HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 02 nov 2013, 23:57

rodjak je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Navijam za sve sto je hrvatsko(osim dinama):D

vjeruj mi takav sam odgovor i ocekivo,i u stvari ti ne navijas ni za jedan klub nesto posebno, nego za odredjenu etnicku pripadnost(u ovom slucaju hrvatsku),a koji je klub i odakle je manje je vazno ,je li ovako :? E bas si pravi navijac :lol: ,a najgore je sto je takvih vecina kod vas ;) (evo zrinja 05 to dokazuje :D )

P.S.Zrinja05 ne znam gdje si ti vidio na nasem forumu da neko navija za nekoga drugo osim Veleza,i da stavlja profile od drugih timova :roll: .Ako ima i jedan ovo sto sam ovdje napiso vazi i za njih isto tako,jer to nisu nikakvi navijaci
Pa evo letimično gledajući ovaj neki Pirke (Liverpol) ili AlemC85 u potpisu ima Bayern,Valenciu i Leeds ali to nije važno.Ja mogu shvatiti da netko može neki klub više simpatizirati od nekog drugog ali jedan se klub voli i za njega navija.Možda i nisi imao zlu namjeru ali sigurno si Izabrao pogrešno vrijeme i mjesto da postaviš čovjeku takvo pitanje , naročito nakon gluposti koje lupaju neki likovi sa vaše stranice.Uglavnom što se mene tiče :Zrinjski je život i više od toga i ispred njegad dolaze samo Bog , obitelj i nitko više.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 nov 2013, 00:30

rodjak je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Sve osim punice:D.hocu pobjedu protiv veleza!!!
za koliko ti care timova navijas(i koji od njih ti je glavni,ili mozda za sviju isto navijas :roll: ) u profilnoj slici ti vidim Vitez i Hajduk,a evo i ovdje drukas za zrinjski :lol: :? .Vjerovatno ces jos reci da navijas i za Siroki i Dinamo :lol:
Čovjek je dao podršku jeli to zabranjeno?,Naravno da će navijati za svoje,a sada ću ti postaviti jedno pitanje na koje bi te zamolio da mi daš iskren odgovor.Za koga navijaš kada igraju Sarajevo-Široki ?

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 03 nov 2013, 00:40

Zašto se vi uopće opravdavate? Naravno da će Hrvat iz Viteza navijati za Zrinjski protiv Veleža kao što ću ja navijati za Vitez protiv npr. Čelika.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 nov 2013, 01:44

bola jedno razgranicite,jedno je navijati za neki klub a drugo je podrzavati(ali vi navijate za nekoliko klubova sto je najgore,evo recimo ovaj iz Viteza stavio na profilnu sliku natpis Vitez i grb Hajduka a ovamo otvoreno druka za zrinjski,i sam kaze da navija za sve hrvatske klubove).Ja navijam samo za jedan klub na svijetu i libo me racku za ostale klubove(bio on balijs ki ,bosnjacki,bosanski,hercegovacki ili ini drugi.).Ako igra recimo Siroki-Zeljo ili Borac -Sarajevo ja bi najvise volio da svi izgube,ali posto ne mogu svi izgubiti natezem za onaj klub da dobije koji ce manje ugroziti moj Klub(recimo ako Velez i Zeljo imaju isto bodova a Siroki je dosta odmako,onda navijam za Siroki da pobjedi jer bi izbacio mog konkurenta za to neko mjesto)
.Da ste vi opet poceli sa radom tako da ste sebi napravili kakav-takav stradion i da ste u nekoj mjeri bili korektni prema poznatijem ,vecem i renomiranijem klubu u nasem gradu,(dakle da ste se obnovili na neki normalan nacin)vjeruj mi da bi vas i ja podrzavao protiv nekih drugih klubova sa strane,a ovako :roll: : .Ja ne znam sta je to Velez uradio nekom lose(osim sto je znao nakantati i Dinama i Hajduka :D )da ga se tako neko sikanira i da ga hoce unistiti.Kako bih ga tek mrzili da smo recimo mi (velez)uradili vama (zrinjskom)ovo sto ste vi nama :roll: Evo recimo Siroki,meni taj klub uopste ne smeta,ljudi su sebi napravili uslove,stadion,trening terene ,ne uzimaju ni od koga, zive od svog truda i rada,placaju obaveze prema drzavi i ja to postujem i sto bi mi smeto jedan takav klub,pa je li. ;) .Recimo da je i neki bosnjacki klub nastao(ili se obnovio) na takav nacin ko sto je i zrinjski ,normalno je da bi i on bio omrazen kod nasih navijaca,dakle zalibo me racku ko si i sta si ako mi nanosis stetu nisi dobrodosao.Mislim da sa objasnio neke stvari da sada ovu polemiku neduzimo ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 03 nov 2013, 02:24

Kako mrzim ove shupljake:>.zivim u vitezu,navijam za HAJDUK i hrvat sam!!
Godine prolaze jubav ostaje...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2013, 03:07

