Al' dosta spama na ovoj temi za danas
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma hvala tebi na kontinentu
ali ja od toga nemam ništa. Kome se ne sviđa šta pišem nek ne čita i to je to. Kome se sviđa nek čita i kraj priče.
DRUG NEBI TI PUNCA
Svakako, ja time sto sam napisao sam htio reci da se sa tobom da i nesto diskutovati, a sa ovim padobrancima nikako samo gledaju kako ce podyebavati.bagrcavi je napisao/la:Ma hvala tebi na kontinentuali ja od toga nemam ništa. Kome se ne sviđa šta pišem nek ne čita i to je to. Kome se sviđa nek čita i kraj priče.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evo sada sam procitao ovaj dio za jamaka i intervju sa dinom selimovicem,i mogu samo reci po njegovim rijecima mogao bi ugovor i da se ne potpise,tan dosad dao 100000 eura u vidu reklame na dresu za godinu dana i kaze covjek oni su ko sve zavrsili i do sada im se jos niko nejavlja a po statutu do 31.12.2013 ugovor mora biti potpisan ili sve pada u vodu,isto za jamaka (ibrakovic ga zvao) al nista od toga...................toliko od mene.pozzZastone je napisao/la:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
na pitanje novinara: kada ce celnici bordo tima konacno potpisati ugovor sa malezijskim milijarderom V.T. koji je izrazio zelju da kupi vecinu upravljackih prava FKS?
Dino:Ne znam hoce li to biti potpisano. Trebalo bi biti....Mi smo usaglasili sporazum,a sada da li ce i kada ce on biti potpisan ne znam.Do njih tamo je da odluce.Nemam nikakvih zvanicnih informacija. i dodaje da je krajnji rok do kraja godine po svim dokumentima
Dino:Ne znam hoce li to biti potpisano. Trebalo bi biti....Mi smo usaglasili sporazum,a sada da li ce i kada ce on biti potpisan ne znam.Do njih tamo je da odluce.Nemam nikakvih zvanicnih informacija. i dodaje da je krajnji rok do kraja godine po svim dokumentima
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
e moj dino
Tariguz od novina,nece sad Dino reci tog i tog datuma ce se potpisati,normalno je da ovo izjavi.
A sto se tice Jamaka
covjek se ozenio i odmah poceo pricati lazi,cuj zvao ga Ibrakovic,mozda on zove Ibrakovica al ga niko ne yebe ni 2%. 
A sto se tice Jamaka
1946
- Burberry46
- Kontakt:
E cuj Jamak
ali dobro to je avazov sport, uvijek svasta lupaju
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- super
- Kontakt:
buraz jedno je laz kada neko plasira o necemu a da se ne cuje druga strana,dok za intervju ne mozes nista reci,i dino i jamak su na postavljena pitanja odgovarali samo sada dal to para nase usi to je drugi par opanakaHead je napisao/la:Tariguz od novina,nece sad Dino reci tog i tog datuma ce se potpisati,normalno je da ovo izjavi.
A sto se tice Jamakacovjek se ozenio i odmah poceo pricati lazi,cuj zvao ga Ibrakovic,mozda on zove Ibrakovica al ga niko ne yebe ni 2%.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Neka njega kod skretnicara tamo 
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- PehariSuTu
- Kontakt:
Neka ga vala kod "skretničara" jer će sa njima na kraju sezone osvojiti trofej,dok bi sa sarajevom čekao na ljetnje pripreme pa da sa saigračima diže čunjeveHordas Doboj je napisao/la:Neka njega kod skretnicara tamo
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Doslo je do provale.PehariSuTu je napisao/la:Neka ga vala kod "skretničara" jer će sa njima na kraju sezone osvojiti trofej,dok bi sa sarajevom čekao na ljetnje pripreme pa da sa saigračima diže čunjeveHordas Doboj je napisao/la:Neka njega kod skretnicara tamo
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najjaci ste mi vi sto komentarisete ovo uopste.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Al' ni u cunjevima.?PehariSuTu je napisao/la:Neka ga vala kod "skretničara" jer će sa njima na kraju sezone osvojiti trofej,dok bi sa sarajevom čekao na ljetnje pripreme pa da sa saigračima diže čunjeveHordas Doboj je napisao/la:Neka njega kod skretnicara tamo
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
super je napisao/la:na pitanje novinara: kada ce celnici bordo tima konacno potpisati ugovor sa malezijskim milijarderom V.T. koji je izrazio zelju da kupi vecinu upravljackih prava FKS?
