Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Najava kola pred nama:
http://novovrijeme.ba/najava-serie-a-pj ... ma-izbora/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://novovrijeme.ba/najava-serie-a-pj ... ma-izbora/" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:I on se bespotrebno gura u trenerske vode. Ne znam sta je vlasnicima klubova pa njega uposljavaju. Veliki je amater.
JTS je napisao/la:ma pusti, vodio Bolognu, Cataniju i Violu, a nigdje se nije 'proslavio' .. a tek sa repkom Srbijejoš kad sam čitao da bi mogao postati trener Lazija
Doriu će ostaviti u ligi ove sezone i onda naredne kad krenu loši rezultati, dobit' će otkaz, klasika
CarloSSL je napisao/la:Kao igrač, i kao trener - totalni kontrast. Mihi svaka čast na fantastičnim partijama koje je pružao u Calciu, ali realno gledajući kao trener je baš amater, kao što kaže @Avvocato.
Novi trener Sampe, veliki patriota i Srbin.
[youtube][/youtube]
Pitacu vas sve ovde, kad krv, znoj i suze krenu da daju rezultate, a Miha nazdravlja uz pivo na sve to tradicionalno Kennedyjevski: Io sono sampdoriano...
Sa GdS:
dalla tigre arkan a jfk..il passo e' breve per sinisa...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ti ili si Dino ili ga znaš i dobar ti je jaran.L'Avvocato je napisao/la:Najava kola pred nama:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kakav derbi ! Iturbe odlican igrac.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Chievo imao zrelije šanse, 2 iskoristio, jedna priznata. Po meni, zasluženo
Ja te volim, volim Željo..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prejaka utakmica u Veroni. Na tribinama Butei izdominirali! Propisno. Kakvo navijanje čovječe :ave:
Ali zato na terenu Chievo imao mnogo bolje prilike i oprezniji im se pristup na kraju isplatio. Verona po običaju igrala na sve ili ništa. Nekad im se isplati, nekad ne. Sad imaju 5 poraza, 2 u zadnje dvije utakmice. Manja kriza.
Chievo uzeo izuzetno bitna 3 boda. Corini će ih opet odvesti do opstanka 100%.
Ali zato na terenu Chievo imao mnogo bolje prilike i oprezniji im se pristup na kraju isplatio. Verona po običaju igrala na sve ili ništa. Nekad im se isplati, nekad ne. Sad imaju 5 poraza, 2 u zadnje dvije utakmice. Manja kriza.
Chievo uzeo izuzetno bitna 3 boda. Corini će ih opet odvesti do opstanka 100%.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Večeras je cifra u zimskom prelaznom roku narasla sa 50 na 100 miliona. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- OmarSivori
- Kontakt:
Svaka čast Đenovi, kako su se hrabro borili, valja onoliko vrijeme krpit odbranu sa igracem manje.
Ni to im neće biti dovoljno za naslov.IlCapitano je napisao/la:Večeras je cifra u zimskom prelaznom roku narasla sa 50 na 100 miliona.
Bravo za Parmu i Genou.
Hoce li Allegri dobiti vise otkaz, ovo vise prevazilazi svaku tragikomediju...
Grande Milan
- Trequartista
- Kontakt:
Napoliju slijedi veliki čučanj, još im se Hamsik povrijedio, valjda šta urade protiv Borussije, posljednje dvije tekme mrtva katastrofa.
Milan očekivano protiv Genoe, vrijedan bod u borbi za opstanak, valjda Allegri konačno dobije nogu inače bi po treći put u historiji mogli ispasti u drugu ligu.
Milan očekivano protiv Genoe, vrijedan bod u borbi za opstanak, valjda Allegri konačno dobije nogu inače bi po treći put u historiji mogli ispasti u drugu ligu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
očekivao sam pobjedu Chieva, na kraju se to i ostvarilo
Milan, pa ja stvarnoi umirem od smijeha kako ljudi ne znaju zabit' gol
kakav panj je Matri, bolje da su tih 10 milki donirali negdje, barem se ne bi nervirali
nevjerovatno koliko Balotelli psihički pukne kad profula penal, a jest' ga i izveo, nema govora
ipak, znam kako je navijačima Milana kad ih sjebu ovi cigani iz Genoe, to nema igre, nema ništa, a osvaja bodove .. penali, ovo ono
kako ih samo prezirem, napit' ću se od sreće kad ispadnu iz Serie A
Gilardino pezzo di merda
Napoli, sa ovakvim pristupom nisu ni mogli pobjediti ..
Milan, pa ja stvarnoi umirem od smijeha kako ljudi ne znaju zabit' gol
Gilardino pezzo di merda
Napoli, sa ovakvim pristupom nisu ni mogli pobjediti ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima jedan lik, ne znam tacno koji, sto je dizao Napolitance u nebesa... Kaze lik imaju najbolji bekovski tandem u Evropi, te da su doveli trenutno najboljeg napadaca, plus naravno krilusinu Callejona.. Nek se javi, da se dogovorimo oko drva... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zašto nitko ne voli Genou,meni su oduvijek baš simpatičniJTS je napisao/la:ipak, znam kako je navijačima Milana kad ih sjebu ovi cigani iz Genoe, to nema igre, nema ništa, a osvaja bodove .. penali, ovo onokako ih samo prezirem, napit' ću se od sreće kad ispadnu iz Serie A
- francobaresi
- Kontakt:
Igrači Genoe odlično odigrali, da ne bi one pomalo glupe i naivne reakcije njihovog igrača u odbrani, možda su mogli i više od ovog boda. Milan u ekipi ima De Jonga i Kaku, svi ostali ili ne znaju ili su toliko psihički utučeni i igraju u nekakvom grču da je to za ne povjerovati.
Što se tiče Allegrija samo ću reći, da se u Milanu sve može promijeniti osim njega.
Što se tiče Allegrija samo ću reći, da se u Milanu sve može promijeniti osim njega.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.