Ne, ne zezaš se.normalaba je napisao/la:Dokaz da je Arbeloa najbolji igrač u univerzumu![]()
Zezam se al je bio fantastičan
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
koliko se ove kuleske dosade sjate na temu reala poslije svake utakmice, cudo jedno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
groupies 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Badr Hari i Ronaldo izgleda dobri haveri

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Audi delivered the first team their official cars of the season.

I slag na kraju

I slag na kraju

Sretno zmajevi!!
pa sta sam napisao to bgt ,istinu mozdaSveti je napisao/la:Ne zovu tebe džaba felga, fakat kao što neko reče ranije, skoro trideset u guj'ci a ne znaš da stvoriš objektivan stav. Ti se vodiš logikom, da ništa što je vezano za Real ne smije bitni najbolje, taman i da jeste. Nekad pomislim da zlatna kanta, koji je promijenio nick iz već znanog razloga, koristi i tvoj nalog, iskreno.barca_87 je napisao/la:
vise si ti neupucen i sad pricas suprotne stvari od onoga sto si prije pricao kad je messi dobio zlatnu loptu a snajder nije .smijesno je kako se mjenjaju misljenja samo kako vama godi.sad se obrce prica ,messiju su poklonili te godine a ronaldu eto sad nece jer je "najbolji"![]()
pa i messi je za tvoju informaciju 2010.bio bez premca na individualnom nivuo pa kazes da su mu poklonili ,na osnovu cega je to ronaldo zasluzio vise ove godine od messija te 2010. hajd obrazlozi ,osim zato sto je realov.
koliko si puta sam govorio poklonili messiju a kako to nece ove godine pokloniti ronaldu ako dobije a cak i u goroj situaciji nego messi prije 3 godine
nikakvih arguemenata nemas, sta to ima ronaldo ove sto messi nije imao 2010.??
te godine je i messi bio u fenomenalnoj golgeterskoj formi ko i ronaldo ove,
osvojio i primeru te godine ,zlatna kopacka evrope bio,postigo najvise golova u toj godini ,sam vodio ekipu prema novoj tituli i u novoj sezoni gdje je rikno i real sa 5:0 ,messi i barca bili bez premca ,ak se ne sjecas messijeve golgeterske forme 2010. godine onda nemam sta pricat sa tobom.
ove godine ronaldo nema nista naspram riberija sa tri titule. ,i u novoj sezoni tim mu treci na tabeli ,titule ni na vidiku i opet ronaldo zasluzio a messiju tad poklonili iako je imao primeru osvojenu,plus drugu primeru gotovo u dzepu,golove postizao ko na traci a ronaldo ove godine samo postize golove i to je to
vise su imali razloga da glasaju za messiija te godine nego za ronalda ove to je cinjenica a ti mozes pricat sta hoces
Od ronalda ove sezone samo si pogledao utakmice baraža i utakmicu s Barcelonom i to je sve, statistika nije fudbal.
i da, po ko zna koji put pokazuješ koliki si licemjer.
a ti umjesto da normalno odgovoris ti odma "felga" ,bas dobar i ocekivani odgovor
ja te pitam sta je to ronaldo pokazao sto messi nije 2010.
zbog cega odjednom ronaldo zasluzuje a nista nije bolji od messija iz 2010.godine ?
otkud toliko preokretanje misljenja od "poklonili messiju zlatnu loptu, snajder sve osvojio ,trebo je on osvojit * do toga da odjednom nije bitno sto neko osvoji sve moguce titule jer je sad kanditat ronaldo ,sad su partije vazne ,individualni nivo
hajd napisi,
lako je napisat felga i nemas ti pojma
a nezz ko je licemjer 3 godine kmecis o platiniju i messiju sto je nezasluzeno dobio prije 3 godine . a ronaldo po tebi sad u istoj situaciji zasluzuje da dobije tu nagradu. pljujes sebi u lice direkt
moje misljenje je da messi nije zasluzio prije 3 godine nagradu i to sam 1000 puta rekao al ako messi nije te godine zasluzio nema sanse da je ronaldo zasluzio ove,isti q isto sve ,cak i gore po ronalda
ja ne vidim ni jedan segment da je bolji ronaldo ,nista ne ide u njegovu korist
i messi je isto igrao maestralno 2010. ,ama bas nista nije slabije igrao od ronalda plus sve ono nabrojano da ne ponavljam ,mozda imas kratko pamcenje pa se ne sjecas sta cu ti ja il nisi gledao barcu te godine a nesto pametujes onda,nezz ko se ovdje izvaljuje.
