Ma stipu padobranca.Carlo je napisao/la:Zbog cega bi je napustio? Prosli put je bila u pitanju povreda koljena, a nakon te utakmice nije igrao par tekmi. Sa ispade Melo napustio dvoranu jer se prepo i nije mogao igrati zbog pritiska.JHam je napisao/la:Sta ocekujete veceras?? Ja ocekujem da Melo opet nakon poluvremena napusti dvoranu ko i prosli put...
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ma nije @JHam loš momak, ali voli provocirati 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Drago mi je jbg sto imamo vas pick, vi Meloa a vi losiji od nas, samo zato sto su svi prognozirali da cemo mi propasti ko CLE , ali, nova zvijezda se radja u vidu LawsonaCarlo je napisao/la:Ma nije @JHam loš momak, ali voli provocirati
Ako ćeš suditi po početku sezone onda smo lošiji, a prošle godine si govorio da će Denver dalje od Knicksa u playoffu pa šta bi?JHam je napisao/la:Drago mi je jbg sto imamo vas pick, vi Meloa a vi losiji od nas, samo zato sto su svi prognozirali da cemo mi propasti ko CLE , ali, nova zvijezda se radja u vidu LawsonaCarlo je napisao/la:Ma nije @JHam loš momak, ali voli provocirati
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgubi opkladu samnom!Carlo je napisao/la:Ako ćeš suditi po početku sezone onda smo lošiji, a prošle godine si govorio da će Denver dalje od Knicksa u playoffu pa šta bi?JHam je napisao/la:Drago mi je jbg sto imamo vas pick, vi Meloa a vi losiji od nas, samo zato sto su svi prognozirali da cemo mi propasti ko CLE , ali, nova zvijezda se radja u vidu LawsonaCarlo je napisao/la:Ma nije @JHam loš momak, ali voli provocirati
A dobro jbg, istok je istok, tu sam ispao glup sto sam se kladio

Vakat je da Toure dobije priliku i fakat je da preokrenemo sezonu nekom pobjedom.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Po zakonu vjerovatnoće Knicksi imaju sve veće šanse za pobjeduCarlo je napisao/la:Vakat je da Toure dobije priliku i fakat je da preokrenemo sezonu nekom pobjedom.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Nisu nama skokovi problem koliko timska odbrana i loša ofanziva.SheldonCooper je napisao/la:Po zakonu vjerovatnoće Knicksi imaju sve veće šanse za pobjeduCarlo je napisao/la:Vakat je da Toure dobije priliku i fakat je da preokrenemo sezonu nekom pobjedom.Gledam Mirzu i fakat bi dobro došao ekipi Knicksa pod košem, jbt prvi skakač poluvremena
- SheldonCooper
- Kontakt:
Bargnani odigrao odličnu dionicu, moglo se ovo poluvrijeme i bolje završiti ali.... ni ovako nije loše za sada kako je loše krenulo i izgledalo u jednom trenutku. Kad bi koja trica još ušla bilo bi nade u drugom poluvremenu
I'm not insane, my mother had me tested!
Odlican Bargnani, nema sta.
Felton pokazuje koliko je ogranicen igrac, katastrofa.
Felton pokazuje koliko je ogranicen igrac, katastrofa.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ma loše igramo u napadu. Umjesto da svaki put idemo pod koš, mi šutamo neke lude šuteve. Ne razumijem zašto je Udrih igrao, a Pablo nije, ali hajde... Opet kažem preloša ofanziva, a Denver vala nije neki defanzivni tim posebno s Hicksonom i Fariedom.
na pocetku sezone, dok se jos niste ovoliko raspali, sam rekao da tesko ove sezone mozete biti ekipa za doigravanje i docekali ste tu izjavu na noz odmah, hrpa pogresnih igraca na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme i trener koji ocito nema cojones (mozda ni znanje) da ih dovede u red 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Igrači su ok, samo se treba to posložiti. Imamo bolju ekipu nego prošle godine ponavljam već deset puta.
Melo fuli šut za izjednačenje, BIO JE FAULIRAN, ali šta je, tu je. Šta da kažem, biće bolje.
