
Nepuca ciro piskic toliko visoko druze! Nebih se ja prodao za funkciju debelo se varaš druze jer neznam šta ti to znači dali provokacija ili kompliment. Neka svako da svoj doprinos klubu koliko moze! U ovom trenutku 5 ljudi odlučuje o prodaji kluba iza kulisa što to niko i nezna! Ljudi moji nemate pojma šta nas moze snaci.
Umjesto da se iznese u javnost kakvi su planovi šta se radi, jok 5 ljudi je u upravnom odboru i to se mulja do mile volje vjeruj mi. Nema kako ljudi nisu pokušali da se riješe nateknuti odnosi ali ne ide. Evo sada vam kazem javno bit ce skupština vrlo brzo, pa cemo pričati, pa cete onda morati naći vremena za sve istinske navijače Zvijezde.

Znate kako Senad Hadzifejzović kaze Milijardu pitanja imam za vas.... Al jedno je ono nekako naše šta će bolan Peštalić Mustafa koji nije igrao ni minute u klubu, koji nije dao ni marke ovom klubu čak je klub oštetio više hiljada KM što je otjerao bruku igrača, što se šepuri sa Zvijedinim automobilom, što ima platu par hiljada km.

I znam da pokušajete sa raznih strana da nas sabotirate tako što zovete pojedine firme da bih navijačima koji su uposleni u tim firmama dali otkaze. Kako nisko pokušajete, ali mi samo šutimo i trpimo al vidjet cemo dokle za sada igramo fer i korektno, a mi kao se uhvatimo prljavih igrica...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 10 okt 2013, 17:16

Joj pa koga bi onda izabrali na toj skupstini? Ko to ima para da zavrsi stadion i pomocno igraliste? Ko to ima para da obezbjedi redovna primanja svim uposlenicima i igracima u klubu, da im obezbjedi uslove i sve? Ko osim Nurde i Fadila to i hoce uradit i da ima? Smirite se, inace cete nas tom peticijom poslat u prvu kantonalnu ligu!
Vi se upravo ponasate ko da je Zvijezda vasa, vi sto trazite peticiju, a nije, jeste dijelom vasa, ostali veliki dio je od ostalih gradjana u Gradaccu koji to ne zele, i ako ko kaze da sam iz kluba nek ide u pm!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 18:18

gradacac10 je napisao/la:Joj pa koga bi onda izabrali na toj skupstini? Ko to ima para da zavrsi stadion i pomocno igraliste? Ko to ima para da obezbjedi redovna primanja svim uposlenicima i igracima u klubu, da im obezbjedi uslove i sve? Ko osim Nurde i Fadila to i hoce uradit i da ima? Smirite se, inace cete nas tom peticijom poslat u prvu kantonalnu ligu!
Vi se upravo ponasate ko da je Zvijezda vasa, vi sto trazite peticiju, a nije, jeste dijelom vasa, ostali veliki dio je od ostalih gradjana u Gradaccu koji to ne zele, i ako ko kaze da sam iz kluba nek ide u pm!

Vidi prvo pročitaj, informiši se pa dodji i piši na ovaj forum. Kao prvo peticija se pravi radi skupštine, da bih se javnost upoznala šta namjeravaju u klubu, financijski proračun, itd. itd. Niko nije trazio ostavke dotičnih, niti će traziti, skupština se saziva iz razloga da ti recimo tako pametan dodjes i pitas Nurdu, Fadila i te što daju novce šta zelis, jer ih ovako nemozes nikada pitati za nešto, jer te prvo nece saslusati, drugo nemaju vremena.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 okt 2013, 19:39

Samo da vam se zahvalim na neizmjernoj podrsci nasi dragi sugradani.
Kako to da smo u mnoge carsije dobrodosli osim kod nas? Kako to da nas podrzavaju ljudi od zenice tuzle,a vi nas ne podrzavate? Vi nikad u zivotu vjerovatno niste prosli kilometre bili gladni i zedni kako bi Zvijezdu gledali vidite MI jesmo.. Nikad Zvijezda nije kazne platila visoke. I na osnovu cega ces ti davat ljudima zabrane za incident koji se desi u gradu u kaficu? Iskreno boli me **** jer kad svi vi odete kad Zvijezda bude opet 2 liga sjever MI cemo bit tu! A kako stvari stoje ovo je posljednji trzaj Zvijezde nazalost...

