SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Otelo
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Otelo » 21 dec 2013, 21:47

Cestitke @redsu i @clausu na odlicno odigranom barazu i nadam se da dogodine mozemo boriti za naslov 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 dec 2013, 22:31

legenda reala je napisao/la:Ispušićemo na penale, najvjerovatnije, Micron će ovaj mjesec ostati bez plate, zbog lošeg izvođenja penala :twisted: :twisted:
legendo đe su pare? rekao si nakon baraža liježe mito a još ništa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 dec 2013, 22:35

kraljttbvb je napisao/la:
Marsal je napisao/la:- da smatra da su svi navijači Bauerna niža rasa i da ih uvijek i u svakoj prilici naziva kobasičarima jer to jesu
- da nije navijač Čelzija, Citya, Barcelone i Bayerna ofkors jer su njihovi navijači nejač i slabašna djeca
Ja ispunjavam ove najvaznije uvjete i izuzetno mi je drago da ih ispunjavam 8-) :mrgreen: , jedino je problem sto ne bih bas da se selim iz sadasnje ekipe ;)
Prijatelju šta da ti kažem, možda uskoro opet bude mjesta. Za sad smo najvjerovatnije, dobili jako pojačanje, tako da i jesi zainteresovan morao bih te odbiti. Ali ko zna šta će biti danas sutra, bitno je da je BackSpace nešto poput Athletic Bilbaoa, imamo svoju politiku ko može igrat za klub i nje se strogo držimo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 dec 2013, 22:44

@Marsal Mislim da ti kriterije samo drug Paja (po klubu) ispunjava :mrgreen: , ali čekamo da vidimo sretnog dobitnika.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 dec 2013, 22:47

Padovan je napisao/la:@Marsal Mislim da ti kriterije samo drug Paja (po klubu) ispunjava :mrgreen: , ali čekamo da vidimo sretnog dobitnika.
Ispunio je jedan momak, rekao je da od moderatora ne mrzi samo tebe, pa eto smatraj se počastvovanim. :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 dec 2013, 22:55

Marsal je napisao/la:Ispunio je jedan momak, rekao je da od moderatora ne mrzi samo tebe, pa eto smatraj se počastvovanim. :)
Sa nestrpljenjem čekam predstavljanje :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 dec 2013, 23:09

BelminM23 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:Pa opet ostajemo u 3 ligi...I opet baraz pa nevjerovatno,ne znam da li imate ove podatke utakmica baraza ali mislim da Gromovi imaju tu najvise utakmica...
a jesmo nafaka :(
Padovan je napisao/la:Čestitke FK Pjetlovi i Gongashi na opstanku u 1.ligi odnosno 2.ligi , a FK Gromovi i Green Dragnosima više sreće drugi put!

Mislim da sam dobro sve sabrao, ali ako primijetite greške samo javite!
vise srece 3 put barem za mene :(
Momci moji, kolege i suigrači, ispričavam se što sam naprasno nestao s foruma i što me nije bilo u završnici sezone. Čim sam posjetio forum, otišao sam pogledati kako stoje moji Gromovi i vidio sam da sam dobio zamjenu i da ste u baražu.

Šteta što ispadošte, stvarno, užas.
Hayley <3

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 21 dec 2013, 23:56

badblueboylivno je napisao/la: Momci moji, kolege i suigrači, ispričavam se što sam naprasno nestao s foruma i što me nije bilo u završnici sezone. Čim sam posjetio forum, otišao sam pogledati kako stoje moji Gromovi i vidio sam da sam dobio zamjenu i da ste u baražu.

a jbg morali smo naci igraca :(
steta sto tebe nema sada sa nama
a jbg ostadosmo u ligi :)
nista nemam protiv ovog naseg novog igraca u ekipi ali eto volio bi kada bi on uspio da promijeni klub i da nam se ti opet vratis :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 dec 2013, 00:23

Ipak ostajemo u 1. ligi, zahvaljujući prvom strijelcu ekipe ove sezone, @Clausu. Čestitke prije svega tebi, a onda i @Otelu koji će od naredne sezone da se raspuca. :)

Veliko hvala još jednom @FliX-u, jer bez njega ne bi bili u poziciji da igramo baraž.

Ovaj meč posvećujemo kapitenu @Wisey-u. 8-)
FK Pjetlovi

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 dec 2013, 09:59

BelminM23 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la: Momci moji, kolege i suigrači, ispričavam se što sam naprasno nestao s foruma i što me nije bilo u završnici sezone. Čim sam posjetio forum, otišao sam pogledati kako stoje moji Gromovi i vidio sam da sam dobio zamjenu i da ste u baražu.

nista nemam protiv ovog naseg novog igraca u ekipi ali eto volio bi kada bi on uspio da promijeni klub i da nam se ti opet vratis :)
Ako želite, nije problem, ja ću ustupiti svoje mjesto badblueboylivnu :)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 dec 2013, 10:09

kod pivopija vise krivaja nije u igri, trazimo nekoga novog, ko zeli neka se javi privatnom porukom pa da razmotrimo situaciju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 22 dec 2013, 10:54

GazijaKalesija je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Ako želite, nije problem, ja ću ustupiti svoje mjesto badblueboylivnu :)
Ma nije problem ostani ti :)

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 dec 2013, 11:58

Morali smo te izbaciti jer su bila ostala jos 2 kola,necemo sad mjenjati,steta sto te nije bilo ali opet smo nekako izborili baraz koji ne mozemo proci...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 dec 2013, 12:24

Pošto je sad pauza između sezona mi bismo da promijenimo ime napokon.Nas trojica smo se složili da to bude FC Holivud, pa sad ostaje samo da to ozvaničite.
P.S. Ako ima neko 'ko bi nam mogao napraviti grb, bili bismo veoma zahvalni, hvala.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 dec 2013, 13:10

Ma nikakav problem, sretno Kalesijcu :D, nego mi je žao što sam bio prisiljen na izvjesno odsustvo i samim time propuštanje igranja.
Hayley <3

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2013, 14:29

LenBias je napisao/la:kod pivopija vise krivaja nije u igri, trazimo nekoga novog, ko zeli neka se javi privatnom porukom pa da razmotrimo situaciju
Kad objavite ime novog igrača, biće odrađeno.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pošto je sad pauza između sezona mi bismo da promijenimo ime napokon.Nas trojica smo se složili da to bude FC Holivud, pa sad ostaje samo da to ozvaničite.
P.S. Ako ima neko 'ko bi nam mogao napraviti grb, bili bismo veoma zahvalni, hvala.
Nije problem, nadam se da će @deyo nešto napraviti, jer on je majstor za grbove i dresove :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 dec 2013, 17:11

Edin TM87 je napisao/la:.
Marsal je od sad kapiten u Backspaceu.
Molio bih Savez da me postave tamo u svoje registre kao kapitena pa da mogu potvrditi novog igrača.

Hvala Edinu što mi je ukazao ovako veliku čast, obecavam da ga necu iznevjeriti. ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2013, 17:27

Ovjereno, od danas si i zvanično kapiten Backspace Uniteda.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 dec 2013, 17:39

Novi igrač BackSpace Utd je LjumanM95

Jedan je od rijetkih koji je prošao zahtjevne kriterije, ima iskustvo igranja lige i igrač je koji će nam uveliko pomoći da se već iduće sezone vratimo u prvu ligu.

Jedva čekam derbi sa Dragonsicama. :twisted:

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []