Mada ni bod ne bi bio los,ali mi smo Bayern i idemo na pobjedu u svakoj utakmici.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Protiv onakvih domuzara, koji su bez kompletne zadnje linije, mislim da to moramo iskoristiti i nabit ih po pi.cki.
Mada ni bod ne bi bio los,ali mi smo Bayern i idemo na pobjedu u svakoj utakmici.
Naguziti domu*are sa sto vise razlike.
Biti ce cupavo, falit ce Bastian na sredini.
Sama njegova prisutnost u igri donosi stabilnost.
Biti ce to pokretni zuti zid na njihov polovici.
Biti ce opet hebeno. Znate kontre njihove firaunske.
Ovakva Pepova masinerija se ne moze ni porediti sa onom ekipom koju je preuzeo na ljeto.
Ovakva Pepova masinerija se ne moze ni porediti sa onom ekipom koju je preuzeo na ljeto.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
radi cega ce biti hebeno tu su martinez i lahm,rafa na beku ,tiago nema sanse da starta pa i da uopste dobije mozda priliku u ovoj tekmi ,svajni ce sigurno faliti ali ne toliko ,imamo najboljeg zadnjeg DF.destruktivca na svjetu javia ,lahm vise nego sto se ocekivalo aklimatizovao na novu poz.zadnjeg veznog ,istina ne kao na njegovoj maticnoj pozicji,ali opet dovoljno da zasutavi protivnicke i pokrene mnoge nase akcije.BadrHari je napisao/la:Naguziti domu*are sa sto vise razlike.
Moje misljenje je da se ovako desetkovan BVb mora uzeti pod savku cjenu ,mada bih licno volio da su full ,jer 3 boda bi biola sladja , jer po meni ovi bodovi nas dovode na 50% od odbrane titule ,jednostavno bayern sem BVb nema dostojnog protivnika u BL.U ovome slucaju mozemo +7 , malo vise razmisljati o LP na proljece i odlucujuce tekme u tome takmicenju.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sve to stoji druze @Pep ali znas da je Klopp poremecen i koliko se nalozi protiv nas, to nije normalno.
Njemu je i najneznacajnija pobjeda protiv nas vrhunac zivota.
Motivator veliki koji nalozi momke do daske protiv nas, pa zutalji lete po terenu.
Protiv svake ekipe koja se organizovano brani i pokriva teren je hebeno.
Bio to Brauncschweig, a kamoli BvB koji vreba svaku gresku.
Njemu je i najneznacajnija pobjeda protiv nas vrhunac zivota.
Motivator veliki koji nalozi momke do daske protiv nas, pa zutalji lete po terenu.
Protiv svake ekipe koja se organizovano brani i pokriva teren je hebeno.
Bio to Brauncschweig, a kamoli BvB koji vreba svaku gresku.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... lea/118412
Pa mene bi bilo stid napisati ovakav clanak i uz to jos pogrijesiti broj godina igraca.
Pa mene bi bilo stid napisati ovakav clanak i uz to jos pogrijesiti broj godina igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije ovo ss.ba napisao. Izvorna vijest je u Engleskim medijima.Saurman je napisao/la:Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.
Mou je htio Lahma jos dok je bio trener Madrida, pa se Lahm oglasio "ako Mourinho zeli raditi samnom morati ce doci u Bayern"
Bilall je napisao/la:Nije ovo ss.ba napisao. Izvorna vijest je u Engleskim medijima.Saurman je napisao/la:Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.Koliko ima istine ne znam.
Mou je htio Lahma jos dok je bio trener Madrida, pa se Lahm oglasio "ako Mourinho zeli raditi samnom morati ce doci u Bayern"
Vidim piše da je informaciju plasirao Infoticker.ch portal nikad čuo.
Inače ovi sa ss.ba su se potrudili da Lahma postaraju, ni kriv ni dužan čoek već zagazio u 33.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno ne treba ni spominjati da od odlaska kapitena nema nista
To je zadnji igrac koji bi ikada napustio Bayern.
Neka prevodioc trazi beka na drugom mjestu,dosao je na pogresnu adresu
To je zadnji igrac koji bi ikada napustio Bayern.
Neka prevodioc trazi beka na drugom mjestu,dosao je na pogresnu adresu
Jesu ovo bombe za Tiaga Silvu da bi mogao kod nas preci, legao bi nam ko budali samar 
Volim te Zeljo!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Stvarno je lakrdija za Lahmove godine, a još veća da bi mog'o napustit Minhen. Pa prije će L.Armstrong ponovo na tour de France nego da naš kapiten napusti Bayu, stvarno cirkus od novinarstva.
