Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Izet Hajrovic
ibišević u formaciji 4-4-2 mora da igra desno krilo zato što inače NEMAMO desno krilo, no to nije tema.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema logike da klasicno desno krilo sjedi na klupi dok napadac srednjeg kvaliteta glumi desno krilo, em gubimo krilo, em gubimo napadaca. 4-4-2 je preofanzivna formacija protiv iole ozbiljnih reprezentacija koju ne igraju ni deset puta jace ekipe od nas. Ibisevic nije Aguero, sto prije shvatimo, to bolje. Ako do sada niste vidjeli da formacija 4-4-2 ne moze proci protiv jacih reprezentacija, necete nikad.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Protiv Argentine nam treba brzina po bokovima i pokretnost
---------------------------Begovic---------------------------------
Mujdza--------Spahic---------------Bicakcic----------Kolasinac
----------------Salihovic------------Medunjanin----------------
Hajrovic-----------------------------------------------------Lulic
---------------------------Pjanic----------------------------------
---------------------------Dzeko----------------------------------
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je. Zato mozes nabrojati na prste jedne ruke ozbiljne repke koje igraju sa dva napadaca. A repke/ekipe koje igraju bez "normalnog" zadnjeg veznog nema. Mislim da smo mi unikat po tom pitanju, heheDonCorleone je napisao/la:Nema logike da klasicno desno krilo sjedi na klupi dok napadac srednjeg kvaliteta glumi desno krilo, em gubimo krilo, em gubimo napadaca. 4-4-2 je preofanzivna formacija protiv iole ozbiljnih reprezentacija koju ne igraju ni deset puta jace ekipe od nas. Ibisevic nije Aguero, sto prije shvatimo, to bolje. Ako do sada niste vidjeli da formacija 4-4-2 ne moze proci protiv jacih reprezentacija, necete nikad.
- DonCorleone
- Kontakt:
@Romanista
Imas imena u svijetu fudbala, dje naprosto moras igrati sa dva napadaca, jer svaki napad moze biti gol i tu se sigurno isplati igrati sa dva napadaca i kalkulisati sa slabijim veznim redom. To su imena tipa Aguero, Suarez, Cavani, Ibrahimovic, Costa, Falcao, ali sigurno ne tandem Dzeko-Ibisevic. Susicu su zamazane oci gol razlikom protiv L-ekipa, i evo ga ponavlja u svakom intervju-u kako ne moze ostaviti jednog napadaca na klupi, kao da se radi o Ibrahimovicu covjece, a ne vidi da mu je sredina terena suplja ko svicarski sir i tu sigurno ne pomaze da se krpi sa Ibisevicem na krilu.
Mene jednostavno zaprepasta da Susic nakon toliko losih utakmica u 4-4-2 sistemu forsira opet Ibisevica na krilu, nije mi jednostavno jasno da zivo bice moze steci toliku dozu tvrdoglavosti. A nije da ga je jednom forsirao na krilu. Nikada Ibisevic nece biti na krilu ucinkovit kao Hajrovic, niti ce Hajrovic ikada biti kralj sesnaesterca kao Ibisevic. Nemam ja nista protiv Ibisevica, dobar fudbaler i jos bolji momak, ali brate daleko od world class igraca da bi se moralo igrati 4-4-2.
Imas imena u svijetu fudbala, dje naprosto moras igrati sa dva napadaca, jer svaki napad moze biti gol i tu se sigurno isplati igrati sa dva napadaca i kalkulisati sa slabijim veznim redom. To su imena tipa Aguero, Suarez, Cavani, Ibrahimovic, Costa, Falcao, ali sigurno ne tandem Dzeko-Ibisevic. Susicu su zamazane oci gol razlikom protiv L-ekipa, i evo ga ponavlja u svakom intervju-u kako ne moze ostaviti jednog napadaca na klupi, kao da se radi o Ibrahimovicu covjece, a ne vidi da mu je sredina terena suplja ko svicarski sir i tu sigurno ne pomaze da se krpi sa Ibisevicem na krilu.
