FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Penzioneri nemaju ni FB niti citaju portale, a imam i mnogo osoba srednje generacije također, pa nez trebalo bi nekako ni neka kampanja van interneta, sigurno bi to pridonijelo vecim pozivima
-
- Kontakt:
bice plakati, flajeri po gradu ja mislim.TRUST je napisao/la:Penzioneri nemaju ni FB niti citaju portale, a imam i mnogo osoba srednje generacije također, pa nez trebalo bi nekako ni neka kampanja van interneta, sigurno bi to pridonijelo vecim pozivima
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tuzlaci evo zovnuo sam i ja jednom. Nije nesto ali nadam se da ce odaziv ljubitelja Slobode biti puno veci. Pozz iz suncanog Mostara i sto brzi povratak
Svaka cast I ja sam sa svojim drugkvima mostarcima u Chicagu isao na crvene noci kad su se skupljale pare za bus...nije vazno sto nije moj klub ali Velez je nas veliki klub zelio sam koliko toliko pomoci sa svojim drugovima..ako nista ulaznica,vecera I nesto donacije u koverti s moje strane I drugih navijaca sa strane nesto su sigurno pomogli...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
UUU KAKO MOMCI SA TRIBINE OVO PREKUCASE
..SVAKA CAST OVIM MLADJIM MOMCIMA S TRIBINE RESPEKT..SLANA GARDA PONOS JE GRADA !!!!!!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja nikako prestat slusat ovu pjesmu oca mi...evo 5 ujitru skoro vozim se kuci ali ubi u autu ova stvar..respekt za momke iz "Slane Garde"
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Samo deri brateSaltCityAttack je napisao/la:Ja nikako prestat slusat ovu pjesmu oca mi...evo 5 ujitru skoro vozim se kuci ali ubi u autu ova stvar..respekt za momke iz "Slane Garde"

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
DRZAVA TUZLA !!
Citam jucer u avazu mali intervju sa Stanisom Nikolicem,kako je on izjavio prije nego sto je Azmir otisao u Ameriku odradjen je razgovor izmedju njih dvojice i Stanisa je bio zadovoljan uvjetima..navodno sad se jos ceka dolazak Azmira iz Amerike i kako rece Nikolic ako se uspiju na kraju dogovorit mogli bi ga u proljetnom dijelu gledati ponovo na Tusnju !

Citam jucer u avazu mali intervju sa Stanisom Nikolicem,kako je on izjavio prije nego sto je Azmir otisao u Ameriku odradjen je razgovor izmedju njih dvojice i Stanisa je bio zadovoljan uvjetima..navodno sad se jos ceka dolazak Azmira iz Amerike i kako rece Nikolic ako se uspiju na kraju dogovorit mogli bi ga u proljetnom dijelu gledati ponovo na Tusnju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
kada sam ja pricao za nikolica ismijavali me ovdje..al hajde..sada je samo do para...vidicemo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
3-5 januar.Gorki je napisao/la:Kad se Azmir vraća?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
jel bas Oca tiSaltCityAttack je napisao/la:Ja nikako prestat slusat ovu pjesmu oca mi
..

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Vozdra tuzlaci.eno neko na temi nk celik zakacio sliku mesanovica i mlade mu.mogli su vala staviti i slobodin dres za vid podrske.mislim da se nijedan celikovac nebi bunio.jedno pitanje:na koji broj ja mogu pozvati iz njemacke da pomognem slobodi u ovoj akciji .ipak smo mi uvjek bili jedni uz druge iako smo odigrali mnogo bitnih i vaznih utakmica.lijep pozdrav i izvucite se da vas opet gledamo u premier ligi.pozdrav
dusseldorf je napisao/la:Vozdra tuzlaci.eno neko na temi nk celik zakacio sliku mesanovica i mlade mu.mogli su vala staviti i slobodin dres za vid podrske.mislim da se nijedan celikovac nebi bunio.jedno pitanje:na koji broj ja mogu pozvati iz njemacke da pomognem slobodi u ovoj akciji .ipak smo mi uvjek bili jedni uz druge iako smo odigrali mnogo bitnih i vaznih utakmica.lijep pozdrav i izvucite se da vas opet gledamo u premier ligi.pozdrav
Ja mislim da možeš i ti zvati na ovaj broj,jer ako je Dado mogo iz Amerike,valjda možeš i ti iz Švabije

