Ko mu je kriv sto ne iskoristava prilike koju su mu se pruzalevajza_fcbm je napisao/la:ma onaj ce benzema propasti u realu , jedan od najboljih spiceva na svjetu grije klupu , a hoce jos to je stvarno steta
 ocito je kako nije klasa
 ocito je kako nije klasaModeratori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ko mu je kriv sto ne iskoristava prilike koju su mu se pruzalevajza_fcbm je napisao/la:ma onaj ce benzema propasti u realu , jedan od najboljih spiceva na svjetu grije klupu , a hoce jos to je stvarno steta
 ocito je kako nije klasa
 ocito je kako nije klasaNo is the new YesPipita je napisao/la:Novi bodovi za Barcu zbog sudijesa tim se slazu mnogi ljudi
La actuación arbitral de González Vázquez, con dos penaltis más que dudosos que no señaló, han desatado la polémica de las ayudas al Barcelona.
Sí
74% (10.963)
No
26% (3.776)

Barcelona_1899 je napisao/la:Sinoc sam usnio remi reala

kraj prvog.. bolji smo ali nije to to...nema pravih akcija, ronaldo igra vrlo slabo kao da mu se neda, marcelo opet poceo glupo igrati, sto sam i ocekivao da priznam.. vdv promasio dobru priliku, higuain prima vrlo malo lopti a i kad ih primi dvojica su na njemu.. vidjecemo na kraju sta ce biti, ja vise ne gledam
 kraj prvog.. bolji smo ali nije to to...nema pravih akcija, ronaldo igra vrlo slabo kao da mu se neda, marcelo opet poceo glupo igrati, sto sam i ocekivao da priznam.. vdv promasio dobru priliku, higuain prima vrlo malo lopti a i kad ih primi dvojica su na njemu.. vidjecemo na kraju sta ce biti, ja vise ne gledam 

evo i mene je strah joj jojPipita je napisao/la:jel koga strah ko i mene
kako ih je sad ovaj golman izvukao kad je pipita tukao

moramo pobjedit
 moramo pobjedit  

ma pokazati malo respecta prema njemuMElloo je napisao/la:joj kako varira MArcelo iz utakmice u utakmicu pa to nije normalno

nek odma ubaciva Drenteha
 covjek nas je spasio da sad ne gubimo 1:0 kad je izbio loptu sa same linije
 covjek nas je spasio da sad ne gubimo 1:0 kad je izbio loptu sa same linije 
 Ako ovu pobjedimo, pobjedonosni gol ce nam donijeti ili pipita ili ronaldo
 Ako ovu pobjedimo, pobjedonosni gol ce nam donijeti ili pipita ili ronaldo 

imamo se pravo nadati.. ako ce nam uskratiti bodove, nadu sigurno necerob do bagro je napisao/la:Samo se vi nadajte
Ja mislim da je ovo tebi vaznijePipita je napisao/la:imamo se pravo nadati.. ako ce nam uskratiti bodove, nadu sigurno necerob do bagro je napisao/la:Samo se vi nadajte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.