meni ofirno sad početi prvivlado lesinar je napisao/la:evo i meneBlueSharks je napisao/la:evo me vlado
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BlueSharks
- Kontakt:
Re: Chat
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slao
-
vlado lesinar
- Kontakt:
STO SI SE SAD UCUTIO aaaaa???vlado lesinar je napisao/la:oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slao
- BlueSharks
- Kontakt:
E vidiš to je dokaz da niste ugroženi, jer na pp i ja tebi i ti meni možeš poslati šta hočeš jer je to između nas dvojice, al to tvoje psovanje na temi koju svi čitaju je u najgorem slučaju bilo za sedmodnevnog bana.Samo zamisli da sam ja na temi borca yebo vama majku bili ti ti tražio od administracije da mi ban spucajuvlado lesinar je napisao/la:oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slao
A što se tiče željine 90% sam siguran da si ti psovao, iskreno sjećam se da je bio neki sa nickom lešinar, al pošto vas ima više nisam 100% siguran da si ti, al zar na temi sarajeva "ooooo jbmt sarajevo", a na temi želje "oooo jbmt seljooo" nije logično zaključiti da je od istog autora
Strauss Junior
- BlueSharks
- Kontakt:
Morao sam do WCvlado lesinar je napisao/la:STO SI SE SAD UCUTIO aaaaa???vlado lesinar je napisao/la:oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slao
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
kao prvo ja nisam **** mater i porodicu vec samo fk sarajevo sto vecina ne bih imala muda priznati drugo odkut ti znas da sam ja nesto pisao na temi zelje a ljudi sa nikom lesinar ima oko 10 i viseBlueSharks je napisao/la:E vidiš to je dokaz da niste ugroženi, jer na pp i ja tebi i ti meni možeš poslati šta hočeš jer je to između nas dvojice, al to tvoje psovanje na temi koju svi čitaju je u najgorem slučaju bilo za sedmodnevnog bana.Samo zamisli da sam ja na temi borca yebo vama majku bili ti ti tražio od administracije da mi ban spucajuvlado lesinar je napisao/la:oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slaoboli tebe kita šta je meni neko pisao na PP, ja sam tamo psovao i vi ti tražili ban, jel tako
![]()
A što se tiče željine 90% sam siguran da si ti psovao, iskreno sjećam se da je bio neki sa nickom lešinar, al pošto vas ima više nisam 100% siguran da si ti, al zar na temi sarajeva "ooooo jbmt sarajevo", a na temi želje "oooo jbmt seljooo" nije logično zaključiti da je od istog autora
- BlueSharks
- Kontakt:
već sam ti objasnio, sporije čitaj malo si pagluvlado lesinar je napisao/la:kao prvo ja nisam **** mater i porodicu vec samo fk sarajevo sto vecina ne bih imala muda priznati drugo odkut ti znas da sam ja nesto pisao na temi zelje a ljudi sa nikom lesinar ima oko 10 i viseBlueSharks je napisao/la:E vidiš to je dokaz da niste ugroženi, jer na pp i ja tebi i ti meni možeš poslati šta hočeš jer je to između nas dvojice, al to tvoje psovanje na temi koju svi čitaju je u najgorem slučaju bilo za sedmodnevnog bana.Samo zamisli da sam ja na temi borca yebo vama majku bili ti ti tražio od administracije da mi ban spucajuvlado lesinar je napisao/la:oke..ev ja cu priznati da sam na temi fk sarajevo dvaput napisao ooooo jbmt sarajevo zato sto su mi neprestalno dolazile poruke od horde zla 87 i jos nekih botova a za zeljinu temu nemas argumente da sam ista slaoboli tebe kita šta je meni neko pisao na PP, ja sam tamo psovao i vi ti tražili ban, jel tako
![]()
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
sta vrijedjas...cuj ako na temi sarajeva i zeljeznicara pise skoro isto onda sam ja to sigurno pisao nidje vezze ...stvarno te nekontam
- BlueSharks
- Kontakt:
vrijeđam te kroz zezanciju, al dobro ti paglu pa ne kontašvlado lesinar je napisao/la:sta vrijedjas...cuj ako na temi sarajeva i zeljeznicara pise skoro isto onda sam ja to sigurno pisao nidje vezze ...stvarno te nekontam
evo našao sam taj tvoj post, šta sad imaš reći u svoju odbranuvlado lesinar je napisao/la:ooooo jbmt seljoooo
Strauss Junior
- BlueSharks
- Kontakt:
-
vlado lesinar