Što se tiče T.Silve ja nikako nisam za to. Nije on više ni mlad, a stalno je povrijeđen te bi košt'o bi hrpu novaca. Stv se ne sjećam kad je čovjek pošteno zared'o par utakmica.
Što se tiče T.Silve ja nikako nisam za to. Nije on više ni mlad, a stalno je povrijeđen te bi košt'o bi hrpu novaca. Stv se ne sjećam kad je čovjek pošteno zared'o par utakmica.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemojte mi Skoru dirati, dobar je to momak.
Inace, pazi ludila.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, pazi ludila.
" onclick="window.open(this.href);return false;

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto, ipak su se obistinile sumnje i Ribery nece igrati u subotu. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a ja već računam na pobjedu s obzirom da je Dortmund desetkovan u odbrani ali ne kontam šta ja sa Ribijem...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda nisi gledao utakmicu sa Ukrajinom, ali da jesi vidio bi da su ga udarali kad god su stigli. Nije stvarno nikakvo cudo sto ne igra ovaj mec. Dobro je pa ce sve ostati na nekoj blazoj povredi.bajern100 je napisao/la:a ja već računam na pobjedu s obzirom da je Dortmund desetkovan u odbrani ali ne kontam šta ja sa Ribijem...
- Bayern@heart
- Kontakt:
sranjeOmerbavarac je napisao/la:Eto, ipak su se obistinile sumnje i Ribery nece igrati u subotu.
znači vezni red Lahm-Martinez-Kroos-Gotze-Robben
Problem što nemamo pravih zamjena ovim igračima Thiago fali utakmica, Weiser i Hojbjerg jedine prave zamjene.
Ali nema veze očekujem pobjedu i sa ovakim sastavom.
- anelbavarac
- Kontakt:
Katastrofa u pm
Ovde nastaje problem,jer nemamo ni Shaqiria,on bi mogao biti dobra zamjena.
Ostaje na Pepu da smisli rijesenje.
Ovde nastaje problem,jer nemamo ni Shaqiria,on bi mogao biti dobra zamjena.
Ostaje na Pepu da smisli rijesenje.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Strasni mecevi do kraja ove godine nas cekaju nema sta:)
Sto se tice Riberya naseg, bas kao sto kazete sva sreca nije veca povreda, Ukrajinci su na tom polju dobro odradili posao, a Riberya jedino tako mozes zaustavit da ga dobro izubijas.
Idemo ipak do pobjede, Robben ce biti svjez spreman, bitno je da odbrana nam bude na mjestu, ipak je veci gubitak kod Dortmunda sa odbranom, vec nama sto Ribery ne igra. Normalno da mnogo toga zavisi od najboljeg igraca danasnjice uz Ronalda, i Messija ali sta je tu je.
Samo mi se ne bi svidjela taktika Pep-a da stavi Contenta po boku a Alabu gurne naprijed..
Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane
Sto se tice Riberya naseg, bas kao sto kazete sva sreca nije veca povreda, Ukrajinci su na tom polju dobro odradili posao, a Riberya jedino tako mozes zaustavit da ga dobro izubijas.
Idemo ipak do pobjede, Robben ce biti svjez spreman, bitno je da odbrana nam bude na mjestu, ipak je veci gubitak kod Dortmunda sa odbranom, vec nama sto Ribery ne igra. Normalno da mnogo toga zavisi od najboljeg igraca danasnjice uz Ronalda, i Messija ali sta je tu je.
Samo mi se ne bi svidjela taktika Pep-a da stavi Contenta po boku a Alabu gurne naprijed..
Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane
FC Bayern !!!!!
ja gledam svaku utakmicu gdje igra Riberi i znam da ga strahovito tuku njegove noge su nemogu ni da zamislim kakve ja bih njega uvijek štedio i radio trening odvojeno i samo ga spremao za utakmicu,što se tiče Kontenta Pep ako ga stavi za ovakvu utaknicu stvarno nemam riječi iako su žutalji puno puno oslavljeni taj Šmelzer,Neven i Mats su mislim prevelik nedostatak ali što neko reče Klop ih tako napuca na Bajern i samo mu je to čini mi se važno nas dobiti kao da je je uvijek finale vidjećemo ipak očekujem PEP da odigra svoju rolu jel s pobjedom mislim da nas više nemogu stići a to moramo isloristiti,meni je ova tekma važnije od LP gdje ćemo ipak polako ulaziti u optimalnu formu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.