Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
@ Genije brate, šta kažeš na ovo? halališ li mu? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakvo tijelo? Lijepo se vidi da ga je rukom odgurnuo. Ili to izgleda samo ja vidim.L'Avvocato je napisao/la:Jeste, al nije bilo namjere definitivno. Ruka prislonjena uz tijelo.muxa je napisao/la:Ne kazem ja da je bilo namjere al penal je bio. Ma sudija je los skriz bio. Ne nam, cini mi se da je i Balzareti igrao rukom u 16-ercu.
Sto se tice one situacije s Pjanicem, hmmm tesko je za reci. Darmian jeste digao nogu previsoko, ali je i Mire pao prelako. Nekako se stekao dojam da je samo legao cim je ovaj uklizao. Mada je Banti mogao svirati penal, ne vjerujem da bi ga osudjivali.
To za faul nad Benatiom nemojte dzaba, lik jaci bio u duelu od njega i to je to. Ko sto neko rece onda bi Giovincu trebali svirati svaki put faul kad ga neko ovako tijelom odgurne.
Ma daj kakva Roma i prvi favorit za scudetto ? Mislim svaka im cast za ovo dosad al pored Juventusa i Napolia nikako ne mogu oni biti favoriti. Ovo sto dosad igraju je fantasticno i skidam im kapu al tesko da ce moc izdrzat u ovom ritmu.FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Moje mišljenje je da se Juventus tek zahuktava i oni će biti sve jači i jači kako odmice prvenstvo.FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Zašto? 11 kola nemaju poraza. Napolija su dobili u međusobnom duelu, igraju ljepše i rasterećenije od Juventusa, nemaju pomoć sudija. I još ne igraju Europu što je velika prednost u odnosu na Juventus i Napoli.Mago je napisao/la:Ma daj kakva Roma i prvi favorit za scudetto ? Mislim svaka im cast za ovo dosad al pored Juventusa i Napolia nikako ne mogu oni biti favoriti. Ovo sto dosad igraju je fantasticno i skidam im kapu al tesko da ce moc izdrzat u ovom ritmu.FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto
Nego,zanimljivo da sudijske greske a bilo ih je(faul nad benatiom kod gola,te penal nad Pjanicem) opravdavaju simpatizeri tima koji su ovaj isti Torino dobili golom iz ofsajda,sramotne li ironije
Nego,zanimljivo da sudijske greske a bilo ih je(faul nad benatiom kod gola,te penal nad Pjanicem) opravdavaju simpatizeri tima koji su ovaj isti Torino dobili golom iz ofsajda,sramotne li ironije
- Trequartista
- Kontakt:
Pa normalno da ću opravdavati, opšta je činjenica da Juventus ne zna ništa osvojiti bez pomoći sudija, eto pitaj navijače ostalih klubova i svi će ti to reći.
Čuj ga, on konta mi ironični, a mi brutalno iskreni.

Čuj ga, on konta mi ironični, a mi brutalno iskreni.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
nikad to obraza nije imalochily-rz je napisao/la:Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto![]()
nema potpisa
Ne znam, može biti ali na njihovoj igri ja ne vidim to.SiamoNoi je napisao/la:Moje mišljenje je da se Juventus tek zahuktava i oni će biti sve jači i jači kako odmice prvenstvo.FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Contentissimo
- Kontakt:
Ecco la classifica stilata in base al numero dei rigori assegnati in questa stagione:FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Torino 5 rigori a favore (4 gol, Cerci (4), errore Cerci)
Fiorentina 4 (4 gol, Gomez, Rossi (3))
Roma 4 (4 gol, Strootman, Ljajic, Totti, Pjanic)
Sassuolo 4 (4 gol, Berardi (4))
Verona 4 (4 gol, Jorginho (4))
Sampdoria 3 (3 gol, Eder (2), Pozzi)
Genoa 3 (2 gol, Lodi, Gilardino, errore Gilardino)
Bologna 2 (2 gol, Diamanti (2))
Juventus 2 (2 gol, Tevez, Vidal)
Lazio 2 (2 gol, Candreva (2))
Napoli 2 (2 gol, Higuain (2))
Udinese 2 (2 gol, Muriel, Di Natale)
Milan 2 (1 gol, Balotelli, errore Balotelli)
Livorno 1 (1 gol, Emeghara)
Cagliari 1 (0 gol, errore Ibarbo)
Chievo 0
Atalanta 0
Inter 0
Parma 0
Catania 0
evo penali ove sezone, cinjenice govore nesto sasvim drugo, ali eto Juve je trn u oku...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ti momak stvarno znas pretjerat sa ironijomTrequartista je napisao/la:Pa normalno da ću opravdavati, opšta je činjenica da Juventus ne zna ništa osvojiti bez pomoći sudija, eto pitaj navijače ostalih klubova i svi će ti to reći.
