i sekretaru ubaci mi ovog @gio10 umjesto ipeta
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Evolution87
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Zar se prenose kartoni u drugu sezonu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prenosi se crveni karton, ako je neko zaradio suspenziju.Evolution87 je napisao/la:Zar se prenose kartoni u drugu sezonu
Nije problem za novog igrača, ali moći će igrati tek od 2.kola.
Mi svaku sezonu startujemo protiv Ljute Krajine. Meni se čini da je ovo 3. put. 
Ma nema veze.Ove sezone smo uigraniji i idemo na tituluClaus je napisao/la:Mi svaku sezonu startujemo protiv Ljute Krajine. Meni se čini da je ovo 3. put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Preko šeme se radi raspored, moguće da se uvijek potrefimo na istim mjestimaClaus je napisao/la:Mi svaku sezonu startujemo protiv Ljute Krajine. Meni se čini da je ovo 3. put.
Opet ti protiv Greivisa.Cautinho je napisao/la:Mi na Međede.Ove sezone ce to biti derbi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Opet ti protiv Greivisa.Cautinho je napisao/la:Mi na Međede.Ove sezone ce to biti derbi.
- Evolution87
- Kontakt:
ja koliko vidim sad ipetm nema crveni karton, moze li novi igrac odigrati ovo kolo? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Jel ja mogu sad igrati prvo kolo ili ne mogu 
Ispravite tamo u utakmici prvog kola Primitivci - Smogovci, umjesto ipetm stavite mene
Ispravite tamo u utakmici prvog kola Primitivci - Smogovci, umjesto ipetm stavite mene
Ja te volim, volim Željo..
Koliko ja vidim on ima dva izostanka zaredom i fali mu jos jedan da bi ga mogli mijenjati.(Izostanci su iz prosle sezone).Znaci novi igrac bi mogao igrati od drugoga kola.Vidite to sa padovanom jer ja necu biti tu do SuboteEvolution87 je napisao/la:ja koliko vidim sad ipetm nema crveni karton, moze li novi igrac odigrati ovo kolo?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Od drugog kola gio10 možeš tipovati, jer ipetm ima samo 2 minusa, a prema pravilima mora i treći minus dobiti da bi mogao biti izbačen.
- el-fighter
- Kontakt:
Prvo kolo i odmah derbi. Bilderi idu na gostovanje vicesampionu, Topnicima. Ja jos nmgu da vjerujem da Krajisnici nisu osvojili titulu prosle sezone 
Ovo bi ujedno trebala biti i uvertira za Superkup, ako se to takmicenje jos igra.
Ovo bi ujedno trebala biti i uvertira za Superkup, ako se to takmicenje jos igra.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vidis ja skroz zaboravio za to takmicenje,trebalo bi da se igra prosle sezone smo ga osvojili hocemo opet.el-fighter je napisao/la:Prvo kolo i odmah derbi. Bilderi idu na gostovanje vicesampionu, Topnicima. Ja jos nmgu da vjerujem da Krajisnici nisu osvojili titulu prosle sezone
- el-fighter
- Kontakt:
Haha ajd da se dogovorimo. Mi cemo vama pustati ove kupove, a vi nama ligu. Valjal?arelinho je napisao/la:Vidis ja skroz zaboravio za to takmicenje,trebalo bi da se igra prosle sezone smo ga osvojili hocemo opet.el-fighter je napisao/la:Prvo kolo i odmah derbi. Bilderi idu na gostovanje vicesampionu, Topnicima. Ja jos nmgu da vjerujem da Krajisnici nisu osvojili titulu prosle sezone
Mi ako se naljutimo uzecemo i super kup,kup i liguel-fighter je napisao/la:Haha ajd da se dogovorimo. Mi cemo vama pustati ove kupove, a vi nama ligu. Valjal?arelinho je napisao/la:Vidis ja skroz zaboravio za to takmicenje,trebalo bi da se igra prosle sezone smo ga osvojili hocemo opet.el-fighter je napisao/la:Prvo kolo i odmah derbi. Bilderi idu na gostovanje vicesampionu, Topnicima. Ja jos nmgu da vjerujem da Krajisnici nisu osvojili titulu prosle sezone
- el-fighter
- Kontakt:
Ma nemojte ba, puno vam je to. Samo opusteno, pa neka najbolji osvajaju.
Inace zamolio bi nekoga iz saveza da mi kaze gdje mogu provjeriti ove izostanke od prosle sezone, posto vidim da su izbrisani sa predvidjene teme. Zanima me koliko nas kapiten @aldin-8 ima izostanaka, cini mi se da je propustio zavrsnicu prosle sezone.
Inace zamolio bi nekoga iz saveza da mi kaze gdje mogu provjeriti ove izostanke od prosle sezone, posto vidim da su izbrisani sa predvidjene teme. Zanima me koliko nas kapiten @aldin-8 ima izostanaka, cini mi se da je propustio zavrsnicu prosle sezone.
U arhivi se sve moze pronaci
.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=620" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče superkupa igra se kao i svake sezone, biće postavljen sutra najvjerovatnije.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=620" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče superkupa igra se kao i svake sezone, biće postavljen sutra najvjerovatnije.
Zvuči dobro, a sigurno da nismo daleko od toga ako @reds i ti budete tipovali redovno u ligi u kupu.Otelo je napisao/la:Ma nema veze.Ove sezone smo uigraniji i idemo na tituluClaus je napisao/la:Mi svaku sezonu startujemo protiv Ljute Krajine. Meni se čini da je ovo 3. put.
kako se mjenja kapiten?
hocu da svoje mjesto kapitena prepustim arelinhu, dosta uspjeha smo ostvarili samnom kao kapitenom, pa je vrijeme da i drugi osjete tu cast i budu kapiteni najboljeg tima ovde
hocu da svoje mjesto kapitena prepustim arelinhu, dosta uspjeha smo ostvarili samnom kao kapitenom, pa je vrijeme da i drugi osjete tu cast i budu kapiteni najboljeg tima ovde
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.