Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Ajde onda neka ga kod nas pa cemo vidjeti kako ce se snaci 

Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
Igokea 67- Hapoel 74
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
vidim da je knezevic dobro igrao, a pavkovic nijeIgosss je napisao/la:Igokea 67- Hapoel 74
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Knezevic je ostavio srce na terenu,i sto je jos bitnije skrenuo je paznju na sebe.Odlicna partija.
Gordic na kraju opt pokazao da moze mnogo,ma da je 3 i pol cetvrtine igrao ispod svog nivoa.
Raduje i opustena igra Galoveja,ma da je i on moze bolje.
Dupree x puta napadao Galoveja na niskom postu,njega je trebao Dozet ili Joro cuvati.To je jedina zamjerka Bajicu.
Stembo u formi,svaka mu cast.Na Jorovicu je bio evidentan umor.
Nikolic dobar,ma da je fulao 2 zicera.Bunic los,los,los,moze i on puno bolje.
Mogli smo do pobjede,nismo znali iskoristiti rane 4 licne greske Janiva Grina i Dankana,ostaje zal za tim
Gordic na kraju opt pokazao da moze mnogo,ma da je 3 i pol cetvrtine igrao ispod svog nivoa.
Raduje i opustena igra Galoveja,ma da je i on moze bolje.
Dupree x puta napadao Galoveja na niskom postu,njega je trebao Dozet ili Joro cuvati.To je jedina zamjerka Bajicu.
Stembo u formi,svaka mu cast.Na Jorovicu je bio evidentan umor.
Nikolic dobar,ma da je fulao 2 zicera.Bunic los,los,los,moze i on puno bolje.
Mogli smo do pobjede,nismo znali iskoristiti rane 4 licne greske Janiva Grina i Dankana,ostaje zal za tim
gordic je igrao 35 minuta, a pavkovic samo 4 minuta
sta se desava sa pavkovicem?
inace bas sam pratio igokei nedostaje jedan igrac u unutrasnjoj liniji i jedan na vanjskoj jer Galloway igra katastrofalno
sta se desava sa pavkovicem?
inace bas sam pratio igokei nedostaje jedan igrac u unutrasnjoj liniji i jedan na vanjskoj jer Galloway igra katastrofalno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
e igokeo dobise vas i rumuni
ja igram na njih na kladari, rekoh, idealna prilika za prvu pobjedu... kad oni spuše četvrtinu 15 razlikenerminh74 je napisao/la:e igokeo dobise vas i rumuni

Selekcija igraca ove godine nije ni u pola proslogodisnje 
Teska sezona u najavi...

Teska sezona u najavi...
-
- Kontakt:
JEl igrao Draško protiv ovih RUmuna?Igosss je napisao/la:Selekcija igraca ove godine nije ni u pola proslogodisnje
Teska sezona u najavi...
Jeste!
Nezvanočno,otkazi uručeni Galoveju i Gaćeši(Pavković upitan)...Dolaze Gipson i U.Mirkovic.
Nezvanočno,otkazi uručeni Galoveju i Gaćeši(Pavković upitan)...Dolaze Gipson i U.Mirkovic.
-
- Kontakt:
Pa dobro mislio sam i da kažeš kako jeigrao u kratkim crtama. Jbg nije bilo prenosa. Po meni vam Pavković nije ni trebao pored Adamovića, ali eto jbg niste se dogovorili. Ova prva dvojica ništa do sada.Igosss je napisao/la:Jeste!
Drasko,2-3 minute na parketu,jedan skok i jedna izgubljena lopta.Al' dobar defanzivac ce biti,igra agresivno na loptu skoro citavim terenom.zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa dobro mislio sam i da kažeš kako jeigrao u kratkim crtama. Jbg nije bilo prenosa. Po meni vam Pavković nije ni trebao pored Adamovića, ali eto jbg niste se dogovorili. Ova prva dvojica ništa do sada.Igosss je napisao/la:Jeste!
A ovaj Zekovic sto nam je zabio sve zivo je dosao iz Vojvodine u ovu rumunsku ekipu.Ako se vratite unazad,prije nego sto je Bajic selektirao igrace za ovu sezonu,ja sam pominjao Zekovica bas na ovom forumu,kao odlicnog igraca.Uz njega sam kao potencijalna pojacanja dodao cini mi se i Boltica i Kalinica(ex Vojvodina) i tako redom...Ali eto podvalise nam crnce i sezona krenula naopako.
prestrašne greške u selektiranju igrača
pa šta su oni ljetos gledali? tri amera, ovaj gaćeša, pa idući kandidati bunić, pavković, a meni je i onaj nikolić talašika...

