igras brze i okomitije i taj bunker pocninje da puca, vrlo jednostavan receptDesimaL je napisao/la:Pa milan igra veci bunker nego bilo koja ekipa.
Dobro je da ikako osutamo po golu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Cautinho
- Kontakt:
Imali smo par takoreci zicera,moglo je se i povesti,ali eto,cekamo drugi dio da vidimo hoce li Barca moci do gola.
Keep walking.
Greska ????Cautinho je napisao/la:Sta reci za gol.
Greška.
Ali Messi vraća,to je jos jedan gol blize Raulu.
Daj ba Cutino zadnje 2 godine smo zbog tog kretena primili 10 golova sto u LP sto u klasicima...
otjerat smrada iz kluba.
p.s. Realova jedina sansa je pritisak na onu motku za grah (Piččkea) i ovog smotanog ublehasa.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 okt 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Tesko,vidis da cekaju na jedno 30 metara od gola.Jedino da probaju nekim duzim loptama.miki_92 je napisao/la:igras brze i okomitije i taj bunker pocninje da puca, vrlo jednostavan receptDesimaL je napisao/la:Pa milan igra veci bunker nego bilo koja ekipa.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 22 okt 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Neymar zabija do kraja sigurno, treba se vise forsirat lijeva strana
.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
uporedi brzinu kretanja lopte prve 2 sezone pod Pep-om i ove god.(kao i prosle u biti), to je nebo i zemljaDesimaL je napisao/la:Tesko,vidis da cekaju na jedno 30 metara od gola.Jedino da probaju nekim duzim loptama.miki_92 je napisao/la:igras brze i okomitije i taj bunker pocninje da puca, vrlo jednostavan receptDesimaL je napisao/la:Pa milan igra veci bunker nego bilo koja ekipa.
to je najveci problem Barce a ne ti bunkeri, igrale su ekipe i prije bunkere ali bile redovno natrpane
ovo je sporo i dosadno i ne grijese puno oni koji kazu da je ovo one man team
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Cautinho
- Kontakt:
I meni bi bilo draze da Puyol igra,a imamo i Bartru,mali je stvarno siguran i pouzdan.
Pique je van forme,a ovaj Javier mi se nikada nije sviđao na stoperu,on je zadnji vezni,i sta ima patuljak od 1,60 raditi na stoperu.
Ali eto,imao je i on dosta svjetlih trenutaka i dobrih partija.
Neymar mora dati gol,MORA!!!
Pa koji je peh covjek,10 lopti prema njemu na zicer poziciji presjecene,pa masi u milimetar gol..
Nadam se da ce ga vec jednom krenuti i da ce procepiti.
Pique je van forme,a ovaj Javier mi se nikada nije sviđao na stoperu,on je zadnji vezni,i sta ima patuljak od 1,60 raditi na stoperu.
Pa koji je peh covjek,10 lopti prema njemu na zicer poziciji presjecene,pa masi u milimetar gol..
Keep walking.
Samo da izbije loptu kao pravi fudbaler i nista vise.Cautinho je napisao/la:I meni bi bilo draze da Puyol igra,a imamo i Bartru,mali je stvarno siguran i pouzdan.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Steta, cekao sam vas za 45 marki. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Igrao Azijski hendikep... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ko ovog sudiju više štiti?Mafija od UEFA-e.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekoliko cistis faulova nije sudio, na osnovu jedne njegove, nazovimo je, greske smo mogli gol primit.Mancini je napisao/la:Ko ovog sudiju više štiti?Mafija od UEFA-e.
Na glup smo nacin primili gol, radi Mascerana. Ali i Pique nije nista blji bio u toj situaciji, kao amateri. Ali zato je tu Messi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Joj sto ne mogu ovakve utakmice
. Ko da im se neda igrat. Pa dajte malo jos vise truda i pobjeda bi bila.
- OmarSivori
- Kontakt:
Uzasan sudija, Muntari sa ledja pokupi Messia nigdje faula, presmijesno. Milan ko Siena, udri i brani se, tuga, igra kod Barselone spora i nezainteresovana ako ovako nastave nema od nekog uspjeha nista, sem ako su se veceras cuvali za Real M.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Grrrrrrrr.....
Odose zivci za ovaj mjesec.
Iniesta,Adriano,Messi...
Mogli smo rjesiti tekmu 10 puta,ali eto.
Nemam pojma sta vise reci,cekamo Madrid.
I cestitke Milanu.
Odose zivci za ovaj mjesec.
Iniesta,Adriano,Messi...
Mogli smo rjesiti tekmu 10 puta,ali eto.
Nemam pojma sta vise reci,cekamo Madrid.
I cestitke Milanu.
Keep walking.
bas ,ovakvom sporom igrom se nista ne moze ,isto ko da igraju na treningu ,nikakve zainteresovanostimiki_92 je napisao/la:igras brze i okomitije i taj bunker pocninje da puca, vrlo jednostavan receptDesimaL je napisao/la:Pa milan igra veci bunker nego bilo koja ekipa.
samo kad pogledam ovu vecerasnju utakmicu i npr ovu
" onclick="window.open(this.href);return false;
razlika nebo i zemlja a isti igraci isto sve
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milanist cestitke na bodu. Igraci Milana prezadovoljni pa trebas i ti tako. Prema Barci se ne leti visoko.milanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
Cekaj usporedjujes jednu sansu Robinha sa 3-4 koje smo mi imali? Daj molim te, gazimo vas na Camp Nou s 3 razlikemilanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.