VasaKisa je napisao/la:Zizu nemoj kenjat bezveze. Nigdje nisam napisao da je neki extra igrač nego sam samo napisao preneseno i da još nije ništa konkrektno. Ja veze nemam ni ko je ni koliko je igrao ni kakav je igrač tako da si se beze primio ko junac. Čuo sam o njemu iz prve ruke ali pošto nije gotova stvar fino sam u jednoj rečenici sročio koga zanima odgovorit cu mu na pp. 8-9 finih momaka mi se javilo i ja sam im napisao samo se ti pametan praviš. Ništa onda moguće novosti koje se budu dešavale u "našem klubu" ostavit ću da ih ti prekopiraš zadnji kad ih izbaci fkvelež.ba i postaviš ovde
Nisam rekao da si rekao da je extra igrač, nego da ga hvališ. Usput, šta je ovo :
Stani malo, oni su fini momci, zato što su se " primili " na tvoju informaciju ? Niko te nije tražio da objavljivaš javno ako nisi želio. Ako ti smeta to što sam ovdje iznio njegove jake reference, onda mi je opet, isto toliko jako žao.VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza.
Eto, izvinjavam se za sve što sam napisao, samo i mene, kao i njih blagovremeno obavještavaj o pojačanjima i sličnom, samo nek' budu dobri k'o što je i ovaj.
I nemoj apostrofirati naš klub, znam konkretno na šta ciljaš, pusti se tih šupljih fazona obezvrijeđivanja, i obilježavanja mene kao nekog kvislinga, samo zato što se ne slažem sa tvojim mišljenjem.