Mene jednostavno zaprepasta da Susic nakon toliko losih utakmica u 4-4-2 sistemu forsira opet Ibisevica na krilu, nije mi jednostavno jasno da zivo bice moze steci toliku dozu tvrdoglavosti. A nije da ga je jednom forsirao na krilu. Nikada Ibisevic nece biti na krilu ucinkovit kao Hajrovic, niti ce Hajrovic ikada biti kralj sesnaesterca kao Ibisevic. Nemam ja nista protiv Ibisevica, dobar fudbaler i jos bolji momak, ali brate daleko od world class igraca da bi se moralo igrati 4-4-2.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
NA mjesto Slaihovica vratis PJanica,a na mjesto Pjanica stavis Prcića i to je moja formacija al nije SUšić kao ja ili ti on zakasni na avion,a kamoli ovo je za njega visa matematika slozit krila bekove u formacijuTakozvaniDijasporac je napisao/la:Protiv Argentine nam treba brzina po bokovima i pokretnost
cuj prcic u prvih 11 protiv argentinezgembo89 je napisao/la:NA mjesto Slaihovica vratis PJanica,a na mjesto Pjanica stavis Prcića i to je moja formacija al nije SUšić kao ja ili ti on zakasni na avion,a kamoli ovo je za njega visa matematika slozit krila bekove u formacijuTakozvaniDijasporac je napisao/la:Protiv Argentine nam treba brzina po bokovima i pokretnost
dao go vecerasjasmin10 je napisao/la:cuj prcic u prvih 11 protiv argentinezgembo89 je napisao/la:NA mjesto Slaihovica vratis PJanica,a na mjesto Pjanica stavis Prcića i to je moja formacija al nije SUšić kao ja ili ti on zakasni na avion,a kamoli ovo je za njega visa matematika slozit krila bekove u formacijuTakozvaniDijasporac je napisao/la:Protiv Argentine nam treba brzina po bokovima i pokretnost
Službeno u Galati

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izet Hajrovic
Citam na Twitteru i na FB da je Hajrovic oficijelno novi igrac Galate. Moze li mi to neko potvrditi (link) preko moba sam pa ne mogu procackati po medijima ovu info..
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
INFO | Izet Hajrovic and club Grasshopper Club Zurich for official talks with the player's transfer was initiated. http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgular ... ?id=329706" onclick="window.open(this.href);return false; ...Goalgetter je napisao/la:Citam na Twitteru i na FB da je Hajrovic oficijelno novi igrac Galate. Moze li mi to neko potvrditi (link) preko moba sam pa ne mogu procackati po medijima ovu info..
sa oficijalnog twitera Galate
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Navijaci Galate haman svrsavaju ovu vijest da dolazi Hajrovic, pucaju od srece 
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze to bolje ako vec pokusavas trollati, potrudi se maloPavel7 je napisao/la:
nisu ni svjesni kakvog su kloca dobili
Izeeeeetee sretnoo

poenta trollanja je da izluđuješ nekoga u svađama argumentovano i tako da on ne konta da ga trollaš, da misli da si ozbiljan.. to jest da ga izluđuješ, i da mu ne dozvoljavaš da pobijedi u raspravi. ovako ćeš se samo izofirati.Pavel7 je napisao/la:cujemo se za 30 dana kad budes psovao mancinia jer hajrovic skuplja lopteGoalgetter je napisao/la:Moze to bolje ako vec pokusavas trollati, potrudi se maloPavel7 je napisao/la:
nisu ni svjesni kakvog su kloca dobili
Wikipedia potvrdila 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dzeko (Manchester Citty)
Kolasinac (Schalke 04)
Spahic (Leverkusen)
Hajrovic (Galatasaray)
u 1/8 finala sampion lige.
Kolasinac (Schalke 04)
Spahic (Leverkusen)
Hajrovic (Galatasaray)
u 1/8 finala sampion lige.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 04 jan 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
evo ti odgovorHead je napisao/la:Hajrovic ne moze igrati,mislim.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Izgleda skoro su promjenili pravilo i moze se jedan igrac prijavit koji je igrao kvalifikacije za drugi tim, ako je njegov tim ispao. Znaci ukoliko vec nisu nekog novog igraca doveli krajem ljetnog prelaznog roka ili ne iskoriste to na nekom drugom igracu u zimskom roku, ako ode u Galatu mogo bi Izet igrati i Champions League.viKK je napisao/la:pa zar se kvalifikacije za ligu prvaka uopšte računaju? kontao sam da se samo uzima u obzir ako igrač IGRA ligu prvaka.
http://uk.eurosport.yahoo.com/24032010/ ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 04 jan 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.