- Kontakt:
cekaj da se pokusam sjetiti da li sam ja to napisao hmmmmmmmmmmmmmmm da jesam napisao izvini zbog svega ovoga stvarno sam zaboravio a ine znam sto sam napisao za sarajevo imam razloge a za zelju nemam tako da cu prvom prilikom izvinuti se svim manijacima
- BlueSharks
- Kontakt:
vlado lesinar je napisao/la:cekaj da se pokusam sjetiti da li sam ja to napisao hmmmmmmmmmmmmmmm da jesam napisao izvini zbog svega ovoga stvarno sam zaboravio a ine znam sto sam napisao za sarajevo imam razloge a za zelju nemam tako da cu prvom prilikom izvinuti se svim manijacima
znači priznanje je palo, haj pokušaj se sjetiti razloga, ako se ne sjetiš to znači da je razlog bio banalan i iz moralnih razloga nemoj posjećivati ovaj forum seven days
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
mislis temu fk zeljeznicar ili cijeli forumBlueSharks je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la:cekaj da se pokusam sjetiti da li sam ja to napisao hmmmmmmmmmmmmmmm da jesam napisao izvini zbog svega ovoga stvarno sam zaboravio a ine znam sto sam napisao za sarajevo imam razloge a za zelju nemam tako da cu prvom prilikom izvinuti se svim manijacima
znači priznanje je palo, haj pokušaj se sjetiti razloga, ako se ne sjetiš to znači da je razlog bio banalan i iz moralnih razloga nemoj posjećivati ovaj forum seven days
- BlueSharks
- Kontakt:
bogami na cijeli forumvlado lesinar je napisao/la:mislis temu fk zeljeznicar ili cijeli forumBlueSharks je napisao/la:vlado lesinar je napisao/la:cekaj da se pokusam sjetiti da li sam ja to napisao hmmmmmmmmmmmmmmm da jesam napisao izvini zbog svega ovoga stvarno sam zaboravio a ine znam sto sam napisao za sarajevo imam razloge a za zelju nemam tako da cu prvom prilikom izvinuti se svim manijacima
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
a jes ti kao neki admin...a znas ono ko prizna....
- BlueSharks
- Kontakt:
e dobro sad kad si ti priznao, vrijeme je i da ja priznamvlado lesinar je napisao/la:a jes ti kao neki admin...a znas ono ko prizna....
naime
ko što ti kažeš ko prizna pola mu se prašta
zaključak: ja sam te lukavo navukao da ti nešta priznaš što si ti uradio, al si osporavao i odsad na tvoju žalost ja te smatram lažovom
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 02 jan 2010, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
-
vlado lesinar
- Kontakt:
znam da si falsifikovao....al ja ti kazem da se stvarno nisam sjecao toga sta sam napisao....a priznao sam zato sto se ne bojim nikoga osim boga a i ti nisi medju nekim adminima... avidjecu ocu li posjecavati temu FK ZELJEZNICARABlueSharks je napisao/la:e dobro sad kad si ti priznao, vrijeme je i da ja priznamvlado lesinar je napisao/la:a jes ti kao neki admin...a znas ono ko prizna....
naimestvari ovako stoje
ja sam ovo "oooo jmbt seljoooo" falsifikovao tj.ja sam ga sam napisao, a ne ti
![]()
zaključak: ja sam te lukavo navukao da ti nešta priznaš što si ti osporavao i odsad na tvoju žalost ja te smatram lažovomi ako ništa više ne piše po željinoj temi, jel to udure
- el_fenomeno
- Kontakt:
da cestitam novu godinu svim clanovima s malim zakasnjenjem 
BlueSharks je napisao/la:e dobro sad kad si ti priznao, vrijeme je i da ja priznamvlado lesinar je napisao/la:a jes ti kao neki admin...a znas ono ko prizna....
naimestvari ovako stoje
ja sam ovo "oooo jmbt seljoooo" falsifikovao tj.ja sam ga sam napisao, a ne ti
![]()
zaključak: ja sam te lukavo navukao da ti nešta priznaš što si ti uradio, al si osporavao i odsad na tvoju žalost ja te smatram lažovomi ako ništa više ne piše po željinoj temi, jel to udure
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
mozel mi neko fino prevest ovu recenicu:
The Blazers have been beset by injuries and have received two hardship roster exemptions from the league.
hitno mi je.
The Blazers have been beset by injuries and have received two hardship roster exemptions from the league.
hitno mi je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.