a sutalo i persic bili toliko dugo bez agazmanafrenki je napisao/la:prestrašne greške u selektiranju igračapa šta su oni ljetos gledali? tri amera, ovaj gaćeša, pa idući kandidati bunić, pavković, a meni je i onaj nikolić talašika...
sva sreca pa su imali mozga da dovedu gordica
i bas me zanima da li je bajicu adamovic jos oduran

S Gaćešom je raskinut ugovor dok će Galloway biti u Igokei s kojom će trenirati dok ne pronađe novi klub.
Nije isključeno da klub napusti
Miljan Pavković
Bajić ponudio ostavku upravi kluba...
Nije isključeno da klub napusti

Bajić ponudio ostavku upravi kluba...
kao da gledam sezonu KK Bosne poslje F8 u Sarajevu, kada je ista preko dine konakovic pala misku u ruke pa se ko na traci mjenjali igraci
a i igokea je sada veoma bliska sa miskom raznjatovicem
a i igokea je sada veoma bliska sa miskom raznjatovicem
IGOKEA: Pavković, Dozet 4, Jorović 13, Knežević, Gajović 2, Radukić, Nikolić 24, Gordić 9, Gipson 12, Bakić 4, Štemberger 5, Bunić 1.
PS Marko Šutalo je odigrao još jednu maestralnu partiju! Ubacio je čak 26 poena i dodao 2 asistencij,nazalost on igra za Zadar,za sve one koji su me osporavali,dokazao je Marko po ko zna koji put o kakvom se igracu radi...
Haters gonna hate
PS Marko Šutalo je odigrao još jednu maestralnu partiju! Ubacio je čak 26 poena i dodao 2 asistencij,nazalost on igra za Zadar,za sve one koji su me osporavali,dokazao je Marko po ko zna koji put o kakvom se igracu radi...
Haters gonna hate

a papci u vasoj upravi radije daju pare na nedokazane strance i gle cuda skoro sva predsezonska "pojacanja" su ili otisli ili su na vratimaIgosss je napisao/la:IGOKEA: Pavković, Dozet 4, Jorović 13, Knežević, Gajović 2, Radukić, Nikolić 24, Gordić 9, Gipson 12, Bakić 4, Štemberger 5, Bunić 1.
Haters gonna hate
jedino sto nije lose su nikolic i bunic
Nikolic i Bunic trebaju ostati.Gibson je bio zelja i prosle godine,ali evo tek je sad tu,boze moj.nerminh74 je napisao/la:a papci u vasoj upravi radije daju pare na nedokazane strance i gle cuda skoro sva predsezonska "pojacanja" su ili otisli ili su na vratimaIgosss je napisao/la:IGOKEA: Pavković, Dozet 4, Jorović 13, Knežević, Gajović 2, Radukić, Nikolić 24, Gordić 9, Gipson 12, Bakić 4, Štemberger 5, Bunić 1.
Haters gonna hate
jedino sto nije lose su nikolic i bunic
Uprava je kriva sto Igokea sada nema roster Gordić,Šutalo,Jorovic+Nikolić,Bunić,Dozet,Brkić,Adamovic,Persic,Knežević,Radukić+neki Amer...Znaci u finansijskom dijelu to se moglo izvesti,samo sto nekim ljudima ne odgovara dres BH repke pa taj Šutalo odjedno je preskup za nas,taj Adamovic je odjednom preskup,taj Peršić ne zna kako se igra kosarka,igra na snagu i sl....To su sve neke stvari koje su se odrazile i na hemiju i na rezultate Igokee u ovoj sezoni......
sve nekako, al Bajic 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.