FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DesimaL » 22 okt 2013, 22:59

Busquets danas doktorski odigrao.

Najbolji igrac na terenu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 okt 2013, 22:59

cestitke Milanu na jednom osvojenom bodu, nije mala stvar Barci jedan bod uzet :mrgreen: To mogu samo rijetki :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 okt 2013, 23:00

Lillard je napisao/la:
milanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
Cekaj usporedjujes jednu sansu Robinha sa 3-4 koje smo mi imali? Daj molim te, gazimo vas na Camp Nou s 3 razlike :mrgreen: .
koje bolan 3-4 sanse, ja to ne vidje.. vise st bili u punom sastavu dok je nama falilo puno igraca..... ako ovako nastavite ( a ocekivao sam vise od vas) uzimamo vas na nou campu, bookmarkuj ovo slobodno.. i prosle ste se sezone digli kad ste gostovali na san siru pa **** ..... i opet sad.... budite zadovoljni bodom
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 22 okt 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 22 okt 2013, 23:01

Unofficialpage je napisao/la:cestitke Milanu na jednom osvojenom bodu, nije mala stvar Barci jedan bod uzet :mrgreen: To mogu samo rijetki :mrgreen:
Moze i Osasuna.
Keep walking.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 okt 2013, 23:03

milanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
Ka.ranje na Camp Nou ce biti,tako da nemoj da se dizes nista.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 okt 2013, 23:14

bparena je napisao/la:JEEEEEEEBEM MU MATER FAMILIJU I SVE ODREDA A I ONOGA I KO GA DOVEDE. PA HAJVANU HOCEL IKAD BITI KORISTI OD TEBE OSIM STO NAS VJECITO UKOPAJES. MARSSSSSSSSSSS U 3PM. A VI SUPLJOGLAVI I BEZ OCIJU KOJI IKAD POMISLITE DA OVA BUDALRTINA ZNA STA RADI - POKLOPITE SE I SUTITE MOLIM VASSSSSSSSSS........

MATER MU NJEGOVU - OVO SAMO ON DEBIL MOZE URADITI. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

SUTNI SMRADA IZ KLUBA PA IGRAJ SA 10 :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol:
I onda bparena dodje i kaze sve je to zaj3bancija,kaze ne znam kako se nervirate daleko je spanija. :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 okt 2013, 23:17

Nigdje veze, ja zadovoljan. Jest da je moglo bolje, al' je moglo i gore. Ni poraz večeras me ne bi toliko razočarao.

Moje su misli u idućoj tekmi, ne znam za vas. :mrgreen:
To se mora dobit'.

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2013, 23:23

Loše je ovo što pruža Barcelona ovakav Milan vam je večeras stvorio velike probleme, zadnja linija opet komedija dok napad bez Mesija je talašika.Neymar potpuno nevidljiv kao i Sanchez a najviše me razočarao Iniesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 okt 2013, 23:36

Stvarno Iniesta ove sezone neprepoznatljiv :? Kao uostalom i Barca.
U ligi dobri rezultati, samo jedan kiks ali igra debelo ispod prosjeka.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 22 okt 2013, 23:44

Ma u El Clasico Barca ulazi kao totalni favorit naspram Reala. Pa Ancelottijeva ekipa ove sezone ne izgleda ništa više "zastrašujuće" od jednog Milana koji se muči po Italiji.

Samo je pitanje koliko će razlike na kraju biti.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 okt 2013, 23:49

Izdvojio bih Busquetsa i Xavija. Nisu napravili nešto posebno ali su se dosta kretali za razliku od ostalih.
Masche zareda dobrih utakmica i onda napravi ovakvu glupost, al' nema veze on je ove sezone stekao i nekog kredita pa mu halalim.

X k'o kuča Namiče xD
Don't hate what you don't understand.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 okt 2013, 23:52

Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
Pa sami Milanisti su se pokopali prije meča,po njihovim komentarima sam zamislio da je Milan autsajder cijele grupe i da im pola tima ne igra,ali zabi Robinho i onda ga yebi.
Mozda Barca bolje izgleda nego Real,ali nista to ne znaci.
Uostalom,vidjet cete u subotu.
Keep walking.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 okt 2013, 00:07

Cautinho je napisao/la:Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 okt 2013, 00:26

Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 okt 2013, 00:27

Al' sta radi Shakirin u ovoj situaciji, došlo je do toga da Alves mora pokrivati rupe koje on napravi nazad, a ima i ona scena kada ga Robinho odgura u duelu :lol:
slika
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 okt 2013, 00:28

miki_92 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
Ala Cautinho trebo bi se ti oprostiti od ovog foruma :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 okt 2013, 00:53

Solidna utakmica, igralo se puno brze za razliku od prosle sezone. Nista bolje nisam ni ocekivao, Milan je Milan kakav god sastav izveli oni znaju igrati protiv Barcelone pogotovo na San Siru. Neki od kljucnih igraca poput Messija i Inieste nisu na 100% dok su neki jednostavno losi, Alves i Pedro prije svega. Dani je postao rak rana ove ekipe. Pressing nije bio na nivou iz razloga sto su se cuvali za Madrid, to je svakako bitnija utakmica. LP ne bi trebala ispastati zbog ovog remija.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 okt 2013, 10:47

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 okt 2013, 12:07

Nisam dosadniju utakmicu gledao ne pamtim.Milan se postavio destruktivno i to je radio odlicno ali ono smaranje i peglanje lopte me izludilo tako da sam gledao samo prvih 45 minuta jer je utakmica bila goli qrac.

Uspio sam zapaziti da je Mascherano definitivno neuspjeli abortus i da njegove igre u Barceloni su sve samo ne prosjek.Covjek je qurton od igraca.

Iniesta me razocarava ove sezone , apsolutno nista na terenu ne pruza.Ujedno je i Xavi desetkovan kada nema Inieste na terenu.Neymar je par puta odlicno stvorio visak ali sut mu je bio ocajan , Messi dao go i nista vise.

Soha podsjetio na nedavna izdanja kada je na terenu a kao da nije.Alves ma koliko ga kritikovali bio jedan od boljih sinoc.Pa jedini je bio u stanju preorat teren i vuci neke kvazi polukontre.

Inace Biskvit MOTM 8-)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 okt 2013, 12:52

Đe su vam nestali M4kaveli i Romariooooo?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.