HVALA VAM JOS JEDNOM!!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 okt 2013, 19:45

ciro_ciro je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Joj pa koga bi onda izabrali na toj skupstini? Ko to ima para da zavrsi stadion i pomocno igraliste? Ko to ima para da obezbjedi redovna primanja svim uposlenicima i igracima u klubu, da im obezbjedi uslove i sve? Ko osim Nurde i Fadila to i hoce uradit i da ima? Smirite se, inace cete nas tom peticijom poslat u prvu kantonalnu ligu!

Vidi prvo pročitaj, informiši se pa dodji i piši na ovaj forum. Kao prvo peticija se pravi radi skupštine, da bih se javnost upoznala šta namjeravaju u klubu, financijski proračun, itd. itd. Niko nije trazio ostavke dotičnih, niti će traziti, skupština se saziva iz razloga da ti recimo tako pametan dodjes i pitas Nurdu, Fadila i te što daju novce šta zelis, jer ih ovako nemozes nikada pitati za nešto, jer te prvo nece saslusati, drugo nemaju vremena.
Nemate sta pitat. Otidzite na stadion pa vidite sta se radi(trenutno pomocni teren)
A ova prica za strane ulagace pa i ako budu, nece se NK Zvijezda prodat i predat druge u ruke..

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 okt 2013, 19:57

ciro_ciro je napisao/la:

Nemate sta pitat. Otidzite na stadion pa vidite sta se radi(trenutno pomocni teren)
A ova prica za strane ulagace pa i ako budu, nece se NK Zvijezda prodat i predat druge u ruke..
naravno da se nece prodat ako bude sta od toga ljudi naprave ugovor da oni raspolazu zvijezdom neko vrijeme i to je to...znaci zvijezda je nas svih gradjana i nemoze drugacije bit... ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 okt 2013, 20:05

Eto sto je trazeno to je i dobijeno....... Sad neka vas Muris vadi iz g.....

redwhite

Post Postao/la redwhite » 10 okt 2013, 20:06

Ima li neko da ovaj dio foruma zakljuca,zabrani, najbolje ukine. Citate li vi ljudi sta pisete i znate li da svi ovo mogu procitati. Toliko price o ugledu kluba,i dobrobiti za njega,a samo procitati 2 stranice ovoga sto se pise i dodje ti da povracas i na ljude i na klub iz tog grada.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 10 okt 2013, 20:07

ciro_ciro je napisao/la:

Ma dzaba da kule gradite dosta je više, vi ćete napraviti sada navijače sopstvene pa vi hocete da budete ko OLIMPIK da plaćate dnevnice, hahah bolje se pobrinite za KISKETA!

http://www.nkzvijezda.com/navijaci-rd-0 ... a-kisketa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pročitajte članak.

Druga stavka mog javljanja je ta da ćete tuziti vi ko koristi grb NK Zvijezda pa niste vi to registrovali, drugo nije to privtatno pa da moze nekoga da tuzi za odštetu. A u prevodu tuzit cete mene NKZVIJEZDA.com pa tuzite!
Ja do tada pozivam sve građane da se ovome stane u kraj!!!

http://www.nkzvijezda.com/poziv-za-sve- ... -gradacac/" onclick="window.open(this.href);return false;

SA SVOJIM DRUGOVIMA...
I GLADNI I ZEDNI UVJEK UZ VAS RD 07...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 okt 2013, 20:13

aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/taletovi ... nca/115517

Ocekivana odluka, kao sto sam i pretpostavljao. NSBiH jednostavno ne dozvoljava vise da u klubovima rade neskolovani treneri, sto je i sasvim normalno, tako je u cijeloj Evropi. Nermin mora zagrijati stolicu ili ce mu kadeti biti vrhunac.
Ja mislim da ce Nermin i dalje bit tu, samo ce se ovaj vodit ko glavni trener...........

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.