Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
nakon onog pocetka ( 0/3) --- 5/5
Pa koliko je stavio, komentari su vam za virac, mislite i na nas koji cugaju u diskaćima, haja, sto ste supci ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije bilo vremena za pas više. Samo da nastavi ovako u drugom i bit ce dobro.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Najbolji u poenima, najbolji u skokovima. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- majestic24
- Kontakt:
Idiot umisljeni,idiot. Johnson bem ti sve po spisku sebicnom.
Pa ti bi promasio wc solju da sjedis na njoj a kamoli tricu sa 8 metara
Pa ti bi promasio wc solju da sjedis na njoj a kamoli tricu sa 8 metara
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
JJ napusi se, kloc tezi. MIrza sam slijepo kopilo 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
JJ rinaka igrac otkako je dosao u Netse...
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AjsKjub, Amar Dzeko, ammarc, Anon, armin, BegAx, bhf9292, bhfanatic14, BIHfan, Bosniacum Lilium, Contentissimo, dino-92, dziza_23, Dzoni, Edin TM87, edohz, edoox, el-fighter, Elvis10, emir79, Ezio7, fanatic, fearzaa, Fecox, firefirefirely, FRANK RIBERY, GANI60, glavni, grgr, hamzaTM87, HDstreamNets, HeKen, hordass89, ilijasmusic, jasta, karameldar, kimbo, kinder_jaje, klasik, kokakolas, kotromanic, kvalitet, Lampard8, Lik, lucif3R666, MElloo, mirzatele, Mkey4nba, Mozambik, Napoli, nerkolfc, neroazzuro, Ozren, pep3, pinoglavi, sagitarius, Scof1eld, sigurnoable, skoJaa, tarikz, THEC, TheChief, uniion, VGS, vincenttan, Volvic, xinxee, zenicanin, Željooooo i 206 gostiju.
au je l' ovo rekord
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AjsKjub, Amar Dzeko, ammarc, Anon, armin, BegAx, bhf9292, bhfanatic14, BIHfan, Bosniacum Lilium, Contentissimo, dino-92, dziza_23, Dzoni, Edin TM87, edohz, edoox, el-fighter, Elvis10, emir79, Ezio7, fanatic, fearzaa, Fecox, firefirefirely, FRANK RIBERY, GANI60, glavni, grgr, hamzaTM87, HDstreamNets, HeKen, hordass89, ilijasmusic, jasta, karameldar, kimbo, kinder_jaje, klasik, kokakolas, kotromanic, kvalitet, Lampard8, Lik, lucif3R666, MElloo, mirzatele, Mkey4nba, Mozambik, Napoli, nerkolfc, neroazzuro, Ozren, pep3, pinoglavi, sagitarius, Scof1eld, sigurnoable, skoJaa, tarikz, THEC, TheChief, uniion, VGS, vincenttan, Volvic, xinxee, zenicanin, Željooooo i 206 gostiju.
au je l' ovo rekord
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 29 dec 2013, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nek je JJ uzeo zadnji, bas je odlicno odigro poluvrijeme 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
http://www.basketball-reference.com/contracts/BRK.html" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:zašto zadnji šutevi ne idu na njega nije mi jasno
Joj debila Johnsona

mora JJ retos usraT hasuru pa to ti je 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadni napad katastrofalno odigran, ali nema veze samo nek je Mirza u dobroj seriji.
Idemo i u drugom psotici jos 8 poena, za jos jedan rekord karijere.
Najbolji stijelac u ekipi ali je i najvise lopti potrosio, no to nije vazno kad pogadja.
Idemo i u drugom psotici jos 8 poena, za jos jedan rekord karijere.
Najbolji stijelac u ekipi ali je i najvise lopti potrosio, no to nije vazno kad pogadja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da ga yebes, ne mozes na red, evo cekam 5 minuta za porukuQUARTERBACK je napisao/la:ideeeeeeeeeeeee velikii majstorrrinhoooooo mirzinhoooooooo awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ebem ti nebo nebesko ne mozes post ostaviti koliko pišete![]()
Facebook je mala maca
OVO JE NAJBOLJA TEMA (MT33) NA CIJELOM FORUMU SPORTSPORT.BA!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vin Disel na klupi nema pojma, Mirza il Deron su ovo trebali šutat a ne ovaj pajdo 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Iznenadise me bgmi veceras, mislio sam da ce ovo biti "setnja kroz park" za Indianu, dobroj odbrani su zabili 56 na poluvrmenu. Mirza vodi i svidja mi se sto polako ali sigurno dokazuje da nije samo "trojkas" nego da od njega prijete i druge opasnosti, za sada maximalno koristi trenutnu situaciju. Zamjene Netsa odigrase odlicno i da nije bilo one trojke Georgea uz bacanje sada bi i vodili vjerovatno. Bit ce ovo odlicna utakmica do kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- el-fighter
- Kontakt:
koliko je dao koseva, jel 12? Stream mi je toliko los da igrace ne raspoznajem. Koliko su ubacili West i Scola?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ima logik€edohz je napisao/la:http://www.basketball-reference.com/contracts/BRK.html" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:zašto zadnji šutevi ne idu na njega nije mi jasno![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
jbt sta nas je

Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, AjsKjub, Amar Dzeko, ammarc, Anon, armin, BegAx, bhf9292, bhfanatic14, BIHfan, Bosniacum Lilium, Contentissimo, dino-92, dziza_23, Dzoni, Edin TM87, edohz, edoox, el-fighter, Elvis10, emir79, Ezio7, fanatic, fearzaa, Fecox, firefirefirely, FRANK RIBERY, GANI60, glavni, grgr, hamzaTM87, HDstreamNets, HeKen, hordass89, ilijasmusic, jasta, karameldar, kimbo, kinder_jaje, klasik, kokakolas, kotromanic, kvalitet, Lampard8, Lik, lucif3R666, MElloo, mirzatele, Mkey4nba, Mozambik, Napoli, nerkolfc, neroazzuro, Ozren, pep3, pinoglavi, sagitarius, Scof1eld, sigurnoable, skoJaa, tarikz, THEC, TheChief, uniion, VGS, vincenttan, Volvic, xinxee, zenicanin, Željooooo i 208 gostiju.
Mirza dere guzove.
Mirza dere guzove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.