Pobjeda je bolja od orgazma!
Hoće li uskoro početi prodaja rekvizita ,neki fan shop i sl., i tu bi se moglo malo love ugrabiti .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 25 jan 2014, 19:49, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslati nekome iz udruzenja je napametnije, pogotov ako je iznos 100$. Nema provizije, nema troska.SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja jos zvao iz amerike jer kod nas ti je ovdje drugaci sistem kad zovemo evropu ...moram prvo skontati kako jer kod nas ti je ovdj nije kao kod nas ebiga.....jer ovdje hajde sto ce meni uzimat te 2km tonje halalosom ali nije halal kad mi ovi ameri posalju racun neki svoj...jer ja recimo kad zovem bosnu preko mobitela prvo zovem broj ovog svog provajdera za Bosnu preko kojeg zovem dole kao hajde nekih 10-12 centi po minuti ..ali tako sam pokusao zvati ali ne mogu dobiti..znaci moram vjerovatno bez toga onako regularno..ali kontam brate nekad sam znao strasne racune nabiti..znalo je doci telefona po 800 dolara par puta nigdje veze pa ti valja platiti to...jednom je cak racun dosao preko 2000$ sreca nije meni
..tek ja doso vamo i uselim ja u nekakav stan i sa dko je tu prije zivio bavio se nekim mutnim radnjama izgleda krao tudju liniju koristio sproveo sta li je vec bilo..ja hajde uzeo odmah ono tel i cekam d aukljuce i slucajno da probam kad ima otvorena linija , samo kad zvoni ja podignem i cujem drugi se covjek javlja i pricaju a ja se naslusam
..ali tad ko ja tek dosao ebiga odmah samo zoves raju u TUzli mater, sestru i td ...pa cak i Darku Vojvodica sa njim sam vala najvise pricao..i tako ja mjesec dana dok valjda tyom covjeku cija je bila ukradena linija nije dobio racun i zovu njega iz telefonske kompanije i ptaju ga da li on zna za slijedeci racun koji ce biti nesto preko 2000$ covjek kaze noo wayyyyyyyy
..kazu sa vaseg broja neko je zvao Bosnu i Hercegovinu uglavnom u kasne sate...kaze covjek ma kakva Bosna i Hercegovina ja zivim sam sa macom i cukom niko ne moze zvati odavdje Bosnu ahahahaha...ja brze bolje spusti tel i zovem tel comp da dodju kao da prikljuce moju liniju ahahhahaha.
a da mi idioti posalju jedan takav racyun a brate ja kuci imam zenku koja navija za Zelju, pa ce zbog racuna i ona odlucit slat bratu dole za Zelju pa da bude je udavim covjece
Nego pricao sams a sestrom dole da mi ona ucini uslugu a to je da joj ja posaljem 100$ a da ona zove dok ne ispuca et ja mislim oko 140km ...znaci ako ovo iz amerike ne bude funkcijonisalo to mi je solucija ..a na kraju krajeva lakse mi je ovako 100$ poslat zlajciu on to tamo da odgovarajucim ljudima i to je to...mislim da je to i najpametnije
Ja sam danas zvao ovaj broj jedno 7-8 puta. Bilo bi bezveze da nosim cvaju u prostorije kluba.
Jednostavno subotom cu zvati u vrijednosti tri ulaznice kada nema utakmice.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 dec 2013, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma tako inace i radim western union jedino amerima ovim platis proviziju i to je to...ali dok nisam sko0ntao da mogu online to uradit uzimali su mi nekih 20$ cini mi se proviziju na 100$ kad posaljem,,sad sam nasao opciju samo 5$ kad to online uradim ...znaci super..ebiga meni nije njista 20$ ovdje to je 2 kafe sa baksisem ali eto bolje tih 20$ u bosnu opet dole nekome nesto i znaci
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma western union kolje yebote. Njih treba izbjegavati. To je samo kada gori pod nogama.SaltCityAttack je napisao/la:ma tako inace i radim western union jedino amerima ovim platis proviziju i to je to...ali dok nisam sko0ntao da mogu online to uradit uzimali su mi nekih 20$ cini mi se proviziju na 100$ kad posaljem,,sad sam nasao opciju samo 5$ kad to online uradim ...znaci super..ebiga meni nije njista 20$ ovdje to je 2 kafe sa baksisem ali eto bolje tih 20$ u bosnu opet dole nekome nesto i znaci
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
trebalo bi od 27. decemebra sa nekim artiklima bezveze pa ce se polako prosirivat na vise stvari.Zodiac je napisao/la:Hoće li uskoro početi prodaja rekvizita ,neki fan shop i sl., i tu bi se moglo malo love ugrabiti .
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 1 gost.