Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Navalio čovjek da uništi sam sebi karijeru i gotovo. Pa ne može se dovijeka krivac tražiti u nekome drugom. Ybt, Negredo zabije 3 gola, a Edin kad uđe šeta po terenu i čeka da mu neko podvali perfektan pas i on da samo postavi nogu i pošalje loptu u jednu, a golmana u drugu stranu. Nema toga više, u stvari ima ako ćeš biti dovoljno brz i dobro se pozicionirati, što on već odavno ne radi. Mora se trgnuti i početi raditi na sebi, ovako ga očekuje lagana stagnacija i poslije pad. Nemoguće da utakmice neigranja ne ostave trag na njemu.
Sto spominjete Amru, ko da čovjek nije guzio prije Amre
ah kako se ponaša, isto ko da nijeDurden je napisao/la:Sto spominjete Amru, ko da čovjek nije guzio prije Amre
- Principatus
- Kontakt:
Ova tema je postala smijesna, pa ovdje ima vise tetkica nego na forumu o heklanju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Ma mislim da je i Edin svjestan da od ljubavi između njega i City-a nema ništa. Na stranu pare, koje su sigurno motiv, mislim da i on sam želi da ide i stoga donekle je i sam isprovocirao ovakvu situaciju, šetkanjem po terenu i apsolutnim nezalaganjem. Kada bi trebao da potegne, u važnim utakmicama, on se šeta po terenu, a kada su one manje važne utakmice on pokazuje koliko zna i umije, mislim da to namjerno radi.
Pellegrini je dobro složio ekipu ali u toj ekipi nema mjesta za Edina. Ne bi bilo mjesta ni za Ibrahimovića, Higuaina, Gomesa i slične igrače iz prostog razloga što je Pellegrini gurnuo Aguera na špica a Negredo igra iza njega, kao što je svojevremeno Guardiola gurnuo Messija naprijed a kao Ibrahimović bi trebao igrati iza njega. Bukvalno, danas ekipa igra za Aguera, uključujući i Negreda, a to se vidi i po učinku ovog u zadnjih par utakmica. Negredo to može igrati, Edin ne.
Oko priče o silnim milionima, mislim da griješite. Iz perspektive nekoga ko ima stotinu ili hiljadu maraka milioni izgledaju ogromni ali iz perspektive nekoga ko ih već ima pozamašan broj, to i nije glavna stvar o kojoj razmišlja. Na kraju krajeva, i u drugim klubovima se igra za novac te plata od nekih 3 ili 4 miliona nije za odbaciti, ovdje se to posmatra kao da će doći na minimalac.
Edinu je vrijeme da nađe novi klub, odmah. Džaba mu još 1,5 godina ugovora (10,5 miliona Eur) kada će, ako ostane u City-u cijelo to vrijeme, biti zaboravljen igrač i tek onda će biti problem oko novog kluba jer tada neće biti ni ovih 3-4 miliona nego 1-2. I finansijski će, dakle, bolje proći ako odmah potraži novu adresu, jer će igrati još 5-6 godina i zarađivati 3-4 miliona a ovako će poslije City-a moći komotno u Borusiju, ali onu iz Menhengladbaha i tamo zarađivati ogromnih milion godišnje.
Na stranu činjenica da Edin voli ovu državu i reprezentaciju, što je dokazao milion puta, i što će sigurno gledati da bude u top formi na predstojećem SP a to neće biti moguće ako ostane u City-u. Stoga sam apsolutno siguran da ovo što radi, tačnije ne radi, je usmjereno ka provociranju što skorijeg transfera.
Pellegrini je dobro složio ekipu ali u toj ekipi nema mjesta za Edina. Ne bi bilo mjesta ni za Ibrahimovića, Higuaina, Gomesa i slične igrače iz prostog razloga što je Pellegrini gurnuo Aguera na špica a Negredo igra iza njega, kao što je svojevremeno Guardiola gurnuo Messija naprijed a kao Ibrahimović bi trebao igrati iza njega. Bukvalno, danas ekipa igra za Aguera, uključujući i Negreda, a to se vidi i po učinku ovog u zadnjih par utakmica. Negredo to može igrati, Edin ne.
Oko priče o silnim milionima, mislim da griješite. Iz perspektive nekoga ko ima stotinu ili hiljadu maraka milioni izgledaju ogromni ali iz perspektive nekoga ko ih već ima pozamašan broj, to i nije glavna stvar o kojoj razmišlja. Na kraju krajeva, i u drugim klubovima se igra za novac te plata od nekih 3 ili 4 miliona nije za odbaciti, ovdje se to posmatra kao da će doći na minimalac.
Edinu je vrijeme da nađe novi klub, odmah. Džaba mu još 1,5 godina ugovora (10,5 miliona Eur) kada će, ako ostane u City-u cijelo to vrijeme, biti zaboravljen igrač i tek onda će biti problem oko novog kluba jer tada neće biti ni ovih 3-4 miliona nego 1-2. I finansijski će, dakle, bolje proći ako odmah potraži novu adresu, jer će igrati još 5-6 godina i zarađivati 3-4 miliona a ovako će poslije City-a moći komotno u Borusiju, ali onu iz Menhengladbaha i tamo zarađivati ogromnih milion godišnje.
Na stranu činjenica da Edin voli ovu državu i reprezentaciju, što je dokazao milion puta, i što će sigurno gledati da bude u top formi na predstojećem SP a to neće biti moguće ako ostane u City-u. Stoga sam apsolutno siguran da ovo što radi, tačnije ne radi, je usmjereno ka provociranju što skorijeg transfera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Dortmund ili Atl. Madrid ovako na prvu, mozda Milan ako prodaju Balotelija ali je.ena je talijanska liga za spica, ako ne i gora od engleske- eno i Tevez kuka
za njega je Njemacka ili Spanija ali ne ovi top timovi, njemu treba zbog psihe garantirano mjesto u timu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eh, sigurno bi se naigrao pored coste, a tu je jos i villa
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ode Kosta cim prva ponuda dodje od preko 40 mil, mozda cak bas u Siti 
a je.aji ga onda nek ide u Dinamo kod Mamica, nije ni Dzeko tolika krampa
a je.aji ga onda nek ide u Dinamo kod Mamica, nije ni Dzeko tolika krampa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma u schalke-u bi ga ja volio vidjet. Lp igraju, a uvijek su pri vrhu bundeske..
edin reče da hoće u hajduk prije povratka u želju 
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Vrati će se Edin jači nego ikad.
dok mufljuzi razglabaju sta bi trebo koga bi trebo ...sto ne grize sto ne ujeda
nas idol nacije hoda po vecerama i uziva...hajmo mogli bi pisat malo o tome ..npr koji savjet sto je dobro da jede za dorucak ili rucak ...koliko da spava a koliko da gleda tv...
zmaju nas nemogu ti nista..idemo u Brazil

To je mač sa dvije oštrice. City ga neće dati za male pare (minimalno 20-25 miliona), a koji klub će ga platiti toliko u ovakvoj formi. Nijemci? Veoma teško.NoName je napisao/la:Stoga sam apsolutno siguran da ovo što radi, tačnije ne radi, je usmjereno ka provociranju što skorijeg transfera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bivsi je napisao/la:dok mufljuzi razglabaju sta bi trebo koga bi trebo ...sto ne grize sto ne ujeda![]()
![]()
![]()
nas idol nacije hoda po vecerama i uziva...hajmo mogli bi pisat malo o tome ..npr koji savjet sto je dobro da jede za dorucak ili rucak ...koliko da spava a koliko da gleda tv...
![]()
![]()
![]()
![]()
ti sigurno ne ideš
mogu ti rec da vec pocinjem brinuti za tvoje zdravljeQUARTERBACK je napisao/la:bivsi je napisao/la:dok mufljuzi razglabaju sta bi trebo koga bi trebo ...sto ne grize sto ne ujeda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti sigurno ne ideš
Mislis da zbog toga ponekad nema kuveta i ne grize ko kepec i brada? Ne znam ali sex djeluje pozitivno na vecinu ljudisoxx je napisao/la:Yebote, Dzeko ako ne guzi jos 3 pored amre sedmicno, evo glava. Jest njemu zena napameti, pun para. Radi sta hoce, moze guzit sta hoce.
kepec i vehabijasedra je napisao/la:Mislis da zbog toga ponekad nema kuveta i ne grize ko kepec i brada? Ne znam ali sex djeluje pozitivno na vecinu ljudisoxx je napisao/la:Yebote, Dzeko ako ne guzi jos 3 pored amre sedmicno, evo glava. Jest njemu zena napameti, pun para. Radi sta hoce, moze guzit sta hoce.
Ma ne, nego ovu neki seruckaju da ga je Amra okrenula, sigurno misli na nju cijelo vrijeme na terenu, daj bjezi.sedra je napisao/la:Mislis da zbog toga ponekad nema kuveta i ne grize ko kepec i brada? Ne znam ali sex djeluje pozitivno na vecinu ljudisoxx je napisao/la:Yebote, Dzeko ako ne guzi jos 3 pored amre sedmicno, evo glava. Jest njemu zena napameti, pun para. Radi sta hoce, moze guzit sta hoce.
During my time at Barcelona I often practiced sex before games – Ronaldinho

I’m now in love. I have a girlfriend and I now have a much quieter life, stated Brazil football star and Atlético Mineiro forward Ronaldinho.
The footballer spoke about his sex life.“During my time at [Spain’s FC] Barcelona I often practiced sex before games and it was not just not a problem but a benefit, as it made my happier before I played on the field.
“In the past I was often unfaithful, but I have no intention of making the same mistake now. My first time I had sex was at age 13 with a neighbor, we were friends, and it was beautiful for both,” 101 Great Goals quotes Ronaldinho as saying.
Samo naprijed Edine!

I’m now in love. I have a girlfriend and I now have a much quieter life, stated Brazil football star and Atlético Mineiro forward Ronaldinho.
The footballer spoke about his sex life.“During my time at [Spain’s FC] Barcelona I often practiced sex before games and it was not just not a problem but a benefit, as it made my happier before I played on the field.
“In the past I was often unfaithful, but I have no intention of making the same mistake now. My first time I had sex was at age 13 with a neighbor, we were friends, and it was beautiful for both,” 101 Great Goals quotes Ronaldinho as saying.
Samo naprijed Edine!
Duga je sezona a Aguero je sklon povredama. Negredo bez Aguera taraba. Izvinjavam se nasim Latinoljupcima.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot], jasmin10, Proximic i 24 gosta.