Jesi našao novine odakle ćes vaditi informacije. Novine u kojima su pisali razne gluposti od Luce Tonija, pa na dalje. I baš će neko davati izjave u novine koje su u rangu Expresa. A ti isto ko dijete iz obdaništa, smiješno.
Gori ste vi sto padate na ove "seljacke" pokusaje strumfova da bace koste medju nas, pa da se redom pluju svi od Dine do Ibrakovica. Vec ste poceli, a niste svjesni kakav je trud uradjen da se dodje do svega...Pa sutra da sve propadne Dino za to nije kriv kao ni uprava jednostavno lik moze ustati i reci da ne zeli uloziti novac,to ne znaci da treba pljuvati upravu.
Ma da treba vaditi informacije sa ovoga foruma gdje Sabinho svojoj masti daje zapravo da izlevati svoje a misli da se neko drugi pali.
Jedno morate shvatiti tesko je uci u bilo kakve suradnje kad su drzavni zakoni idiotski i limitiraju klubove a tako i investitore. Da postoji zakon o privatizaciji Tan bi preko noci kupio Sarajevo (rijeci Selimovica) novac nije problem, problem je nakaradna drzava koja je dozvolila privatizaciju drzavnih firmi za po stotinjak maraka uz devize jer tu su imali koristi a od privatizacije sportskih kolektiva nemaju.
I nije se za cuditi ako covjek na kraju odustane. Pa nije niko budala da milione investira a zauzvrat da ima reklamu na dresu kluba ili ti klubova kojima je domet evropskog takmicenja Albanija i Crna Gora. Za milione moze cijeli Balkan oblijepiti reklamama. Tako da malo realnosti ne bi skodilo.
Sve dok je ovakvo stanje u drzavi i sa drzavnim zakonima veceg uspjeha nece biti kako na sportskom planu tako i svim drugim investitorskim idejama brzo kraj stigne.
Dino se trudi, ali isto dosta istine nije iznio jer nema potrebe sada. Jednoga dana ce morati ako se to bude trazilo. I jos nesto nemojte se zavaravati da je Ibrakovic sposoban covjek. Pod broj jedan on je bio Zeljovac tako je on pricao i nadao se da ce sjesti na klupu Zelje ali se Amar vrati i tu poce sta je pocelo sa tim likom.
Sretno vam.
Jedno morate shvatiti tesko je uci u bilo kakve suradnje kad su drzavni zakoni idiotski i limitiraju klubove a tako i investitore. Da postoji zakon o privatizaciji Tan bi preko noci kupio Sarajevo (rijeci Selimovica) novac nije problem, problem je nakaradna drzava koja je dozvolila privatizaciju drzavnih firmi za po stotinjak maraka uz devize jer tu su imali koristi a od privatizacije sportskih kolektiva nemaju.
I nije se za cuditi ako covjek na kraju odustane. Pa nije niko budala da milione investira a zauzvrat da ima reklamu na dresu kluba ili ti klubova kojima je domet evropskog takmicenja Albanija i Crna Gora. Za milione moze cijeli Balkan oblijepiti reklamama. Tako da malo realnosti ne bi skodilo.
Sve dok je ovakvo stanje u drzavi i sa drzavnim zakonima veceg uspjeha nece biti kako na sportskom planu tako i svim drugim investitorskim idejama brzo kraj stigne.
Dino se trudi, ali isto dosta istine nije iznio jer nema potrebe sada. Jednoga dana ce morati ako se to bude trazilo. I jos nesto nemojte se zavaravati da je Ibrakovic sposoban covjek. Pod broj jedan on je bio Zeljovac tako je on pricao i nadao se da ce sjesti na klupu Zelje ali se Amar vrati i tu poce sta je pocelo sa tim likom.
Sretno vam.
Hajd ti slusaj Sabinha ipak je on tvoj nivo.Head je napisao/la:Evo i sveznalice.
Eto Misketa krenuo je. Kad bude potpisivao monografiju probajte mu podvaliti ugovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.