Dzaba sve to kad na kraju karijere nece moci reci da je osvojio EPL.Otelo je napisao/la:Englez koji nije otisao u drugi klub za trofejima
@gio Mislim da si upravo dokazao ko je papak.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Dzaba sve to kad na kraju karijere nece moci reci da je osvojio EPL.Otelo je napisao/la:Englez koji nije otisao u drugi klub za trofejima
Najveci trofej mu je to sto je dokazao svoju vjernost,a ne ko neki koji mjenjaju kapitena svaka 3 meča.AllGunsBlazing je napisao/la:Dzaba sve to kad na kraju karijere nece moci reci da je osvojio EPL.Otelo je napisao/la:Englez koji nije otisao u drugi klub za trofejima
@gio Mislim da si upravo dokazao ko je papak.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ovi? O gazenju jedan covjek, o (ne)rivalstvu jos jedan.Paradajz je napisao/la:Ovi iz tabora Arsenala pricaju o nekakvom gazenju, "ne-rivalstvu", kao da smo mi neki Burnley, koja doza arogancije i provokacija, cudo.
Pricati o gazenju je glupo, a o (ne)rivalstvu ipak nije. Mozda ako racunamo na neku historiju i neke vazne utakmice onda da, ali po zadnjim rezultatima zalosno, medjutim Liverpool ipak nije bio rival Arsenalu. Da li ce to biti ove godine ostaje da se vidi. I molio bih bez prica ono ni Arsenal ne osvaja i slicno, to su glupi argumenti, posebno ako se zna da je jedan tim kostantno 3-4, a drugi 5-7, doduse ne bas konstantno, ali zadnje 3-4 godine.
Uglavnom zelim vam ugodnu vecer. Sve sto sam napisao nije provokacija.
Brendan Rodgers o ponudi Arsenala( 40.000.001) za Suareza:
Da budem iskren, smijali smo se. Bili smo van zemlje, na pripreme u Aziji, ali kada sam vidio ponudu...
Morbidu, gdje ti vidiš 5 u zadnjoj linijirambo16 je napisao/la:čim vi igrate sa petoricom u zadnjoj liniji vidi se dokle ste dogurali....nije ovo Italija sinovi...a uostalom..šta Rodgers zna šta je fudbal a šta ne....žao mi je što Suarez ide iz tog kluba bez ambicija..al dobro..naći ćete vi zamjenu u vidu Carrola za 40 miliona![]()
![]()
pa legendo...šta ti igra glen johnson...full backa naravno,,,ustvari možda i ne znaš ...imate 3 klasična štopera i 2 full backa...jel kontaš poentru priče MORBIDU?donCorleone1892 je napisao/la:Morbidu, gdje ti vidiš 5 u zadnjoj linijirambo16 je napisao/la:čim vi igrate sa petoricom u zadnjoj liniji vidi se dokle ste dogurali....nije ovo Italija sinovi...a uostalom..šta Rodgers zna šta je fudbal a šta ne....žao mi je što Suarez ide iz tog kluba bez ambicija..al dobro..naći ćete vi zamjenu u vidu Carrola za 40 miliona![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom ova fomacija je veoma loše grafički urađena te pri tome je loša i neprofesionalna![]()
Baš vala, ode iz kluba bez ambicija a mogao u klub sa ambicijama![]()
de rambo idi nasjeci koji metar drva još
pravis profile radi provociranja ?rambo16 je napisao/la:čim vi igrate sa petoricom u zadnjoj liniji vidi se dokle ste dogurali....nije ovo Italija sinovi...a uostalom..šta Rodgers zna šta je fudbal a šta ne....žao mi je što Suarez ide iz tog kluba bez ambicija..al dobro..naći ćete vi zamjenu u vidu Carrola za 40 miliona![]()
![]()
amer991 je napisao/la:pravis profile radi provociranja ?rambo16 je napisao/la:čim vi igrate sa petoricom u zadnjoj liniji vidi se dokle ste dogurali....nije ovo Italija sinovi...a uostalom..šta Rodgers zna šta je fudbal a šta ne....žao mi je što Suarez ide iz tog kluba bez ambicija..al dobro..naći ćete vi zamjenu u vidu Carrola za 40 miliona![]()
![]()
poenta je u tome da ti fali metar drvarambo16 je napisao/la:pa legendo...šta ti igra glen johnson...full backa naravno,,,ustvari možda i ne znaš ...imate 3 klasična štopera i 2 full backa...jel kontaš poentru priče MORBIDU?donCorleone1892 je napisao/la:Morbidu, gdje ti vidiš 5 u zadnjoj linijirambo16 je napisao/la:čim vi igrate sa petoricom u zadnjoj liniji vidi se dokle ste dogurali....nije ovo Italija sinovi...a uostalom..šta Rodgers zna šta je fudbal a šta ne....žao mi je što Suarez ide iz tog kluba bez ambicija..al dobro..naći ćete vi zamjenu u vidu Carrola za 40 miliona![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom ova fomacija je veoma loše grafički urađena te pri tome je loša i neprofesionalna![]()
Baš vala, ode iz kluba bez ambicija a mogao u klub sa ambicijama![]()
de rambo idi nasjeci koji metar drva još
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.