Treba pohvaliti Bargnanija koji je bio odličan. Također, Shump nije loše odigrao.
Šta reći za JR Smitha nego šta je čovjek izgubljen u vremenu i prostoru. Ja ne znam šta je s tim frajer, zar možeš biti ovako otkačen, Woodson je još gori. Znači frajer izvlači Hardawaya sredinom zadnje četvrtine (koji je u tom trenutku pogodio par šuteva) i opet ubacuje Smitha.
U nedjelju navečer (pon. ujutru) igramo protiv Pelicansa, uništiće nas Holiday.
Melo fuli šut za izjednačenje, BIO JE FAULIRAN, ali šta je, tu je. Šta da kažem, biće bolje.
Treba pohvaliti Bargnanija koji je bio odličan. Također, Shump nije loše odigrao.
Šta reći za JR Smitha nego šta je čovjek izgubljen u vremenu i prostoru. Ja ne znam šta je s tim frajer, zar možeš biti ovako otkačen, Woodson je još gori. Znači frajer izvlači Hardawaya sredinom zadnje četvrtine (koji je u tom trenutku pogodio par šuteva) i opet ubacuje Smitha.
Evo i Breen se pita.Jared Dubin @JADubin5 7h
"How long do you let him keep playing if he's not defending well and he's not hitting shots?" - Breen, echoing all Knicks fans, re: JR.
U nedjelju navečer (pon. ujutru) igramo protiv Pelicansa, uništiće nas Holiday.
@Carlo ima li neki snimak na kojem se vidi taj faul Feltona, posto po ovom s nba.com se vidi samo dobra odbrana, ne bih bas rekao da je faul, al mozda reko ima neka snimka s boljim uglom gdje se vidi...
Koji faul Feltona?JHam je napisao/la:@Carlo ima li neki snimak na kojem se vidi taj faul Feltona, posto po ovom s nba.com se vidi samo dobra odbrana, ne bih bas rekao da je faul, al mozda reko ima neka snimka s boljim uglom gdje se vidi...
Moja greska, Foye-aCarlo je napisao/la:Koji faul Feltona?JHam je napisao/la:@Carlo ima li neki snimak na kojem se vidi taj faul Feltona, posto po ovom s nba.com se vidi samo dobra odbrana, ne bih bas rekao da je faul, al mozda reko ima neka snimka s boljim uglom gdje se vidi...
Ne mogu nigdje naći, potražiću kasnije. Uglavnom, iz baseline ugla se vidjelo da je napravio čist faul, tačno ga je dočekao na ručni zglob.JHam je napisao/la:Moja greska, Foye-aCarlo je napisao/la:Koji faul Feltona?JHam je napisao/la:@Carlo ima li neki snimak na kojem se vidi taj faul Feltona, posto po ovom s nba.com se vidi samo dobra odbrana, ne bih bas rekao da je faul, al mozda reko ima neka snimka s boljim uglom gdje se vidi...![]()
Kasno je sad za ikakvo žaljenje, bila je loša ofanziva. Obzirom da je Denver ne igra kvalitetnu odbranu meni nije jasno kako smo uspjeli dati samo 95 poena i imati mizernih 15 asistencija. Puno se igra 1vs1 košarke, zato i gubimo svaku utakmicu.
Dosta smo "osakaceni" neigranjem McGee-a i Gallinarija sto se odbrane tice, Gallo-a je cak Durant pohvalio da je jedan od boljih odbrambenih sto se njega tice, a i Shaw je zabranio preuzimanja pa se napravi propust tu i tamo, jos kad nemas McGeea da to doceka pod kosem, odma je losije. Isto je ko kod vas s Chandlerom...
[youtube][/youtube]
Woodsone, haj ti lagano... PA ČOVJEČE D'ANTONI JE DAO OTKAZ NAKON 7 PORAZA ZAREDOM!
Woodsone, haj ti lagano... PA ČOVJEČE D'ANTONI JE DAO OTKAZ NAKON 7 PORAZA ZAREDOM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.