Evo ga drugi najbolje ocjenjeni večeras poslije NasrijaSabinho je napisao/la:Kako mozes to reci, pa to je gol kola Lige prvakaFaraonTM je napisao/la:Bez gola dno dna, sa golom veoma loš.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Evo ga drugi najbolje ocjenjeni večeras poslije NasrijaSabinho je napisao/la:Kako mozes to reci, pa to je gol kola Lige prvakaFaraonTM je napisao/la:Bez gola dno dna, sa golom veoma loš.
Počele su i rime da padajurope11 je napisao/la:Ako se ko pitao zasto grije klupu, dobio je odgovor. Nadam se da ce mu gol bar malo uticati na ionako izgubljeno samopouzdanje, ali to ne mjenja cinjenicu da je lose odigrao.
I samo cekam ko ce ponovo pokrenuti teorije o latino klanu.![]()
Ne ide ga, mislima negdje daleko, nije to vise stari Dzeko. Kad bi se bar mogao realizovati kakav transfer u januaru, ubjedjen sam da bi povratio formu, ali bojim se da je to zasad nemoguca misija. Nisu ni oni ludi da ga puste.
To je prije svega balavurdija i seljacici koji ne znaju gdje im je ona stvar i upravo zbog njih se nekim englezima gadi Dzeko, jer to nagrne ko stoka cim se spomene Dzeko i naravno ljudima pukne filmsoxx je napisao/la:Joj ovih nasih budala. City objavio nesto na FB. Svaki drugi komentar vezan za dzeku.
Ah, sta da ti kazem.FaraonTM je napisao/la:
Počele su i rime da padaju
To je jedina istina.soxx je napisao/la:"We don't hate Dzeko, we hate Dzekos fanboys"
Jeste, samo sto Brazilci nisu sljam i stoka, kao nas narod, znaju cijeniti svoje, za razliku od bosanskih pacenika.szlaja je napisao/la:Postovanje sam trazio. I Ronaldinha postuje cijeli svijet pa i njegovi brazilci.pisac je napisao/la:Hoces da ti nabrojim sta je recimo Ronaldino uradio do 2008. pa je vec 2009. bio **** obicna?szlaja je napisao/la:prvi strijelac bundeslige
drugi strijelac bundeslige
sampion bundeslige
prvi strijelac kvalifikacija
drugi strijelac kvalifikacija
plasman na SP
osvajac FA kupa
sampion Engleske
najbolji stranac Ceske lige...
Molim vas malo postovanja
Ne vjerujem da je to onaj Edin koji je harao Evropom, vidi se da je indisponiranCartman je napisao/la:Lijep gol. Ali vidim po komentarima da je opet odigrao dosta slabo.
Znaju vraga.emir79 je napisao/la:Jeste, samo sto Brazilci nisu sljam i stoka, kao nas narod, znaju cijeniti svoje, za razliku od bosanskih pacenika.szlaja je napisao/la:Postovanje sam trazio. I Ronaldinha postuje cijeli svijet pa i njegovi brazilci.pisac je napisao/la:
Hoces da ti nabrojim sta je recimo Ronaldino uradio do 2008. pa je vec 2009. bio **** obicna?
reptile je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaka na mjestu.
Ma to su Brazilci bosanskog porijekla.soxx je napisao/la:Znaju vraga.emir79 je napisao/la:Jeste, samo sto Brazilci nisu sljam i stoka, kao nas narod, znaju cijeniti svoje, za razliku od bosanskih pacenika.szlaja je napisao/la: Postovanje sam trazio. I Ronaldinha postuje cijeli svijet pa i njegovi brazilci.
Dosta ih mrzi svoj nacionalni tim tacnije igrace jer ne trude se koliko se trude u evropi, tacnije u klubovima.
Ako me dobro pamcenje sluzi jednom su ih docekali il otpratili pa gadjalu autobus sa necime.
Uglavnom, moze Dzeko kod nas zivjet od stare slave al u Cityu bgm nece, kao ni u drugim klubovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.