FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
roben je igracina, ali isto tako jedno veliko djubre.
ono, bas necovjek i veliko zlopamtilo. sjecam se jednog intervjua u kojem je priznao da je zlopamtilo.
kako se samo ´revansirao´ nasim navijacima za ono zvizdanje...
ono, bas necovjek i veliko zlopamtilo. sjecam se jednog intervjua u kojem je priznao da je zlopamtilo.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
secer je napisao/la:roben je igracina, ali isto tako jedno veliko djubre.
Zano je on nekad biti fakin posebne vrste to smo se uvjerili ,ali isto tako brz su sez aboravile tada neke stvari koje je on bayernu donio ,i neka im se revansirao za ono zvizdanje protiv holandeza.Iskreno meni je roben pravi profesionalac ,sada sto je njegv karakter vbarijabilan na pojedine momente to je neka poosebmna prica.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:

Rafinha produzio do 2017-te-
doktore (Y)dr.adnan je napisao/la:Kaunasu, ako već spominješ Anniku, red bi bio pokazati ono što maštu zagolica kad se omot sa poklona skineKaunas je napisao/la:Annika Doppler, njemačka fudbalerka rođena 1992. godine. Nekada je nastupala za Bayern, a ranije se slikala polunaga za Playboy.![]()
Mislim da imamo šanse da osvojimo Svjetski kupTreba priznati da su Raja iz Casablance favoriti i Bayern tu nema šta tražiti. Mislim, važno je učestovati i bitno je da momci se pokažu u najboljem svjetlu
![]()
![]()
![]()
Afrikanci, Marokanci, svi su stranci u Kazablanci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo za Rafinhu, bravo za upravu. Potez vrijedan paznje.
Brazilac je u ovoj sezoni vise nego dobar.
Sljedece je Kroos i onda smo zavrsili sa tim produzavanjem ugovora, osim Robbena o kojem ce se vjerovatno pricati na ljeto.

Brazilac je u ovoj sezoni vise nego dobar.
Sljedece je Kroos i onda smo zavrsili sa tim produzavanjem ugovora, osim Robbena o kojem ce se vjerovatno pricati na ljeto.
Robben je napisao/la:Nadam se da će Ribery dobiti nagradu. Imao je sjajnu godinu i u potpunosti ju je zaslužio. Ono što je pisalo u nizozemskim medijima nije točno. Nikada nisam rekao da je Ronaldo prvi izbor. Samo sam rekao da su njegove brojke u dresu Real Madrida impresivne. Ništa drugo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:

