Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
ja sam rekao pazite šta pišete, Megan vas čita 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije ona Megan, to znam 100%.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja silujem statiku.
Ja silujem sportsportba ligase.
:kafva:
:kafva:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ko je sad Megan.
Vidim ovaj spijun iz Gorazde je spominje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Spanićka?samo_lijevo je napisao/la:Ko je sad Megan.
- legenda reala
- Kontakt:
šta je ti Visoki, imate li suhog mesa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da vidimo ko nije prodavao pivske boce 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
Perspektiva
- Kontakt:
A ko lici na pivsku bocu.CashMan je napisao/la:Da vidimo ko nije prodavao pivske boce
dodaj ti smradu da te upoznamSteph je napisao/la:Joj skont'o sam Ajvara po hcsa, spottedu itd.
ja se razumijem u dinamiku (življenja)reds_forever je napisao/la:Ima li iko da zna statiku![]()
čas tamo, čas vamo
bude l' me ko pit'o što sam budan, svima ću nabit' ovu zadaću što radim
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Jesam..par minutaNarin je napisao/la:
Ljiljane,jesi dobar?
Hodža,jesi bio na faxu?
Pozdrav za Greivisa.
@redsice
Ja sam znao statiku prije 2 godine, sad pojma nemam
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fakultet nije za uspjesne ljude
Joj,moram ti reći nešto,al idem se prvo hod Hareta šišati..Bosniacum Lilium je napisao/la:fakultet nije za uspjesne ljude
Reds-forever,koja si godina?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajd moze, sta li je to bilo
moram se i ja sisati, ljudi misle da furam afro 
-"Je li momci, jel imate vi para za ovo planinarenje?"
....................................................Mica Trofrtaljka daily quotes
....................................................Mica Trofrtaljka daily quotes
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
A ti bi samo da gledaš?

Sad sam isti Justin Timberlake,tj ovaj Greivis..Bosniacum Lilium je napisao/la:ajd moze, sta li je to bilomoram se i ja sisati, ljudi misle da furam afro
Eto ti na fb.
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.