i mani mi tu price ko da si pokupio sve pameti svijeta ,neko bi reko fudbalski strucnjak nema sta,pratim vise od tebe primeru ,sve moguce timove pa i real madrid i eto bas nisam gledo ronalda ove godine pa de me ti uputi u njegove partije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
nije licemjer neko ako je dobio messi nagradu kada nije trebao zasto ne bi i ronaldo, hoce opet pogrijesiti i mjenjati kriterij kada ronaldo treba dobiti nagradu, to je kao fer sada ili sta? sta pises ti covjece boziji, de malo razmisli prije neko kliknes na ovo "posalji", nije fazon da ispises sto vise nebuloza svaki put, malo promjeni taj koncept komentara
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa ako Riberi dobije , pise sa po nagradi iz dvije i desete
ako Ronaldo dobije , pisa se po nagradi iz dvije i dvanaeste
uglavnom se dosta , pa pisa.
ako Ronaldo dobije , pisa se po nagradi iz dvije i dvanaeste
uglavnom se dosta , pa pisa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sad ocekujme BVB ili Man City u u CL,a moze i Leverkusen.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Prvu je zasluzio vise nego ovu. Pored toga sto je na individualnom nivou bio najbolji, u vitrini je imao trofeje Lige prvaka , Premiershipa ...Johny je napisao/la:Ronaldu ce ovo biti 2 nagrada a prva zasluzena.
http://firstrownow.eu/watch/224077/2/wa ... adrid.html" onclick="window.open(this.href);return false; link za kosarku ,ako neko hoce da gleda 
Pa moramo i njemu moguci broj 2 prepoloviti kao sto se Messiju polovi broj 4 na 2.Tako ti idegeoxx je napisao/la:Prvu je zasluzio vise nego ovu. Pored toga sto je na individualnom nivou bio najbolji, u vitrini je imao trofeje Lige prvaka , Premiershipa ...Johny je napisao/la:Ronaldu ce ovo biti 2 nagrada a prva zasluzena.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Consigliere
- Kontakt:
Arbeloa ima bolji ukus za oblacenje... Cisti fotosop 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ronaldo ne igra sutra.
Sve je ok, kriterij treba da ostane isti naravno.LenBias je napisao/la:ako je dobio messi nagradu kada nije trebao zasto ne bi i ronaldo, hoce opet pogrijesiti i mjenjati kriterij kada ronaldo treba dobiti nagradu, to je kao fer sada ili sta?
Al' ćemo onda i ovu Ronaldovu (ako je klepne) okarakterisat' kao nezasluženu (kao i tu famoznu Messijevu), jel' tako?
- RickBlaine
- Kontakt:
Upravo tako, nisam sumnjao u tvoje logicke sposobnosti. Samo sto u tom slucaju moramo i Midzetovu prethodnu okarakterisat kao nezasluzenu. Zasto? Nabrojao sam vec hiljadu puta, ili kopaj po starim postovima ili sam nadji odgovor.
A Ronaldo je ovu nagradu vec osvojio. Netko od ovih lobotomaca iz FIFA-e je odao rezultate glasovanja. Stoga je kvota na njega u zadnjih par dana rapidno pala.
A Ronaldo je ovu nagradu vec osvojio. Netko od ovih lobotomaca iz FIFA-e je odao rezultate glasovanja. Stoga je kvota na njega u zadnjih par dana rapidno pala.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Što se mene tiče, Messijeva svaka je regularna da regularnija biti ne može, kao i ova Ronaldova (ukoliko je uzme).
Samo čitam vaše postove i čudim se kako se tako šaltate sa jednog na drugo, po vama je Messijeva zlatna lopta (sezona u kojoj nije osvojio neki "važan" trofej) neregularna, međutim ovogodišnja Ronaldova (koji također nije ništa osvojio) je totalno regularna, zaslužena, kakva li već...mislim ono, gledajući vašu "logiku", kako?
Samo čitam vaše postove i čudim se kako se tako šaltate sa jednog na drugo, po vama je Messijeva zlatna lopta (sezona u kojoj nije osvojio neki "važan" trofej) neregularna, međutim ovogodišnja Ronaldova (koji također nije ništa osvojio) je totalno regularna, zaslužena, kakva li već...mislim ono, gledajući vašu "logiku", kako?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.