Aragorn98 je napisao/la:Zašto se vi uopće opravdavate? Naravno da će Hrvat iz Viteza navijati za Zrinjski protiv Veleža kao što ću ja navijati za Vitez protiv npr. Čelika.
Naravno da je to nazalost tako, isto kosto ces prije izabrat Matu ispred Muje I Marka samo zato sto je Mate. Jako ruzan vakat, stidim ga se I ljudi kojima sam okruzen. Neka sutra pobijedi bolji, incidenata ionako ne moze biti osim ako se ne ponovi nesto slicno onom gonjanju Velezovih igraca, vjerujem da nece, nikada vise.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 07:56

Idi Rođak kako više možeš godinama šupljačit sa drugog kontinenta. Zato i jeste truba kada sami sebi šuplju udarate a sve vam se svodi da vam je neko drugi kriv. Optužbe za Zrinjski su ti za jedne tužbe na sudu ali zašto bi vas čovjek liječio od te vaše bolesti, draži ste nam takvi nikakvi. Nastavite živjeti u svojim lažima i zabludi za svoj očaj neka vam je Zrinjski i dalje kriv. Niste vi naša Severina tek tako.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 07:59

white1950 je napisao/la:Kako mrzim ove shupljake:>.zivim u vitezu,navijam za HAJDUK i hrvat sam!!
Pusti one koji imaju problem sa svojim identitetom, vjeruj da je njima uzaludno išta govoriti. Samo ponekad im treba dati do znanja.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 08:04

mostarac1312 je napisao/la:Pozivam sve navijače Zrinjskog da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da ne nasjedaju na provokacije.
Mi kao navijači i simpatizeri HŠK Zrinjskog te sam klub kao kolektiv, svoje dokazujemo na terenu i na tribinama.

Jedino što možete uraditi je doći na susret, i navijati iz sveg glasa.
Rasprave ovog tipa, kakve su se vodile na predhodnim postovima, nama ne trebaju, i zaobiđite ih u širokom luku.

Nedjelja, 14:45 ... na stajanje, svi zajedno, do pobjede.

VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO!
AMEN

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 nov 2013, 08:31

lenta crvena je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Kako mrzim ove shupljake:>.zivim u vitezu,navijam za HAJDUK i hrvat sam!!
Pusti one koji imaju problem sa svojim identitetom, vjeruj da je njima uzaludno išta govoriti. Samo ponekad im treba dati do znanja.
A moj admine banuj ovo nacionalisticko-fasisticko smece s foruma. Fudbalska utakmica a on o nacionalnom identitetu. Decko nek ti je bog na pomoci
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 03 nov 2013, 08:40

nistqa od vas
Zadnja izmjena: mostarac1312, dana/u 09 avg 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 nov 2013, 09:40

Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 03 nov 2013, 10:06

E sada malo prošetati do Medjugorja na misu,pa u Kruševo na ručak i laganini na stajanje pod BB 8-)
Doktor baluna...

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 03 nov 2013, 10:09

nula
Zadnja izmjena: mostarac1312, dana/u 09 avg 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 03 nov 2013, 10:22

Steta zbog kise, ali to nikoga ne smije sprijeciti da dodje danas i da podrzi Plemice protiv livadica..

Neka samo igraju srcem i rezultat ce doci, kvalitetniji smo, igramo na domacem terenu i samo pobjeda dolazi u obzir !
Komsinice su jake na rijecima, na terenu cemo ih pojesti, na tribini nam vec odavno nisu ni do koljena.

PONOS MOJE HERCEGOVINE !

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 nov 2013, 10:46

Sretno momcima danas!! Dan i nije nesto savrsen sto se vremena tice, ali nema veze...Pobjeda i samo pobjeda Plemici 8-) .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 nov 2013, 13:04

lenta crvena je napisao/la:Idi Rođak kako više možeš godinama šupljačit sa drugog kontinenta. Zato i jeste truba kada sami sebi šuplju udarate a sve vam se svodi da vam je neko drugi kriv. Optužbe za Zrinjski su ti za jedne tužbe na sudu ali zašto bi vas čovjek liječio od te vaše bolesti, draži ste nam takvi nikakvi. Nastavite živjeti u svojim lažima i zabludi za svoj očaj neka vam je Zrinjski i dalje kriv. Niste vi naša Severina tek tako.
kod vas je care sve suplja kad vam argumentovano govorim(nisam mislio nikoga provocirati nego postavio normalno pitanje ovome Vitezanju za koliko timova navija i to je sve ;) ) E sad dalje,ako je tebi(vama) jedini problem u mom postu sto ja pisem sa drugog kontinenta onda vam fale pravi argumenti za odgovor.
Tuzba ne moze biti na sudu jer je stadion gradski(a ne u privatnom vlasnistvu).
Haj da vas dalje ne zamaram sa ovim politickim problemima,uzivajte danas u vasoj utakmici i nadam se dobroj igri oba tima,korektnom navijanju i nasoj pobjedi jbga ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 nov 2013, 16:31

Volio bih Da Zrinjski dobije, ali ruku na srce , očajna igra.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 03 nov 2013, 16:49

CroCop je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti
Jest al' treba povest :D
konjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu :D :D zivi bili pa vidili
Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazi :D
Eto da navratim kako sto sam i obecao,cestitam vam na bodu ,vile su vas pronosale,ipak kao sto ti i rekoh ,niste onakvi kakvim se zamisljate,pusa bokic :D

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 03 nov 2013, 16:54

Ta ce Zrinjski...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []