Adnan Zahirović

Mozambik
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Mozambik » 10 nov 2013, 17:14

Znali smo mi uvijek da je on nikakav igrac. Sejo ga, na osnovu reprezentativnih nastupa, uvalio levatima iz Bochuma.
Jednostavno, on nema sta da trazi u bilo kojoj ekipi jer ne zna igrati lopte. Moze uci 20-ak minuta kad ekipa vodi ako trener hoce da zatvori igru i to mu je to. Nije potencijal za prvih 11 jer se u svakoj ekipi trazi igra koji zna igrat, a Adnan to ne zna i djaba.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 19:57

E moj Zahirovicu pa Mravac ima minutazu u cvajti a gledaj sebe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 10 nov 2013, 20:35

Sabinho je napisao/la:E moj Zahirovicu pa Mravac ima minutazu u cvajti a gledaj sebe.

hahahahhahahaha, ovo je jako bilo :d
i meni stvarno nije jasno kako mravac tamo igra, zato mu i jest ekipa pri dnu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2013, 20:37

imperator10 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:E moj Zahirovicu pa Mravac ima minutazu u cvajti a gledaj sebe.

hahahahhahahaha, ovo je jako bilo :d
i meni stvarno nije jasno kako mravac tamo igra, zato mu i jest ekipa pri dnu
Jest',dva boda razlike izmedju Bochuma i Dresdena :idea:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2013, 11:29

On ima do sansu do nove godine da proba zaigrati, ako ne, zao mi je Brazila nema decko. Reko sam LikCe majka za Zahu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 nov 2013, 11:37

bhsport je napisao/la:On ima do sansu do nove godine da proba zaigrati, ako ne, zao mi je Brazila nema decko. Reko sam LikCe majka za Zahu.
Zaha ide u Brazil, bice i prva postava protiv Argentine, Seo je rušilac, Zaha je genijalac.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2013, 11:39

robijas_Ri je napisao/la:
bhsport je napisao/la:On ima do sansu do nove godine da proba zaigrati, ako ne, zao mi je Brazila nema decko. Reko sam LikCe majka za Zahu.
Zaha ide u Brazil, bice i prva postava protiv Argentine, Seo je rušilac, Zaha je genijalac.
Ti ni sam ne vjerujes u to sto si napisao. Genijalac nije jer ne zna osnove sa loptom. Da je genije ne bi se patio po bjelorusiji i drugoj ruskoj ligi, a i u bohumu bi ga prepoznali.
Sramota, bio je bolji prije 2 godine nego danas.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 nov 2013, 11:41

bhsport je napisao/la:
Ti ni sam ne vjerujes u to sto si napisao. Genijalac nije jer ne zna osnove sa loptom. Da je genije ne bi se patio po bjelorusiji i drugoj ruskoj ligi, a i u bohumu bi ga prepoznali.
Sramota, bio je bolji prije 2 godine nego danas.
Pa sta mislis cim dodje da ce odmah biti starter, pa polako dok se navikne, jezik nauci, stil igre novi, od sljedece polusezone sigurno ce dobijati sve vise i vise priliku.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2013, 11:44

Ako procitas moj post da ima do Nove godine da se ustali ... ;)

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 nov 2013, 11:45

bhsport je napisao/la:Ako procitas moj post da ima do Nove godine da se ustali ... ;)
Ma dajmo mu odmah priliku kod tebe da poraste u ocima. Evo sad tekma sa Argentinom pa bujrum samo njega gledaj, ustajemo obojica u pola 3 i bacamo ovdje uzivo statistiku, vazi? :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2013, 12:11

bhsport je napisao/la:Ako procitas moj post da ima do Nove godine da se ustali ... ;)
Ma dajmo mu odmah priliku kod tebe da poraste u ocima. Evo sad tekma sa Argentinom pa bujrum samo njega gledaj, ustajemo obojica u pola 3 i bacamo ovdje uzivo statistiku, vazi? :D
Koliko je pamtno stavit lika koji samo za repku igra u tekmi protiv jedne Argentine, on da nije repke ne bi imao nista od minuta na terenu.
Prvo treba da se dokaze u klubu a onda ide u repku, ne obratno.

Mislim da ce dobit sansu u drugom poluvremenu, kada budemo cuvali vodjstvo. ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 01:13

ti robijas si ogranicen ko balkon.Besic je sam uspio da skupi nekolko nastupa za rep.Nemam ja nista protiv zahe,sto jes jes da je nekad zajebo kriminalno nije,ali brate on igra ko sto bi i ja igro da imam kondicije.Tu je na terenu i neprmjetan je mislim primjetane prekine koju kaciju i to je to.Bio bi dobar da je sad 2002 godina,ali mi smo sad ozbiljna ekipa u kojoj svaki igrac mora da ima tehnicko znanje sa loptom pa kolko toliko,zaha ga ocigledno nema niti ce ga kad imat.Haj vako da te pitam idel da jedna ekipa koja mejd 15 u sivjetu ima u svom sastavu igraca koji jesporedni (a i to je upitno) igrac u klubu koji u drugoj njemackoj ligi ne moze da opstanak izbori? a poed njega imamo igraca koji je mlad perspekitvan koji ce sigurno napraviti dobru karijeru (besic),imamo igraca koji takodjer puno obeceva i koji bi mogao da postane stub ove rep u narednim godinama(zoltoic),i pored njih da idalje igra ovaj iz druge lige? Htio ti priznat ili ne,ovo je njegov maksimium njegov iduci transfer bice u SPARTAK i NJIZNINOVONACGRADA koji igra u 2 bjelruskoj zoni...Ja bi sve dao da je on xabi alonso ,ali jednoatavno momak ne zna i to je to,ne trebamo se zavaravat.TI I SVI IZ ZENICE KAO GLAVNI ARGUMENT KORISTE TO STO NIKAD NIJE POGRIJESIO NA TEKMI pa dobr oto moze dosta igraca,al haj daj da uradi nesto prema naprijed daj kad je stani pani da on malo pogura,previse je rizicno na takmicenju kakvo je SP imati u sastavu da ne kazem prvih 11 igraca tako ograniceh mogucnosti
=\_1921_/=

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2013, 04:42

Mali Zahirovic fin decko i sve to. Kada je najbolji bio nekako je u onoj konkurenciji mozda i ima mjesta. Tehnicek nedostatke je nadoknadjivao super fizickom spremom i ono sto je radio radio je ok donekle. Sada jaca konkurencija a on totalno propao. One minute koje je dobio u zadnjoj tekmi vidi se da je totalno izgubio i ritam i trk i tajmin. Panicno nabijao loptu. Nije val vise ovaka kakav je sada ni za klupe maltene . Al imam osjecaj da ga SUsic forsira i da mu se nepozivanjem Besica cuva jos uvjek mjesto u ekipi. Bojim se da ce i on putovati u Brazil ma kakav da bio …. :oops: .. neprofesionalno i od njega i od Susica
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

loko
Kontakt:

Post Postao/la loko » 12 nov 2013, 04:43

Sanjin Prcic i Damir Vrancic postaju standardni u svojim ekipama. Obojica igraju istu poziciju koju igra i Adnan. Susic ne treba pozivati Adnana vise, pogotovu sto mu je manager Darko Smoljan (citaj Sead Susic)...Hipokrizija je pozivati momka koji sjedi na klupi u 2. Bundes Ligi a Sanjin i Damir igraju u prvoligaskim klubovima i to u zadnje vrijeme obojica po 90 minuta...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 nov 2013, 04:50

kimbo je napisao/la:Mali Zahirovic fin decko i sve to. Kada je najbolji bio nekako je u onoj konkurenciji mozda i ima mjesta. Tehnicek nedostatke je nadoknadjivao super fizickom spremom i ono sto je radio radio je ok donekle. Sada jaca konkurencija a on totalno propao. One minute koje je dobio u zadnjoj tekmi vidi se da je totalno izgubio i ritam i trk i tajmin. Panicno nabijao loptu. Nije val vise ovaka kakav je sada ni za klupe maltene . Al imam osjecaj da ga SUsic forsira i da mu se nepozivanjem Besica cuva jos uvjek mjesto u ekipi. Bojim se da ce i on putovati u Brazil ma kakav da bio …. :oops: .. neprofesionalno i od njega i od Susica
Zaha je bio odlican kad je dosao u A repku, tad kad je jos Nalncik bio u prvoj ligi. Ja sam mislio da ce se sad vratiti u formu kad je presao u Bochum. Na zalost nije, tako da treba traziti drugo rijesenje.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 nov 2013, 08:10

@invincible1921
Ako cemo o ogranicenosti onda tvoj post govori sam za sebe. Zahirovic je primjetan koliko je i Rahimic, ima slabiju tehniku nego Rahimic, pregled igre isti ko Rahimic. Njegovo nije da ide naprijed, nego prekida akcije sto i radi. Ja iz Zenice ne branim igrace iz Zenice i Čelika nego one koje se podcjenjuje a smatram da su dobri. To si mogao zakljucit ako si gledao moje postove o Vrsajevicu gdje govorim da on nema mjesta u reprezentaciji.

@loko
Sanjin Prcic? On ce u reprezentaciju za jedno dvije godine ako i tad. On veze nema sa defanzivnim veznim i ti ga tu spominjes u kontekstu Zahirovica? Damir Vrancic je vec zadnji vezni i on se moze boriti za tu poziciju i ako bude nastavio igrat Susic ce ga opet zvat. Glavni kandidat za poziciju zadnjeg veznog je Kolasinac i Salihovic, zavisno koji ce koju poziciju igrat.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 nov 2013, 08:15

Zahirovića sam uvijek branio ali ako ne može izboriti mjesto u prvih jedanaest u Bochumu onda se tu nema šta braniti. Odlično je počeo, ulazio je i dvaput i oba puta su pobijedili i to nakon njegovo ulaska. Igrao je i jednu utakmicu na desnom beku.

Poslije tih utakmica, dobio je priliku od prve minute gdje je u jednoj zamijenjen nakon prvog poluvremena, a u drugoj u 66 minuti, oba meča su izgubila. U posljednje četiri utakmice je samo jednom ušao i to u utakmici gdje su odigrali 0:0.

Očekivao sam mnogo više od igrača koji ima 23 godine i koji je sakupio 20 nastupa za reprezentaciju koja će igrati na Svjetskom prvenstvu (dominantno se plasirali).

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 12 nov 2013, 08:29

Zahirovic ima 20 nastupa za repku i ruku na srce kad god je igrao opravdao je minutazu, on je safetov covjek za sve i odlicno uvijek odgovori zadatku. Trenutno i realno ne moze igrati u prvih 11, ali takav nam igra treba na klupi i on sigurnop ide za Brazil, Besic ne moze preskakati reprez selekcije i glumiti igraca
Limvo Likce

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 nov 2013, 09:01

bagra je napisao/la:Zahirovic ima 20 nastupa za repku i ruku na srce kad god je igrao opravdao je minutazu, on je safetov covjek za sve i odlicno uvijek odgovori zadatku. Trenutno i realno ne moze igrati u prvih 11, ali takav nam igra treba na klupi i on sigurnop ide za Brazil, Besic ne moze preskakati reprez selekcije i glumiti igraca
A Zahirovic je inace bio klasa pa je preskocio mladu :roll: :roll: :roll: :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 12 nov 2013, 09:27

gringobih je napisao/la:
bagra je napisao/la:Zahirovic ima 20 nastupa za repku i ruku na srce kad god je igrao opravdao je minutazu, on je safetov covjek za sve i odlicno uvijek odgovori zadatku. Trenutno i realno ne moze igrati u prvih 11, ali takav nam igra treba na klupi i on sigurnop ide za Brazil, Besic ne moze preskakati reprez selekcije i glumiti igraca
A Zahirovic je inace bio klasa pa je preskocio mladu :roll: :roll: :roll: :roll:
Zahirovic je igrao za mladu reprezentaciju kad je bio standardni a reprezentativac, sjecas li se proslih kvalifikacija medonja
Limvo Likce

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.