Čuj ga, on konta mi ironični, a mi brutalno iskreni.![]()
![]()
Il Club più titolato al mondo!
kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nema tu dovoljno kvaliteta da bi se mjerili sa te dvije ekipe na duge staze. Ponavljam ovo dosad je fakat vrh al ozbiljnija borba za scudetto je po meni nerealna. Mada vidjet cemo sve je moguce. Njima je glavno da nemaju povreda...FaraonTM je napisao/la:Zašto? 11 kola nemaju poraza. Napolija su dobili u međusobnom duelu, igraju ljepše i rasterećenije od Juventusa, nemaju pomoć sudija. I još ne igraju Europu što je velika prednost u odnosu na Juventus i Napoli.Mago je napisao/la:Ma daj kakva Roma i prvi favorit za scudetto ? Mislim svaka im cast za ovo dosad al pored Juventusa i Napolia nikako ne mogu oni biti favoriti. Ovo sto dosad igraju je fantasticno i skidam im kapu al tesko da ce moc izdrzat u ovom ritmu.FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Juve i Napoli su kvalitetom daleko ispred Rome a Juve jos i rutinski dobija male utakmice.Napoli je za mene jos uvijek nepoznanica doduse al zasad i oni odlicno guraju. Juventusova prednost i jest sto ne igraju lijepo vec konkretno. Kolko su samo ove sezone utakmica vec dobili 1:0 ili 1 razlike. I kad igraju lose dobijaju a tako to rade sampionske ekipe...
P.S. Logicno Interu ni jedan penal
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
dzaba se mucite a ja sam fino na pocetku rekao 1-Napoli,2-Juve,3-Fiorentina,,sto vam je tesko prihvatit i priznat? 
cist penal na Pjanicu,onaj sto je kliznuo od Torina digao nogu pola metra u zrak i ne spusta je dok Pjanic nije pao,,
cist penal na Pjanicu,onaj sto je kliznuo od Torina digao nogu pola metra u zrak i ne spusta je dok Pjanic nije pao,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Juventus je poznat po tome, bio je i nagrađen prije par godina za to. Ali ironija je to što kada je Milan dominirao Italijom, dominirao je i Europom, Inter sa Mourinhom dominirao Italijom dominirao i Europom. Juve sa Conteom dominira Italijom, dominira li Europom?chily-rz je napisao/la:Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zaboravio sam ovo kod penala dodati postojeći*. I mogao bih još dodati golove iz ofsajda ali neću, Juve je ipak trn u oku.Contentissimo je napisao/la:Ecco la classifica stilata in base al numero dei rigori assegnati in questa stagione:FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Torino 5 rigori a favore (4 gol, Cerci (4), errore Cerci)
Fiorentina 4 (4 gol, Gomez, Rossi (3))
Roma 4 (4 gol, Strootman, Ljajic, Totti, Pjanic)
Sassuolo 4 (4 gol, Berardi (4))
Verona 4 (4 gol, Jorginho (4))
Sampdoria 3 (3 gol, Eder (2), Pozzi)
Genoa 3 (2 gol, Lodi, Gilardino, errore Gilardino)
Bologna 2 (2 gol, Diamanti (2))
Juventus 2 (2 gol, Tevez, Vidal)
Lazio 2 (2 gol, Candreva (2))
Napoli 2 (2 gol, Higuain (2))
Udinese 2 (2 gol, Muriel, Di Natale)
Milan 2 (1 gol, Balotelli, errore Balotelli)
Livorno 1 (1 gol, Emeghara)
Cagliari 1 (0 gol, errore Ibarbo)
Chievo 0
Atalanta 0
Inter 0
Parma 0
Catania 0
evo penali ove sezone, cinjenice govore nesto sasvim drugo, ali eto Juve je trn u oku...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne mozemo mi imati objektivno misljenje, mi smo hejteriJTS je napisao/la:kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne
Ma kazem, meni je u prvi mah djelovalo kao da je pao prelagano. Poslije kad su ponovili snimak to i ne izgleda bas tako. Ponavljam, da je sudio penal ne vjerujem da bi se iko bunio. Ali zeznuta situacija generalno, 2 igraca Torina + Mire, i odmah je sudiji teze vidjeti sta se desava.
Sto se tice ovog Faraona, brate dragi koja kolicina hejta za Juve ... ''esi mi dobar''
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jesam ja slagao nešto?L'Avvocato je napisao/la:Ne mozemo mi imati objektivno misljenje, mi smo hejteriJTS je napisao/la:kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne![]()
Ma kazem, meni je u prvi mah djelovalo kao da je pao prelagano. Poslije kad su ponovili snimak to i ne izgleda bas tako. Ponavljam, da je sudio penal ne vjerujem da bi se iko bunio. Ali zeznuta situacija generalno, 2 igraca Torina + Mire, i odmah je sudiji teze vidjeti sta se desava.
Sto se tice ovog Faraona, brate dragi koja kolicina hejta za Juve ... ''esi mi dobar''
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Morate svatiti da je Moggi kriv..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.