PJANIC,konacno malo drskosti..lahka noc drugovi
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
PJANIC,konacno malo drskosti..lahka noc drugovi
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
(İbn Qajjim)
Najprije ce biti da je dogovor bio da izadje i odigra 10-ak minuta i vidi kakvo je stanje s nogom i kaze moze li ili ne..Bio je najbolji u prvom poluvremenu,kad bi se to gledalo prije su trabali izaci Ljajic i Zervinjo jer su kriminalni veceras..Mada kad vidim ovo razbijanje plus 2 igraca manje i bolje je sto je izasao..ZgemboAdislic je napisao/la:Ako je istina da su skauti Uniteda i Liverpoola na utakmici radi Pjane, mozda ga je izbacio tako da ga ne gledaju vise. I onako su primili drugi gol pa se predo.zizu1991 je napisao/la:Vidio si i sam da mu je 2 puta ukazivana pomoć. Sad, ako je baš izbacio Mireta iz drugih razloga osim onog da ne može pružiti 100 % u ovoj utakmici, onda ga je.baji.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
The flowers of English football, the flowers of Manchester
FORZA MILAN !
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam osjecaj da bi se on i u sahu povrijedio.
Na Sky javise da ga je Garcia iz predostroznosti izvadio takav je dogovor bio na poluvremenu ali i da je osjecao malu bol u koljenu mislim da nije nista ozbiljnoGoalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakav je slabic samo. Pa dokle ce vise vuci ove povredice..
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je da nije nista ozbiljno, ali ipak, ne znam koji mu je ovo put vise da ga trener vadi zbog ovih povredica. Vazda ga nesto boli, i kad god dodje na okupljanje reprezentacije, uvijek on ima problema.Yucca je napisao/la:Na Sky javise da ga je Garcia iz predostroznosti izvadio takav je dogovor bio na poluvremenu ali i da je osjecao malu bol u koljenu mislim da nije nista ozbiljnoGoalgetter je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakav je slabic samo. Pa dokle ce vise vuci ove povredice..
-
edgardavids
- Kontakt:
Ne znam zašto ne radi na fizičkoj spremi.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Salihovic: 1.05
Pjanic: 1.25
Mujdza: 1.50
Vranjes: 1.50
Dzeko 500.0ZgemboAdislic je napisao/la:Odds ko ce nam biti povrijedjen za Brazil:
Salihovic: 1.05
Pjanic: 1.25
Mujdza: 1.50
Vranjes: 1.50
Sukrivac tačnije. Za prvi gol je uz Pjanu kriv i Benatia, a kod drugog nije bilo nikog da duplira igrača na boku. Vjerujem da je Pjanić bio nešto mekši i zbog povrede, nažalost, zbog toga snosi dobar dio odgovornosti kod prvog i drugog gola Juventusa.realno je napisao/la:Mire kriv za oba gola,kod prvog nije pratio covjeka,a kod drugog skrivio nepotreban faul,al et....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 231983, addebisi, ajaca, ajdekuci, Alipasino, ANamelessGhoul, AnelMid, Anpa, aqarius, BarbareZeljin, BelajBoy, Beli98, Benko123, BiH26, Bosanac90, Confiance, Cwirek, dena24, denza, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, FerdinandF, Frankie, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hugoviana, Imamkarbarum, invincible1921, Jadnimi, James1987, jasmin10, JHam, Kljukusar, komax, Konzerva, lakilone, Lecler, ledesma, LenyYoro15, lisander, Lokomotifa, marlostanf1eld, mercurial, mexy_whites, Micron, Mocvara1991, MostarReds22, Muumii, Nakata, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, NEZALAGANJE, pinki, prisonbreak, Rio12345, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shevko, signalidunapark, Slobodanpad1945, smajke, soccerfan, Someone, Tihi, Trapatoni, ugursuz, Venom, visarionovich, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 715 gostiju.