FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Busquets danas doktorski odigrao.
Najbolji igrac na terenu.
Najbolji igrac na terenu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
cestitke Milanu na jednom osvojenom bodu, nije mala stvar Barci jedan bod uzet
To mogu samo rijetki 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
koje bolan 3-4 sanse, ja to ne vidje.. vise st bili u punom sastavu dok je nama falilo puno igraca..... ako ovako nastavite ( a ocekivao sam vise od vas) uzimamo vas na nou campu, bookmarkuj ovo slobodno.. i prosle ste se sezone digli kad ste gostovali na san siru pa **** ..... i opet sad.... budite zadovoljni bodomLillard je napisao/la:Cekaj usporedjujes jednu sansu Robinha sa 3-4 koje smo mi imali? Daj molim te, gazimo vas na Camp Nou s 3 razlikemilanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali.....
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 22 okt 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Moze i Osasuna.Unofficialpage je napisao/la:cestitke Milanu na jednom osvojenom bodu, nije mala stvar Barci jedan bod uzetTo mogu samo rijetki
Keep walking.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ka.ranje na Camp Nou ce biti,tako da nemoj da se dizes nista.milanist je napisao/la:kako ste nezahvalani vi bgm, pa hihalju put ste imali pomoc sudije i nista..... pa da je robinjo bio prisebniji isli bi kuci pognuti.... sad je pritisak prebacen na vas, mi u revansu imamo abiatia, sharawy-a, de sciglia i bicemo puno jaci.... idemo mozda cak i na pobjedu... niste me impresionirali....
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
bparena je napisao/la:JEEEEEEEBEM MU MATER FAMILIJU I SVE ODREDA A I ONOGA I KO GA DOVEDE. PA HAJVANU HOCEL IKAD BITI KORISTI OD TEBE OSIM STO NAS VJECITO UKOPAJES. MARSSSSSSSSSSS U 3PM. A VI SUPLJOGLAVI I BEZ OCIJU KOJI IKAD POMISLITE DA OVA BUDALRTINA ZNA STA RADI - POKLOPITE SE I SUTITE MOLIM VASSSSSSSSSS........
MATER MU NJEGOVU - OVO SAMO ON DEBIL MOZE URADITI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUTNI SMRADA IZ KLUBA PA IGRAJ SA 10![]()
![]()
![]()
I onda bparena dodje i kaze sve je to zaj3bancija,kaze ne znam kako se nervirate daleko je spanija.
Nigdje veze, ja zadovoljan. Jest da je moglo bolje, al' je moglo i gore. Ni poraz večeras me ne bi toliko razočarao.
Moje su misli u idućoj tekmi, ne znam za vas.
To se mora dobit'.

Moje su misli u idućoj tekmi, ne znam za vas.
To se mora dobit'.

Loše je ovo što pruža Barcelona ovakav Milan vam je večeras stvorio velike probleme, zadnja linija opet komedija dok napad bez Mesija je talašika.Neymar potpuno nevidljiv kao i Sanchez a najviše me razočarao Iniesta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Stvarno Iniesta ove sezone neprepoznatljiv
Kao uostalom i Barca.
U ligi dobri rezultati, samo jedan kiks ali igra debelo ispod prosjeka.
U ligi dobri rezultati, samo jedan kiks ali igra debelo ispod prosjeka.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma u El Clasico Barca ulazi kao totalni favorit naspram Reala. Pa Ancelottijeva ekipa ove sezone ne izgleda ništa više "zastrašujuće" od jednog Milana koji se muči po Italiji.
Samo je pitanje koliko će razlike na kraju biti.
Samo je pitanje koliko će razlike na kraju biti.
Izdvojio bih Busquetsa i Xavija. Nisu napravili nešto posebno ali su se dosta kretali za razliku od ostalih.
Masche zareda dobrih utakmica i onda napravi ovakvu glupost, al' nema veze on je ove sezone stekao i nekog kredita pa mu halalim.
X k'o kuča Namiče xD
Masche zareda dobrih utakmica i onda napravi ovakvu glupost, al' nema veze on je ove sezone stekao i nekog kredita pa mu halalim.
X k'o kuča Namiče xD
Don't hate what you don't understand.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
Pa sami Milanisti su se pokopali prije meča,po njihovim komentarima sam zamislio da je Milan autsajder cijele grupe i da im pola tima ne igra,ali zabi Robinho i onda ga yebi.
Mozda Barca bolje izgleda nego Real,ali nista to ne znaci.
Uostalom,vidjet cete u subotu.
Pa sami Milanisti su se pokopali prije meča,po njihovim komentarima sam zamislio da je Milan autsajder cijele grupe i da im pola tima ne igra,ali zabi Robinho i onda ga yebi.
Mozda Barca bolje izgleda nego Real,ali nista to ne znaci.
Uostalom,vidjet cete u subotu.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
Al' sta radi Shakirin u ovoj situaciji, došlo je do toga da Alves mora pokrivati rupe koje on napravi nazad, a ima i ona scena kada ga Robinho odgura u duelu
Don't hate what you don't understand.
Ala Cautinho trebo bi se ti oprostiti od ovog forumamiki_92 je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Ma ja,sve je to sjajno,bajno prije utakmice,ali jednom kad krene,ne igraju igrači,već ime kluba.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Solidna utakmica, igralo se puno brze za razliku od prosle sezone. Nista bolje nisam ni ocekivao, Milan je Milan kakav god sastav izveli oni znaju igrati protiv Barcelone pogotovo na San Siru. Neki od kljucnih igraca poput Messija i Inieste nisu na 100% dok su neki jednostavno losi, Alves i Pedro prije svega. Dani je postao rak rana ove ekipe. Pressing nije bio na nivou iz razloga sto su se cuvali za Madrid, to je svakako bitnija utakmica. LP ne bi trebala ispastati zbog ovog remija.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nisam dosadniju utakmicu gledao ne pamtim.Milan se postavio destruktivno i to je radio odlicno ali ono smaranje i peglanje lopte me izludilo tako da sam gledao samo prvih 45 minuta jer je utakmica bila goli qrac.
Uspio sam zapaziti da je Mascherano definitivno neuspjeli abortus i da njegove igre u Barceloni su sve samo ne prosjek.Covjek je qurton od igraca.
Iniesta me razocarava ove sezone , apsolutno nista na terenu ne pruza.Ujedno je i Xavi desetkovan kada nema Inieste na terenu.Neymar je par puta odlicno stvorio visak ali sut mu je bio ocajan , Messi dao go i nista vise.
Soha podsjetio na nedavna izdanja kada je na terenu a kao da nije.Alves ma koliko ga kritikovali bio jedan od boljih sinoc.Pa jedini je bio u stanju preorat teren i vuci neke kvazi polukontre.
Inace Biskvit MOTM
Uspio sam zapaziti da je Mascherano definitivno neuspjeli abortus i da njegove igre u Barceloni su sve samo ne prosjek.Covjek je qurton od igraca.
Iniesta me razocarava ove sezone , apsolutno nista na terenu ne pruza.Ujedno je i Xavi desetkovan kada nema Inieste na terenu.Neymar je par puta odlicno stvorio visak ali sut mu je bio ocajan , Messi dao go i nista vise.
Soha podsjetio na nedavna izdanja kada je na terenu a kao da nije.Alves ma koliko ga kritikovali bio jedan od boljih sinoc.Pa jedini je bio u stanju preorat teren i vuci neke kvazi polukontre.
Inace Biskvit MOTM
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Đe su vam nestali M4kaveli i Romariooooo?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.