znaci uspostavio si diplomatiju i sa neprijateljimaNarin je napisao/la:Sad sam isti Justin Timberlake,tj ovaj Greivis..Bosniacum Lilium je napisao/la:ajd moze, sta li je to bilomoram se i ja sisati, ljudi misle da furam afro
![]()
Eto ti na fb.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesil za to da vratimo Greivisa na forum?Banova ga muški uštipakNarin je napisao/la:Sad sam isti Justin Timberlake,tj ovaj Greivis..Bosniacum Lilium je napisao/la:ajd moze, sta li je to bilomoram se i ja sisati, ljudi misle da furam afro
![]()
Eto ti na fb.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ljiljane - bili smo i u wcu hahahahahaha.. 
Ma normala,malo drugačije samo haha,ne znam ni kako ću napraviti,zavisi od situacije.
Nisu valjda?
Velika nepravda je učinjena,šta da radimo?
I koliko ga nema?
Ma normala,malo drugačije samo haha,ne znam ni kako ću napraviti,zavisi od situacije.
Nisu valjda?
Velika nepravda je učinjena,šta da radimo?
I koliko ga nema?
Trajno 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bio 6 casova danas. I srusio vlastiti rekord koji je ranije bio 2 casa.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jos malo pa krece sezona,posaljem ti ali treba mi informacija za uzvrat.Ti si strucan u tome.legenda reala je napisao/la:šta je ti Visoki, imate li suhog mesa
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Prva, ko i viNarin je napisao/la:
Reds-forever,koja si godina?
Joj sutra imam vjezbe iz matematike od 11 do 2
FORZA MARŠAL !!!
Hodža kad će sabor IZ ss.ba? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
kol'ko para tol'ko muzikeDex je napisao/la:Koliko košta yamb ?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pa ti reci da ti Bavarci nemaju "svog igraca"LBJ MVP je napisao/la:Trajno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Evolution87
- Kontakt:
Sta nam je to sa agresivnim? Nema ga odavno koliko sam ja upratio. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije valjda?LBJ MVP je napisao/la:Trajno
Hoćemo peticiju praviti?
Btw,upravo sam slušao onu pjesmu,čije si stihove stavio na fejs,dobar,dobar
Hodža - eki to..Ako si linija 1,i ako si šta čitala šta sam pisao,halali..
- legenda reala
- Kontakt:
Samo reci šta te interesuje, sve ću ja saznatisamo_lijevo je napisao/la:Jos malo pa krece sezona,posaljem ti ali treba mi informacija za uzvrat.Ti si strucan u tome.legenda reala je napisao/la:šta je ti Visoki, imate li suhog mesa
mislim da nije on, nego admin zbog onog pisanja na temi Forum, kad je Narina i Doniela predlagao za modaLBJ MVP je napisao/la: Jesil za to da vratimo Greivisa na forum?Banova ga muški uštipak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dzaba mu pises, otis'o Zole u mornare 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
$ ЗА "!

Zna l' iko ovo da objasni, ajmo filozofi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I zato ga banovo? Ak je zato, nemam rijecilegenda reala je napisao/la:mislim da nije on, nego admin zbog onog pisanja na temi Forum, kad je Narina i Doniela predlagao za modaLBJ MVP je napisao/la: Jesil za to da vratimo Greivisa na forum?Banova ga muški uštipak
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Petljanje u rad moderacije je bolna tačkaUnofficialpage je napisao/la:
I zato ga banovo? Ak je zato, nemam rijeci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sad bih nešto rekao, al' poznavajući dužinu fitilja ovih "bogova sa forumskog Olimpa" bolje mi je da šutim.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 7 gostiju.