Bravo za Rafku odlično posebno mi se svidio ove polusezone. Još do kraja sezne produženje maestru veznog reda Toniju Kroosu, a na ljeto letećim holanđaninom. A ovo što su pisale holandske novine to vam je nešto slišno portalu ss.ba da se privuče pažnja pa tako i kod njih da nemi možda došlo do problema između dvojice igrača bez kojeg sadašnji Bayern nebi bio to što jeste. Pokušali unjeti nemir u ovu ekipu nemoguće.
Ma u redu je to dokle god ne unosi nemir u ekipu.
Ps.
Bas mi je drago sto je lafcina rafo produzio ugovor.
Sad, mislim da ima jedan insan kojem je jos draze.
Klare, sta ti velis?
Ps.
Klare, sta ti velis?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Gore u anketu sam stavio Lahma zbog njegove zrtve sto igra na poziciji koju nikad u zivotu nije igrao i koju mi nikad ne bi mogli ni pomisliti da ce igrati.Covjek to odradjuje maestralno i sigurno.Veliki je trud u to ulozi i nije mu nimalo lahko.Zbog tog kapitenu ide moj glas.
VOLIM BAYERN
Šeceru nikad te ne upita koliko ti je drago sto je Gomez napustio Bayern.Ali da odgovoris onako na svoj nacin.secer je napisao/la:Ma u redu je to dokle god ne unosi nemir u ekipu.![]()
Ps.
Klare, sta ti velis?
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne razumijem anketu, jer nije naveden vremenski period u kojem se igrac najvise istakao?
Ako se smatra ova godina, ne ova sezona nego ova godina po meni je to Robben, koji je od knockout faze poceo da guli i igra onako kako zna i tu je formu odrzao tokom ljetne stanke, da bi nastavio igrati na najvecem nivou pod vodstvom novog trenera pa mozda cak i bolje.
Igrac koji ti donese LP-a, trofej na koji cekas godinama, mora biti hvaljen na sve strane.
Hvala Arjenu jos jednom na svemu i brzo nam se vrati, jer nam tvoje umijece jos uvijek treba.
Ako se smatra ova godina, ne ova sezona nego ova godina po meni je to Robben, koji je od knockout faze poceo da guli i igra onako kako zna i tu je formu odrzao tokom ljetne stanke, da bi nastavio igrati na najvecem nivou pod vodstvom novog trenera pa mozda cak i bolje.
Igrac koji ti donese LP-a, trofej na koji cekas godinama, mora biti hvaljen na sve strane.
Hvala Arjenu jos jednom na svemu i brzo nam se vrati, jer nam tvoje umijece jos uvijek treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Negdje pročitah da je i do Jogija tražio da igra u vezi.isakovich je napisao/la:Gore u anketu sam stavio Lahma zbog njegove zrtve sto igra na poziciji koju nikad u zivotu nije igrao i koju mi nikad ne bi mogli ni pomisliti da ce igrati.Covjek to odradjuje maestralno i sigurno.Veliki je trud u to ulozi i nije mu nimalo lahko.Zbog tog kapitenu ide moj glas.
P.S. Svijet ide naopako, secer ubacio veeeeelika slova.
@Omer, misli se na ovo polugodište. Dakle sezona 2013/14.
Ovo mi liči na molitvu.Omerbavarac je napisao/la: Hvala Arjenu jos jednom na svemu i brzo nam se vrati, jer nam tvoje umijece jos uvijek treba.
Vom Jäger zum Gejagten
Dočekao sam napokon i to. FC Bayern u TOP16 Euro lige 
E sad se vec vidim u Beogradu na utakmici
MIA SAN MIA!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Odlazak legendi.
Jedna od dramatičnijih utakmica Bayerna u mom sjećanju
Kahn-povreda, Dreher(rezervni golman)-povreda i onda moćni Tarnat kao golman skida veliki broj čistih prilika 
http://www.youtube.com/watch?v=s5mYd-IRZlU - Eintracht Frankfurt - FC Bayern München 18.09.1999
http://www.youtube.com/watch?v=s5mYd-IRZlU - Eintracht Frankfurt - FC Bayern München 18.09.1999
-
Braveheart23
- Kontakt:
pa zar nije veceras odlucujuca utakmice, jel idu u top 16 ili ne?MMarcos je napisao/la:Dočekao sam napokon i to. FC Bayern u TOP16 Euro lige
da li neko od onih najvrednijih na ovom forumu Bajernovaca ima informaciju da li će naš Riberi osvojiti zlatnu loptu...
Treća kašika kaže da su šanse da je osvoji 70%, a peta kašika kaže da je osvaja 100%bajern100 je napisao/la:da li neko od onih najvrednijih na ovom forumu Bajernovaca ima informaciju da li će naš Riberi osvojiti zlatnu loptu...
Dante i žena u njega u šopingu u Marakešu

Sent from my Philips Smart TV.
Kakav ba ovo zenadr.adnan je napisao/la:Treća kašika kaže da su šanse da je osvoji 70%, a peta kašika kaže da je osvaja 100%bajern100 je napisao/la:da li neko od onih najvrednijih na ovom forumu Bajernovaca ima informaciju da li će naš Riberi osvojiti zlatnu loptu...
Dante i žena u njega u šopingu u Marakešu
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ribery je ne bi mogao osvojiti da iz konkurencije izbace i Messija i Ronalda.bajern100 je napisao/la:da li neko od onih najvrednijih na ovom forumu Bajernovaca ima informaciju da li će naš Riberi osvojiti zlatnu loptu...
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.