BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma ljudi pustite prognoze,ima da sutra litvaniji bude ovo 

''Neka me mrze samo da me se boje''
- NoName
- Kontakt:
Ne mora biti žensko šta cjepidlačišOtelo je napisao/la:A mi se ovaj nadamo da si zensko i da ces sutra svima da nam popusis nakon utakmnice.jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sveukupno sutra prolit suza više nego što sam ikad u životu prolio
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Veci je uzitakNoName je napisao/la:Ne mora biti žensko šta cjepidlačišOtelo je napisao/la:A mi se ovaj nadamo da si zensko i da ces sutra svima da nam popusis nakon utakmnice.jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Sent using Tapatalk2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ups. U pravu si... zablokirao mozak, sve misli su usmjerene u jednom pravcu a to je pobjeda.DukeOfWellington je napisao/la:Valjda godinu minus jedan dan.calcio je napisao/la: Jest ih Miralem izdominiro u prvoj utakmici, dvije asistencije i gol.
Interesantno ova utakmica se igrala 16 oktobra 2012, tacno godinu plus jedan dan u odnosu na sutrasnju. Kao da to nesto znaci haha ali eto

vs

Ocekivani sastavi.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
+1Dex je napisao/la:Sveukupno sutra prolit suza više nego što sam ikad u životu prolio
Malo klipova za najezit' se.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Tuti je napisao/la:
vs
Ocekivani sastavi.
Daj mi broj dilera bgt :O
jedva čekam tekmu
ludilooooooooooo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
moze i meni da vidim kakav ce mene sastav opucati hahahahahahahha, koji ludjakade43 je napisao/la:Tuti je napisao/la:
vs
Ocekivani sastavi.
Daj mi broj dilera bgt :O
Pape ako bude mudar ( sto nije) litv. selektor ocekuje Medunjanina, troma Misketa i Pjanica.
Rahimic podhitno osigurac, Salihovic van - Lulic na beka off. stim da Visca pokriva isto nazad, Vrske i Hajrvoci trce po desnoj strani. Dzeko dovoljno sam, Ibisevicem stajanje nije potrebno al eto Pape voli to da nabaca sve naprijed kao da je postavljanje igraca u napad kljuc pobjede.
Rahimic podhitno osigurac, Salihovic van - Lulic na beka off. stim da Visca pokriva isto nazad, Vrske i Hajrvoci trce po desnoj strani. Dzeko dovoljno sam, Ibisevicem stajanje nije potrebno al eto Pape voli to da nabaca sve naprijed kao da je postavljanje igraca u napad kljuc pobjede.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Solidan sastav. Samo umjesto Spahe stavi Sunjica i mjesto Lule ubaci Kvrzica. Visca ima da dominira. Oko 89. pri povoljnom rezultatu, ubaci Misketa i Ibisevica.. :šamar:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
Prvo nauči razliku između Litvanije i Latvije, pa onda možemo dalje pričati...jessus123 je napisao/la:Mislim da je sutra realan rezultat 2:1 za Litvaniju...Pa pogledajte kako su vam dali gol u zenici iz prve akcije.Mislite da sad necete primiti bar 2 gola ? Na vama je pritisak i ne vjerujem da ste spremni za SP.Nadam se prolazu Grcke
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ma iako bude tako ima onaj sa al jazeera sto vice allah alllllaaaaahbazeni je napisao/la:WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
srcu draga boja plava
Ja bi volio da Miske pocne sa klupe..Nekako ove "odlucujuce" skrozzz slbo igra
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jos uvijek radi, ako ga zakljucaju sutra yebat im sve
Nece zar sad sve usrat sto su napravili, to bi bio stvarno glup potez. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To se odnosi samo na satelitski kanal, ne na zemaljski.bazeni je napisao/la:WTF?Šta to znači?De nemoj te me strašiti da neću moći gledatiAlenHalilovic je napisao/la:Vazno pitanje!!! Svi najavljuju da ce Face TV sutra zakljucati preko resivera? Jel to tacno??
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako ti radi sada kanal onda ce i sutra jer su oni zakljucali 10 tog kanal 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.