Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pitaj ljiljana..hilmo je napisao/la:Raja, treba li nekom knjiga za Mašinski fakultet....Očuvane, malo korištene![]()
Samo da mahnem Greivisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Molim gospođicu uschtipak da se javi na recepciju imam pozdrav da joj prenesem 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
javi u pp kako,sta,kolikohilmo je napisao/la:Raja, treba li nekom knjiga za Mašinski fakultet....Očuvane, malo korištene![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eto i tebi mahanje ovaj put,da ne bude kasnije..Dex je napisao/la:A meni ništa mahanje
Joj,mrzim kad sam u dilemi..
Da ne bude priča jelNarin je napisao/la:Eto i tebi mahanje ovaj put,da ne bude kasnije..Dex je napisao/la:A meni ništa mahanje
Joj,mrzim kad sam u dilemi..
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
tu bi or not tu bi
legenda reala je napisao/la:Molim gospođicu uschtipak da se javi na recepciju imam pozdrav da joj prenesem
Sta mene ima ko pozdravljati preko tebe.
P.S. I ne prihvatam pozdrave, samo selame.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav si mi s matematikomNarin je napisao/la:tu bi or not tu bi
Vidio si u petak.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakav si mi s matematikomNarin je napisao/la:tu bi or not tu bi
Hvala na podršci..
- legenda reala
- Kontakt:
uschtipak je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Molim gospođicu uschtipak da se javi na recepciju imam pozdrav da joj prenesem
Sta mene ima ko pozdravljati preko tebe.![]()
![]()
P.S. I ne prihvatam pozdrave, samo selame.
Poselamio te Kenan, kaže maxuz mi poselami M... uschtipka
ja ne znam tko je Kenan ali on tebe zna
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Standing ovationNarin je napisao/la:Vidio si u petak.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakav si mi s matematikomNarin je napisao/la:tu bi or not tu bi![]()
Hvala na podršci..
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kako ne znaš Kenana?legenda reala je napisao/la: Poselamio te Kenan, kaže maxuz mi poselami M... uschtipka![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pic.kama krivoNarin je napisao/la:Vidio si u petak.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakav si mi s matematikomNarin je napisao/la:tu bi or not tu bi![]()
Hvala na podršci..
noKe pravi momak, čudi me da ga ne znaš legendo.LBJ MVP je napisao/la:Kako ne znaš Kenana?legenda reala je napisao/la: Poselamio te Kenan, kaže maxuz mi poselami M... uschtipka![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
legenda reala je napisao/la:Poselamio te Kenan, kaže maxuz mi poselami M... uschtipka![]()
Ja jos manje.
LANET OLSUN!
Sa ostalim zadacima nisam baš toliko dobar,ono što nisam ništa skontao je jedan od razloga što me i prozvala.
Ne mogu se meni tako lako oduzimati bodovi,nismo ni krenuli kako treba..
Sutra ću morati malo vježbati,valjda skontam nešto..
Pozdrav za Veliku Kladušu!
Sutra ću morati malo vježbati,valjda skontam nešto..
Pozdrav za Veliku Kladušu!
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto se meni javio i zamolio me da te pozzuschtipak je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Poselamio te Kenan, kaže maxuz mi poselami M... uschtipka![]()
Ja jos manje.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
9 predavanja i 4 vjezbe bio prisutan do sada. Vise od ocekivanog svakako.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 39 gostiju.