-2Kobe Bryant je napisao/la:+1Head je napisao/la:Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-2Kobe Bryant je napisao/la:+1Head je napisao/la:Za mene je kloc i dalje,nece mi utakmica protiv konobara promijeniti moj stav prema njegovom (ne)kvalitetu koji je izgradio kroz jace utakmice.
Meni srce ko tepsija bilo kad sam ga vidio onako sretnog , al ozb nije zasluzio da ga se pljuje momak daje sve od sebe...Claus je napisao/la:Kako se Sušić okrenu i pozdravi navijače aplauzom kad smo sa zapada počeli skandirati "Avdija, Avdija..."
Ko kaze da su odlicni, da je tako bili bi tu.Elegant je napisao/la:Meni samo nije jasno kako mozete sr.ati o tome kako je Avdija los, a onda spominjete nekog Djurica, Nadarevic, Arslanagica, Cocalica, eto ispade oni su odlicni a ovaj je los.
Samo mi nije jasno na osnovu cega su to oni odlicni a on los.
On je samo kolateralna šteta u borbi protiv Safeta Sušića. Salihović je trenutno najslabija karika našeg tima, ali prema njemu nema otrovnih strijela, samo poneka konstatacija tipa 'pao je u formi' i slično. Dvostruki aršini forumaša.grgr je napisao/la:Meni srce ko tepsija bilo kad sam ga vidio onako sretnog , al ozb nije zasluzio da ga se pljuje momak daje sve od sebe...Claus je napisao/la:Kako se Sušić okrenu i pozdravi navijače aplauzom kad smo sa zapada počeli skandirati "Avdija, Avdija..."
Ako ces ga konkretno porediti sa Cocalicem iako nisu ista pozicija, Cocalic je standardan igrac tima koji je u poredjenju sa Hajdukom Real Madrid i koji igra u grupama Evropa lige. Ovo ostalo je takodje nidje veze poredjenje, odakle ti tu Nadarevic frajer igra u drugoj ligi BiH? taj Arslanagic igra u belgijskog ligi, nije ista pozicija ali vec sada ima bolju karijeru od ovog kloca a Djuric je spic u Italijanskoj drugoj ligi dakle to ti ej rang HNL-a otprilike, glupo poredjenje.Elegant je napisao/la:Meni samo nije jasno kako mozete sr.ati o tome kako je Avdija los, a onda spominjete nekog Djurica, Nadarevic, Arslanagica, Cocalica, eto ispade oni su odlicni a ovaj je los.
Samo mi nije jasno na osnovu cega su to oni odlicni a on los.
Tesko je shvatiti da se ti brines o Avdiji, zar si se zaljubio u momka, ha, daj reci, rumeni. ?BigBigBang je napisao/la:Mene samo zanima kako je moguce da BiH nema ni eto nekog loseg desnog beka da bude rezerva Mujdzi vec tog losijeg desnob beka igra lose desno krilo? Lijevi bek je jos alarmantnija pozicija...
Vjerovatno je tu zato što nismo imali vremena za eksperimente, jbg, niko nije očekivao da će zdravstvena situacija Mujdže biti k'o u Jeremije iz Alan Forda.zizu1991 je napisao/la:Ima tu nekih igrača kojima se imena pominju od prije, i sigurno, da, kada je već neko trebao da bude rezerva Mujdži, realnije bi bilo da je tu neko mlađi i perspektivniji od Vršajevića. Kako je isti počeo kvalifikacije, i nema neke logike da ga se izbaciva iz tima, tako da je ostao čitave kvalifikacije u rosteru.
Sve ovo sto sam boldirao je ono sto ja govorim vec mjesecima na ovom forumu i sto je 1000% tacno.BigBigBang je napisao/la: Ako ces ga konkretno porediti sa Cocalicem iako nisu ista pozicija, Cocalic je standardan igrac tima koji je u poredjenju sa Hajdukom Real Madrid i koji igra u grupama Evropa lige. Ovo ostalo je takodje nidje veze poredjenje, odakle ti tu Nadarevic frajer igra u drugoj ligi BiH? taj Arslanagic igra u belgijskog ligi, nije ista pozicija ali vec sada ima bolju karijeru od ovog kloca a Djuric je spic u Italijanskoj drugoj ligi dakle to ti ej rang HNL-a otprilike, glupo poredjenje.
Taj Salihovic je najprecijenjeniji igrac ove ekipe i moze biti fatalan, lik je na lijevom beku centarsut mu je blago receno katastrofalan a u defanzivi ce ga svako brzo krilo unistiti. Ova reprezentacija ima nekoliko mana zbog koji moze zestoko nastradati od ozbiljnijih protivnika, a to su bekovske pozicije, neigranje klasicnog destruktivca u sredini , a taj destruktivac ne igra jer BiH igra nakaradnu formaciju sa dva spica koju niko ozbiljan danas igra jer eto ne mozes Ibisevica staviti na klupu ili Dzeku jer oni su Ronaldo Nazario de Lima i Thierry Henry pa moraju oba igrati. Dokaz tome je patnja protiv Slovacke u dvije tekme, iako je Slovacka odron ekipa ali igraju modernu formaciju i imaju taktiku i kao takvi su napravili ogromne probleme reprezentaciji koja je kvalitetnija od njih a koja igra sa dva spica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.